Nesavietojamības horoskops

Nesavietojamības horoskops
Nesavietojamības horoskops jeb kādas horoskopa zīmes ir pilnīgi nepiemērotas viena otrai.

Auni
Temperamentīgie un spilgtie Auni visvairāk novērtē spēcīgas jūtas, gatavību pārsteigt un nestandarta rīcību. Šīs zīmes pārstāvjiem ir nepieņemama to partnera vienaldzība, pelēcība, mēģinājumi tos kontrolēt vai vēlme tiem uzspiest savu dzīvesveidu. Tādēļ Auniem nav vēlamas attiecības ar Skorpioniem, kas tos nomocīs ar savu greizsirdību, un mēģinājumiem piespiest ievērot to noteikumus. Auniem nav piemēroti arī Svari, jo tie vienreiz savu mērķi sasnieguši, aizmirsīs, ka jūtas un savstarpēja interese ir arī laiku pa laikam jāatsvaidzina.

Vērši
Patstāvīgie un uzticīgie Vērši, kuru galvenais mērķis ir stipras ģimenes radīšana izjūt nepatiku pret vieglprātību un egoismu. Tāpat Vērša harmonijai ar to partneri var traucēt arī tāda pozitīva īpašība kā attīstīts gribasspēks. Vērši ar tiem piemītošo spītību patstāvīgi uzstās uz sava viedokļa pareizību, un divu spēcīgu raksturu patstāvīgās sadursmes neļaus sasniegt Vērsim tik nepieciešamo harmoniju. Vēršiem nav piemēroti pašpietiekamie Auni un nepatstāvīgie Dvīņi.

Dvīņi
Gaisīgajiem un emocionālajiem Dvīņiem, kuri atrodas patstāvīgos asu emociju meklējumos, ir ļoti svarīgi, lai partneris spētu izpaust savas jūtas visā to krāšņumā. Dvīnis spēs izveidot stipras attiecības ar tiem, kas iecietīgi izturēsies pret to vājībām un palīdzēs Dvīnim tikt pašam ar sevi skaidrībā. Vēsums, bezkaislība un noslēgtība Dvīņus atgrūž, tāpēc tiem būs grūti veidot attiecības ar Skorpioniem, kuri parasti nemēdz piedot kļūdas, un ar Vēžiem, kuri saviem partneriem uzstāda veselu sarakstu ar prasībām.

Vēži
Ātrsirdīgie Vēži savās attiecībās tiecās pēc harmonijas un pilnīgas savstarpējas izpratnes, tomēr alkas pēc ideāla un slimīga reakcija uz partnera brīvas gribas izpausmēm, neļauj Vēzim to sasniegt. Vēžus atgrūž vieglprātība, spītība un patstāvīgi novitātes meklējumi. Vēži nav savietojami ar visai emocionālajiem Auniem, un ar uz pašrealizāciju tendētajiem Ūdensvīriem.

Lauvas
Lauvām ir ļoti svarīga izpratne un cieņa pret to dzīves principiem. Turklāt Lauvu tik raksturīgā paštīksmināšanās noved pie tā ka Lauvas sāk domāt, ka tikai to viedoklis un uzskati ir pareizi. Lauvām ir grūti sadzīvot ar ātrsirdīgiem un principiāliem cilvēkiem, tāpēc tās nav piemērotas attiecībām ar Auniem un Vēžiem.

Jaunavas
Jaunavas novērtē stabilitāti, ģimeni, uzticamību, spēju viegli atrisināt problēmas un spēju cienīgi tikt galā ar dzīves grūtībām. Jaunavas nepanes nenopietnu attieksmi un savā partnerī vēlas redzēt tā vēlmi veidot ģimeni. Jaunavas atgrūž nepatstāvība, pārlieka emocionalitāte un vieglprātīga izturēšanās pret kādreiz dotiem solījumiem, un tāpēc tām nederēs mainīgie Dvīņi un arī attiecības ar ātri iemīlošos Strēlnieku diez vai būs veiksmīgas.

Svari
Svari tiecas pēc stabilitātes visās dzīves sfērās, tajā skaitā arī emocionālajā sfērā. Savas jūtas tie izrāda tikai attiecību sākuma posmā, bet pēc tam tie augstāk vērtē mieru un komfortu. Tas kurš spēs šādu atmosfēru radīt padarīs Svarus patiešām laimīgus. Un iegūt šādu dvēseles līdzsvaru kopā ar Skorpionu un Strēlnieku būs visai grūti.

Skorpioni
Skorpions sev blakus vēlas redzēt cilvēku – mīklu, cilvēku, kurā tas patstāvīgi atklātu kaut ko jaunu. Neskaitot to, Skorpions ļoti novērtē dvēseles siltumu un spēju izprast to visai pasmago raksturu. Skorpionus atgrūž blāva jūtu izpausme, nocietināšanās un ieciklēšanos uz savām vēlmēm. Skorpioniem nav piemērotas attiecības ar Vēžiem un Dvīņiem.

Strēlnieki
Romantiskie Strēlnieki tiecas iegūt īstu mīlestību, un to viena no primārajām vērtībām ir spēcīga emocionāla atdeve no tā partnera puses. Iemīloties kādā cilvēkā, Strēlnieks visiem spēkiem cenšas panākt, lai šis cilvēks kļūtu laimīgs. Un Strēlnieki nebūs laimīgi ar pragmatisku, nespējīgu uz izrāvienu un pēc emocionālas stabilitātes alkstošu cilvēku. Tad nu sanāk, ka Strēlniekam nav piemērotas Jaunavas un Svari.

Mežāži
Mežāži galīgi nav noskaņoti uz savu jūtu izrādīšanu, tie novērtē maigumu, mieru un izpratni. Egoisms, nespēja risināt problēmas un pārāk viegla attieksme pret dzīvi Mežāžos izsauc visai vēsas jūtas. Mežāži būs laimīgi ar cilvēku, kurš necentīsies, to nepārtraukti, pārsteigt tomēr spēs Mežāzi atbalstīt un grūtā brīdī palīdzēs. Mežāzis nav savietojams ar Aunu un Vēzi.

Ūdensvīri
Oriģinālais un iniciatīvais Ūdensvīrs nespēj izturēt vienveidību un spiedienu no sava mīļotā cilvēka puses. Ūdensvīrs ļoti novērtēs noslieci uz neordināru rīcību un cieņu pret otra cilvēka personīgo telpu, kamēr mēģinājumi pakļaut Ūdensvīru savai gribai novedīs tikai pie šķiršanās. Ūdensvīrs ir nesavietojams ar Lauvu un Vērsi.

Zivis
Zivīm vissvarīgākā ir garīga tuvība. Zivis tiecās pēc apcerīgiem cilvēkiem, kuri spēj dot gudru padomu un palīdzēs atrisināt problēmas. Spēcīgas emocijas Zivi visticamāk atgrūdīs, bet racionālisms un partnera iekšējais spēks padarīs to laimīgu. Zivīm labāk neveidot attiecības ar Auniem un Strēlniekiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

16 − 8 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.