10 neparastas plastiskās operācijas

10neparastas plastiskās operācijas
Esam jau pieraduši pie tādām plastiskajām operācijām kā krūšu palielināšana vai deguna formas izmainīšana. Tomēr cilvēku fantāzijai un vēlmēm nav robežu. Lasi par 10 neparastām plastiskajām operācijām, kādas mēdz taisīt cilvēki.

1. Elfu ausis
Šī plastiskā operācija noteikti patiktu daudziem fantāzijas žanra faniem un fanēm. Pati operācija arī ir salīdzinoši vienkārša, tomēr ja tā reiz ir veikta, atgūt normālu ausu formu vairs nebūs iespējams. Atliek tikai minēt kā šādi pārveidotas ausis izskatīsies pēc gadiem 20 – 25. Aptuvenā operācijas cena ir līdz 2000 ASV dolāriem.

2. Vaigu bedrītes
Dažiem cilvēkiem smaidot, mēdz parādīties visai simpātiskas vaigu bedrītes kas pēc savas būtības ir viegla sejas muskuļu deformācija. Ja jūs daba ar tādām nav apdāvinājusi, bet tomēr ļoti, ļoti gribas, tad mūsdienās tā nav nekāda problēma. Turklāt pati plastiskā operācija arī nav īpaši traumatiska un tai nebūs vajadzīgas nekādas šuves. Pirmajā laikā pēc operācijas bedrītes būs redzamas patstāvīgi tomēr, kad audi nedaudz atjaunosies, bedrītes būs redzamas, tikai cilvēkam smaidot. Nu gluži tā kā tas mēdz būt dabiski. Aptuvenā cena līdz 5000 $

3. Muskuļu implanti
Lai tiktu, pie glītiem muskuļiem ir ilgi un cītīgi jāsvīst svaru zālē. Nu vismaz tā tas bija vēl nesenā pagātnē. Modernajā pasaulē jūs varat doties pie speciālista un tikt pie mākslīgiem silikona muskuļiem. Veselībai tas par labu nenāks un būs nepieciešamas regulāras medicīniskas apskates, toties tagad jūs varēsiet kļūt par vietēja mēroga pludmales zvaigzni. Aptuvenā operācijas cena līdz 14000 ASV dolāri.

4. Kāju pirkstu korekcija
Dažas sievietes veic šādu operāciju tikai tāpēc, lai varētu nēsāt mazāka izmēra kurpes. Turklāt mūsdienu medicīna ir attīstījusies tik tālu, ka pēc šādas operācijas ir iespējams saglabāt kāju pirkstu nagus. Aptuvenā cena ir līdz 2200 ASV dolāriem.

5. Kāju pagarināšana
Šī ir smaga un sarežģīta operācija. Šī operācija tika izstrādāta, lai novērstu dažādu traumu un iedzimtu defektu sekas. Tomēr tiek izmantotas arī tāpēc lai padarītu kājas garākas un šādi nedaudz pastieptos garumā. Un tas šādas operācijas padara populāras Ķīnā. Operācijas laikā kāju kauli tiek pārzāģēti un uz kājām nostiprina speciālu aparātu. Tad ir jāgaida trīs gari mēneši, kamēr kauli atkal saaug. Vienīgā nelaime ir tāda, ka tas ir sāpīgi, ļoti, ļoti sāpīgi. Šādu kāju pagarināšanas operāciju veic arī Latvijā. Tur tad arī mēģiniet noskaidrot tās cenu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 × 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.