Kādā ziņā katra horoskopa zīme ir vislabākā

Katra horoskopa zīme ar kaut ko atšķiras un ir pārāka par citām. Uzzini ar ko atšķiras tava horoskopa zīme!

Pati stiprākā horoskopa zīme
Astrologi uzskata, ka pati spēcīgākā horoskopa zīme ir Zivis. Zinot to cik Zivis viegli iespaidojas un to cik tās ir sentimentālas tas var šķist diezgan neticami. Tomēr Zivīs ir ievērojami vairāk dažādu iekšējo resursu, nekā citām horoskopa zīmēm. Un, piemēram, brīdī, kad spītīgie un ambiciozie Auni un Mežāži cieš sakāvi, Zivis vēl ir savās pozīcijās un padoties neplāno. Par Zivīm var teikt, ka tās liecas, bet nelūst.

Pati seksuālākā horoskopa zīme
Par pašu seksuālāko horoskopa zīmi tiek uzskatīts Auns. Šīs zīmes pārstāvji ir enerģiski, pievilcīgi, kaislīgi un aktīvi. Mīlas rotaļās tiem nav līdzīgu. Auni piesaista cilvēkus ar savu harismu un iekšējo burvību.

Pati viltīgākā un atriebīgākā horoskopa zīme
Par pašu viltīgāko un atriebīgāko horoskopa zīmi uzskata Skorpionus. Rīkojoties tie izmanto pašas izmeklētākās un izsmalcinātākās metodes. Skorpioni rīkojas tik viltīgi, ka neviens tos pat neturēs aizdomās. Un tos ir ļoti grūti pieķert. Skorpioni ir paši ļaunākie un bīstamākie ienaidnieki.

Pati uzticīgākā horoskopa zīme
Par pašu uzticīgāko horoskopa zīmi tiek uzskatīta Jaunava. Šīs zīmes pārstāvji tiecas atrast partneri, ar kuru tas būtu kopā visu mūžu. Un tāpēc pret sava partnera izvēli tie izturas ļoti uzmanīgi. Un, ja Jaunava ir kādu izvēlējies, tad iespēja, ka Jaunava varētu krāpt savu otro pusīti, ir visai niecīga.

Pati pievilcīgākā horoskopa zīme
Strēlnieka horoskopa zīmes pārstāvjiem parasti ir ļoti harmoniski veidota āriene un tas tiem pilntiesīgi ļauj iegūt pašas pievilcīgākās horoskopa zīmes statusu. Turklāt Strēlnieki arī vienmēr seko savam izskatam, un tas tos padara vēl pievilcīgākus.

Pati labsirdīgākā horoskopa zīme
Pati labsirdīgākā horoskopa zīme ir Vērši. Vērši nemīl konfliktus, bet saziņā tie ir iejūtīgi un taktiski, bet tas jau vien liecina par Vēršu labvēlību. Turklāt Vērši var palīdzēt negaidot par to neko pretim un tas vēlreiz pierāda, ka Vērši ir pati labsirdīgākā horoskopa zīme.

Pati veiksmīgākā horoskopa zīme
Pašas veiksmīgākās horoskopa zīmes tituls pelnīti pienākas Dvīņiem. Visai bieži Dvīņi vajadzīgajā brīdī atrodas vajadzīgajā vietā, un tas tos padara par veiksmīgāku horoskopa zīmi nekā citas. Turklāt Dvīņi ir optimisti, un tas vien jau dod 90% no to veiksmes. Pateicoties savai apbrīnojamajai veiksmei, Dvīņus var uzskatīt arī par pašu laimīgāko horoskopa zīmi.

Pati ģimeniskākā horoskopa zīme
Par pašu ģimeniskāko horoskopa zīmi tiek uzskatīti Vēži. Šīs zīmes pārstāvjiem pirmajā vietā vienmēr atrodas ģimenes vērtības. Tie tiecas atrast sevis cienīgu partneri, tikt pie mājīgas mājiņas un radīt daudz pēcnācēju. Šī ir pati piemērotākā zīme nopietnām attiecībām un laulībām.

Pati egoistiskākā horoskopa zīme
Horoskopa pati egoistiskākā zīme ir Lauva. Neskatoties uz savu dāsnumu un draudzīgumu, Lauvas gandrīz visu dara tāpēc, lai izdabātu savām vēlmēm. Lauvas mīl būt uzmanības centrā, daļēji arī tāpēc, ka atjauno to enerģijas krājumus. Turklāt Lauvas arī ļoti mīl uzslavas un glaimus, šādos brīžos tie jūtas kā septītajās debesīs.

Pati sabiedriskākā horoskopa zīme
Pati sabiedriskākā un komunikablākā horoskopa zīme bez šaubām ir Svari. Šīs zīmes pārstāvjus var ar maizi nebarot, galvenais, ļaujiet tiem kādu stundiņu papļāpāt. Svari gūst patiesu prieku no jaunām pazīšanām. Kad Svari iziet sabiedrībā, tie tajā jūtas viegli un par sevi pārliecināti. Tomēr Svariem ir grūti ilgstoši izturēt vientulību.

Pati noslēgtākā horoskopa zīme
Horoskopa pati noslēgtākā zīme ir Mežāzis. Ir ļoti grūti saprast kas notiek šīs horoskopa zīmes pārstāvju galvās. Tie reti, kad kādam uztic savas izjūtas un pārdzīvojumus, citu cilvēku sabiedrībā parasti izturas vēsi un vienaldzīgi. Neskatoties uz visu to, Mežāži ir arī pati gudrākā horoskopa zīme, un tie prot sasniegt sev uzstādītos mērķus labāk nekā jebkura cita horoskopa zīme.

Pati ģeniālākā horoskopa zīme
Horoskopa ģeniālākā zīme ir Ūdensvīrs. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji nepārtraukti ģenerē jaunas idejas. Tiem ir attīsta fantāzija un piemīt radoša domāšana. Tomēr bieži tiem pietrūkst spēku, lai savas idejas realizētu un tāpēc daudzi to ģeniālie izgudrojumi un projekti paliek nerealizēti un neatzīti.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

thirteen + 9 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.