8 liela dibena priekšrocības

8 liela dibena priekšrocības
Nav nekāds noslēpums, ka lieli dibeni kļūst aizvien populārāki. Ļoti iespējams, ka tā ir tikai kārtējā īslaicīgā modes tendence, tomēr nevar noliegt, ka lieliem dibeniem ir arī savas priekšrocības. Lasi un uzzini kādas ir galvenās lielo dibenu priekšrocības!


1. Liels dibens padara jūs bioloģiski pievilcīgāku
Vīrieši, protams, var apgalvot, ka tiem patīk tievas sievietes ar mazu dibenu un tievām kājām tomēr tam par iemeslu ir masu kultūra un tās hipnotiskā ietekme. Tomēr patiesībā bioloģiski ir iekārtots tā ka vīrieši dievina lielus dibenus. Psihologi apgalvo, ka šīs parādības iemesls ir evolūcija. Vīriešu zemapziņā sieviete ar lielu dibenu tiem šķiet ļoti pievilcīga tā iemesla dēļ, ka šādai sievietei ir vieglāk dzemdēt bērnus. Turklāt ja jūsu dibens attiecībā pret mugurkaulu veido 45 grādu leņķi esat pavisam droša, ka vīriešu uzmanības jums patiešām netrūkst, lai nu ko tie paši arī neteiktu.

2. Jūsu grūtniecība noritēs vieglāk nekā citām
Liels dibens un sievišķīgi apaļīga miesas būve ļauj sievietei saglabāt mobilitāti visu tās grūtniecības laiku. Šādām sievietēm ir vieglāk pacelt ko smagāku par rokassomiņu un vieglāk pārvietoties pat grūtniecības pēdējos mēnešos. Medicīniski ir pierādīts, ka sievietēm ar lielu dibenu grūtniecība norisinās vieglāk nekā tievām sievietēm.

3. Tauki kas atrodas uz gurniem ir nekaitīgi
Tauki kas atrodas ap cilvēka iekšējiem orgāniem mēdz izsaukt iekaisuma procesus un kļūst par iemeslu daudzām hroniskām saslimšanām. Tajā pašā laikā dzeltenie zemādas tauki, kas atrodas jūsu dibenā, ir pilnīgi nekaitīgi. Turklāt tie arī lieliski izskatās zem jūsu džinsiem!

4. Liels dibens jūs padara iejūtīgāku un jūtīgāku
Kā rāda pētījumi tad, sievietes ar lielu dibenu labāk atpazīst citu cilvēku jūtas un biežāk izrāda līdzjūtību. Pētnieki gan vēl nav noskaidrojuši, kāpēc tas tā ir, tomēr viena noticamākajām teorijām ir tāda ka sievietes ar lielu dibenu vienmēr ir tikušas uzskatītas par pievilcīgākām un tāpēc vīriešu vidū tās vienmēr ir bijušas pieprasītākas, bet tas savukārt noveda pie tā ka šo sieviešu sociālās prasmes un emocionālais intelekts ir attīstījies labāk nekā citām sievietēm.

5. Pastāv lielāka iespēja, ka jūsu bērni būs gudri
Izklausās savādi, bet kā ir pierādījuši klīniski pētījumi, tad sievietēm gurnos uzkrājas ne tikai parasti tauki, bet arī Omega 3 taukskābes. Un tās kā zināms ir nepieciešamas smadzeņu darbībai. Tad nu iznāk tā ka ja jums ir liels dibens un lieli šīs taukskābes uzkrājumi tad kopā ar mātes pienu šīs taukskābes palielinātā daudzumā nonāks jūsu bērna smadzenēs, bet tas savukārt veicinās jūsu bērna intelektuālo attīstību.

6. Jums visticamāk nebūs problēmu ar holesterīnu
Pētnieki ir konstatējuši, ka lielu dibenu īpašnieces retāk cieš no paaugstināta holesterīna līmeņa. Precīzāk šādām sievietēm gandrīz nekad nemēdz būt paaugstināts holesterīna līmenis. Tā tas esot tādēļ, ka šādām sievietēm ir augstāks “labā” holesterīna līmenis, bet zem “sliktā” holesterīna līmenis.

7. Jums ir mazāks diabēta attīstības risks
Jo lielāks ir sievietes vidukļa/gurnu apjomu koeficents, jo mazāka ir iespēja, ka šī sieviete saslims ar otrā tipa diabētu. Šo apgalvojumu pierādoši pētījumi ir tikuši publicēti International Journal of Obesity.

8. Mazāk problēmu ar muguru
Mazs dibens parasti nozīmē arī to, ka šim cilvēkam ir vājāki muguras muskuļi. Un tas ir viens no iemesliem, kāpēc tievām sievietēm biežāk sāp mugura un vispār ir biežākas muguras problēmas.

8 liela dibena priekšrocības

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

one × five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.