10 iemesli, kāpēc beidzas mīlestība

6. Krāpšana
Tālu ne visi spēj un vēlas piedot krāpšanu. Šis droši vien ir viens no visnepārprotamākajiem iemesliem, kāpēc beidzas mīlestība. Neskaitot pašu krāpšanas faktu, daudzi vienkārši nespēj mīlēt tādu cilvēku, kurš ir krāpis un mēģinājis šo krāpšanu noslēpt.

7. Nodevība
Ar vārdu “nodevība” katrs saprot kaut ko citu. Kādam tā ir krāpšana, kādam meli un vēl kādam vilšanās otrā cilvēkā. Lai arī kas zem šī vārda neslēptos tas vienmēr izraisa aizvainojumu un dusmas, kas pamazām iznīcina attiecības.

8. Strīdi un konflikti
Periodisks emociju uzliesmojums nāk attiecībām tikai par labu. Tomēr ja strīdi un konflikti ir patstāvīgi tad agrāk vai vēlāk, bet tas apniks abiem. Un tad mīlestība pārstās būt tik priekpilna un viegla, kāda tā bija agrāk. Tāpēc ir vērts atcerēties, ka pārlieka emocionalitāte spēj iznīcināt pat visstiprākās jūtas.

9. Brīvības ierobežošana
Gan vīriešiem, gan sievietēm ir nepieciešama brīvība un personīgā telpa. Ja mīlestība pret otru cilvēku pārkāpj šo robežu un kļūst uzbāzīga, tad visticamāk ka tas attiecības tikai pasliktinās, ne uzlabos.

10. Bērna piedzimšana
Lai cik tas arī dīvaini nebūtu, bet reizēm bērna parādīšanās ģimenē iezīmē attiecību beigu sākumu. Tā tas notiek tāpēc, ka šāds nozīmīgs dzīves notikums pārdala attiecību lomu sadalījumu. Sievietei kļūstot par māti, tā vairs nespēj sevi pilnībā veltīt vīrietim. Arī vīrietim kļūstot par tēvu ir jāsāk izturēties pret dzīvi nopietnāk nekā tas ir bija pirms tam. Un tālu ne visi vīrieši izprot to, cik kardināli mainīsies to dzīve pēc bērna piedzimšanas. Reizēm vīriešiem ir ļoti grūti pierast gan pie jaunā dzīvesveida, gan saglabāt savas iepriekšējās jūtas pret sievieti.

One thought on “10 iemesli, kāpēc beidzas mīlestība

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 × 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.