Kuras ir veiksmīgākās austrumu horoskopa zīmes

Kuras irveiksmīgākās austrumu horoskopa zīmes
Austrumu horoskopā tiek izšķirtas vairākas zīmes, kurām jau no pašas dzimšanas veicās vairāk nekā citiem. Uzzini vai arī tava austrumu horoskopa zīme ir starp šīm zīmēm!

Pūķis, Pērtiķis, Zirgs (Pašatkarīgās zīmes)
Šo austrumu horoskopa zīmju dzīvē veiksmes ir ievērojami mazāk, nekā tām pašām to gribētos. Veiksmes trūkumu tām nākas kompensēt ar neatlaidību, darbu un optimismu. Cilvēkiem, kuri ir dzimuši Pūķa, Zirga vai Pērtiķa gadā vienmēr un visur nākas rēķināties tikai ar sevi un saviem spēkiem. Šie cilvēki lieliski saprot to ka tiem tāpat vien no debesīm nekas nekritīs, un tāpēc tiem nākas cītīgi strādāt un darīt visu iespējamo, lai dzīvē kaut ko sasniegtu. Par šīm austrumu horoskopa zīmē droši var teikt, ka tās savu likteni veido pašas.

Cūka, Kaza, Gailis (Pirmatklājēju zīmes)
Šo austruma horoskopa zīmju dzīvēs patstāvīgi var novērot vienu un to pašu tendenci: no sākuma viņas aizraujas ar kādu ideju, viss viņām lieliski izdodas un veiksmes arī tām netrūkst. Tomēr pēc kāda laika viņas zaudē interesi par uzsākot un pamet, to nepabeidzot. Lai šīm zīmēm vairāk veiktos, tām ir jāatrod dzīvē sava vieta un jānodarbojas ar to, kas tām tiešām patīk. Tiklīdz kā šīs zīmes beigs mētāties no vienas lietas pie otras, viss nostāsies savās vietās.

Tīģeris, Suns, Žurka (Fatālās zīmes)
Saskaņā ar austrumu veiksmes horoskopu – šo zīmju pārstāvjus vienmēr vajā nolemtība, tomēr ne vienmēr tā ir ļauna nolemtība. Šīm zīmēm ir ļoti svarīgi izvēlēties savu ceļu, turklāt jo ātrāk tās to atradīs, jo tām pašām būs labāk. Šīm zīmēm to dzīvē palīdz neatlaidība, darba mīlestība un uzstājība. Un, pateicoties šīm īpašībām, tās pašas spēj mainīt savu likteni.

Kaķis, Čūska, Vērsis (Veiksmes zīmes)
Ja kādam tiešām veicās, tad tie ir cilvēki, kuri ir dzimuši kaķa, vērša vai čūskas zīmēs. Šo austrumu horoskopa zīmju pārstāvji prot riskēt, pieņemt likteņa dāvanas un pilnībā izmantot visas dzīves sniegtās iespējas. Cilvēkiem, kuri dzimuši šajās zīmēs, tiešām ļoti veicas, tomēr bieži šie cilvēki paši to neievēro un uztver savu veiksmi kā pašsaprotamu lietu. Lai šo zīmju pārstāvji savu veiksmi neaizbaidītu, tiem vajadzētu pārstāt mēģināt uzlēkt augstāk par savu dibenu.

Ja tev raksts patika , lūdzu dalies ar to!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

6 + 17 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.