Virtuālās iepazīšanās horoskops

Virtuālās iepazīšanās horoskops
Vēlies uzzināt kas ir kas iepazīšanās portālos? Ļoti iespējams, ka arī tur tev var palīdzēt astroloģija. Lasi un uzzini ko par iepazīties gribētāju var pastāstīt tā horoskopa zīme!

Auni
Auni ne īpaši mīl iepazīšanās portālus, tomēr tā vēlme vienmēr un visur paspēt to nepārprotami velk arī uz plašajām interneta ārēm. Tiem kuriem ir svarīgi cilvēku no sākuma iepazīt un tikai tad satikt, Auns nebūs labākais variants ar kuru iepazīties internetā. Auns prasti uzstāj uz satikšanos jau pirmajā pazīšanās dienā. Auns ir pats uzstājīgākais un visneatlaidīgākais pielūdzējs, un īpaši tas attiecas uz vīriešu kārtas auniem. Auniem ļoti neciešas pēc iespējas ātrāk satikt, izdzirdēt un protams “pataustīt” savu internetā atrasto simpātiju. Auns būs vispiemērotākais tiem, kuri vēlas savu interneta simpātiju dzīvē pēc iespējas ātrāk.
Tomēr visai izplatīts ir arī tāds Aunu tips, kuram vienīgais iepazīšanās stimuls ir seksuāla interese. Šādu Aunu visticamāk atradīsiet starp tiem kuri sarakstē izrāda paaugstinātu aktivitāti un bārstās ar neskaitāmiem komplimentiem un tas nekas ka tas šo savu intereses objektu pat īsti nav redzējis. Tomēr ja esat erotisku piedzīvojumu cienītāja, tad satiekot šādu Aunu jūs diez vai būsiet vīlusies.

Vērši
Vērši nav ātro interneta pavedināšanu cienītāji un tas, protams, ir liels Vēršu plus. Vērši bieži meklē patstāvīgas attiecības un nevis flirtu vai seksu. Sarakstoties Vērši gan mūžīgi kaut ko slēpj vai nepasaka līdz galam, bet tas tā nav tāpēc ka šādi Vērši cenšas ap sevi radīt kaut kādu noslēpumainības auru, gluži vienkārši Vēršiem mēdz pietrūkt komunikabilitātes, humora sajūtas un saziņas viegluma. Iepazīt Vērsi sarakstoties internetā, nav tas vieglākais uzdevums, Vērši nav īpaši runīgi un neatklājas kā personības. Vērši ir materiālisti, un tāpēc tiem ļoti svarīgas ir skaņas, smaržas, pieskārieni un, protams, arī objekta vizualizācija. Visas šīs Vērsim tik nepieciešamās lietas tam var dot tikai reāla satikšanās.

Dvīņi
Dvīņi ir patstāvīgi iepazīšanās un ne tikai iepazīšanās portālu apmeklētāji. Dvīņi ir patiesi virtuālās pasaules karaļi. Informācija ir viena no to pamata vajadzībām, bet bez saziņas tam ir kā gaiss, bez kura tas vienkārši nespētu dzīvot. Jaunām pazīšanām priekš Dvīņa nav lielas vērtības, tomēr tās to izklaidē. Ja kaut kādu iemeslu dēļ Dvīnis jums neder romantiskām attiecībām, tad atceraties, ka Dvīnis vienmēr var noderēt kā lielisks sarunu biedrs, ar kuru var runāt gandrīz par jebkuru tēmu.
Dvīņiem ir lieliska iztēle, tomēr Dvīņi ļoti mīl kaut ko piemelot, maskas vai vispār izlikties par kaut ko tādu, kas pilnīgi nemaz neatbilst īstenībai. Tā visa rezultātā jūs varat iepazīties ar vienu cilvēku, bet satikt pavisam citu. Neuztveriet pārāk nopietni to ko Dvīnis saka, par ko jūs pārliecina, un neticiet tā solījumiem. Dvīņa attieksme pret tā sarunu biedru var būt vieglprātīga, bet tā interese īslaicīga. Tomēr ja esat virtuālu attiecību piekritējs, Dvīnis ir lieliski piemērots virtuālam romānam. Tā fantāzijai nav robežu, tāpēc šādam virtuālam romāniņam vajadzētu būt visai patīkamam.

Vēži
Vēžiem bieži vien ir grūti iepazīties un komunicēt ar citiem cilvēkiem. Tāpēc daudziem Vēžiem internets ir gandrīz vai vienīgais veids kā atrast jaunus draugus vai mīļoto. Vēži internetā jūtas daudz pārliecinātāki nekā reālajā dzīvē. Vēži smagi pārcieš vientulību un tāpēc virtuālā pasaule tiem ir vieta, kur tie var nedaudz no tās atslēgties. Vēžu iejūtība un sentiments padara to par lielisku sarunu biedru, tomēr pat ja Vēzis ir ieinteresēts ar jums satikties, to nekādā gadījumā nedrīkst steidzināt. Vēzim pie jaunās paziņas no sākuma ir jāpierod. Tam ir ļoti svarīga uzticība un savstarpēja izpratne, bet sekss Vēzim nebūt nav pirmajā vietā. Saraksti Vēzis atšķirībā no piemēram Dvīņa, parasti uztver pietiekoši nopietni. Vēži var būt tik jūtīgi un pretimnākoši, ka tie ir spējīgi ne tikai uz mīlestību no pirmā skata, bet pat arī uz mīlestību no pirmā vārda. Un tas protams tikai vairo Vēžu popularitāti dažādos iepazīšanās portālos.

Lauvas
Lauvas mīl saziņu internetā, tomēr lai Lauvu ieinteresētu, sarunas tēmai ir jāgrozās par un ap pašu Lauvu. Lauvas ir egocentriski, novērtē viņiem izrādītu uzmanību, un tie nav pārāk uzmanīgi pret saviem sarunu biedriem, tomēr visjūtīgākās Lauvas ir pret uzslavām un glaimiem. Vēl Lauvas ir lieli lielībnieki, tie mierīgi var nedaudz pamānīties un pārspīlēt savus nopelnus un panākumus. Tāpēc reāla satikšanās ar Lauvu var ne tikai iepriecināt un izbrīnīt, bet arī likt vilties un apbēdināt.
Tomēr no otras puses, Lauvas spēj pārsteigt tos, kuri tiem patīk. Tāpēc tas spēj noorganizēt visai patīkamu tikšanos, kādu ļoti romantisku pastaigu vai patīkamu satikšanos kādā izklaides vai ēdināšanas iestādījumā. Vīriešu kārtas Lauvas parasti atpūšas uz pilnu klapi, nav skopi ar komplimentiem vai dāvanām. Tomēr tiem var būt arī kāds “skelets skapī”. Piemēram var izrādīties, ka viņš vai viņa patiesībā nav brīvs un ka jūsu Lauva vienkārši meklē slepenu sakaru malā. Tāpēc mēģiniet kaut kādā veidā noskaidrot ko īsti Lauva meklē – jaunas izjūtas vai savu otru pusīti.

Jaunavas
Jaunavas ir lieli realitātes fani, kuri labi izprot dzīves prozaisko pusi, tāpēc virtuāla saziņa tajos īpašu uzticību neraisa. Tomēr ja Jaunava tomēr kaut kāda iemesla dēļ nonāk kādā iepazīšanās portālā, tad tā kļūst par vienu no aktīvākajiem šī portāla apmeklētājiem. Pie vainas ir tas, ka Jaunavas pēc savas dabas ir visai praktiskas, un, tāpēc apmeklējot šādus portālus, tās uzstāda sev konkrētu mērķi un šis mērķis ir reāla satikšanās. Un tieši tāpēc Jaunava neliksies mierā kamēr nepanāks to kāpēc tā šo avantūru uzsāka.
Jaunavas – vīrieši nemīl ilgus ievadus un garas runas, tāpēc uz romantisku prelūdiju sarakstes veidā īpaši necerat. Tomēr tas var izrādīties pieņemams variants tādai sievietei, kurai ir laiks un vēlēšanās no sākuma satikties un tikai pēc tam domāt vai šis cilvēk viņai der vai neder.

Svari
Svari ir viena no viskomunikablākajām un vismīlošākajām horoskopa zīmēm un tieši tāpēc iepazīšanos portālos tie jūtas tie jūtas kā zivis ūdenī. Svaru vidū var atrast vispatīkamākos sarunu biedrus, bieži vien tie ir romantiski un pat visai cildeni, tie mīl izteikt komplimentus un nesteidzas ļauties saviem instinktiem. Tomēr Svariem ir ļoti svarīga cilvēku āriene, un šajā jautājumā Svari ir ļoti prasīgi un izvēlīgi.
Ja savos eksperimentos ar iepazīšanās portāliem Svari neatrod to, ko tie ir meklējuši, tad tie sāk pievērsties tukšam flirtam, un ir ļoti grūti saprast kad Svari vienkārši spēlējas un kad tiem ir nopietni nolūki. Reālu un ilgstošu attiecību meklētājiem vajadzētu atcerēties, ka Svari tāpat kā citas divdabīgas zīmes, var veidot paralēlus sakarus, sarakstīties un tikties ar diviem un vairāk cilvēkiem vienlaicīgi, turklāt gan vieniem, gan otriem iedvest, ka tie tam ir vienīgie.

Skorpioni
Skorpiona maģiskā burvība darbojas arī no attāluma. Viņš zina kā apburt un pavedināt, iekarot un likt sevī iemīlēties ne tikai no pirmā skatiena, bet arī kā to panākt ar vārdiem.
Problēma ir tikai tajā(un tas īpaši attiecas uz vīriešu kārtas pārstāvjiem) ka Skorpioni visbiežāk apmeklē iepazīšanās portālus tikai tāpēc, lai dažādotu savu seksuālo dzīvi. Tā rezultātā sieviete, kura vēlas atrast nopietnas attiecības pašai nemanot, kļūst tikai par erotisku mērķi. Tomēr to ir visai viegli pārbaudīt. Ja jums rodas aizdomas, ka kādu konkrētu Skorpionu ne īpaši apmierina virtuāla komunikācija, tad visticamāk tā vienīgais mērķis ir sekss. Tomēr Skorpioniem ir arī kāds visai būtisks plus, viņu temperaments ir tik jūtīgs un kaislīgs, ka tie spēj patiesi iemīlēties pat internetā. Bet tā erotiskais flirts ir tikai papildus veids kā likt tā sarunu biedram iedegties kaisles liesmās.

Strēlnieki
Fantāzijas un sapņi arī Strēlnieku mēdz ievest iepazīšanās portālos, tiesa atšķirībā no daudziem citiem, Strēlnieka dzinulis šajā nodarbē ir tā ideāla un “lielā mīlas” meklējumi. Tomēr tālu ne vienmēr tas pats zina, ko īsti viņš vēlas. Ideālisms, avantūrisms un nepatstāvība ir tās tipiskās Strēlnieka īpašības, kas to padara visai neuzticamu mīlestības plānā un virtuālās attiecībās tas ir vēl daudz izteiktāk.
Nopietnu attiecību meklētājos “virtuālais” Strēlnieks var izsaukt negatīvas emocijas. Sarakste ar Strēlnieku var būt spilgta un aizraujoša, bet tad kādā brīdī tas it kā pārdeg un tā interese pamazinās, azarts izzūd, bet vēlmes izgaist. Un tomēr Strēlnieks ir viens no tiem, kuri iemīlas ātri un spēcīgi, tajā skaitā arī internetā. Sievietei, kura ir nogurusi no vientulības un ikdienas rutīnas vajadzētu ņemt Strēlnieku kamēr tas vēl ir “silts”, un jo ātrāk notiks tikšanās, jo labāk.

Mežāži
Starp Mežāžiem ir daudz cilvēku ar praktisku un racionālu domāšanu, un tāpēc tie dod priekšroku iepazīties reāli, ne virtuāli. Mežāža iztēle ir diezgan ierobežota, tāpēc tam noteikti vajag redzēt un dzirdēt savu sarunu biedru. Attālinātu saziņu ar Mežāzi var atvieglot videozvani vai telefona sarunas. Iepazīšanās portālos Mežāzi visbiežāk meklē tieši nopietnas attiecības ne flirtu vai īslaicīgus seksuālus sakarus. Mežāži nesteidzas satuvināties un atklāties, tie var būt emocionāli vēsi un nerunīgi, tomēr tas vēl neliecina par to, ka Mežāzis nav ieinteresēts. Ja Mežāzis izjūt simpātijas, tad tas noteikti atgūs nokavēto. Un saskare realitātē var izrādīties daudz aizraujošāka.

Ūdensvīri
Ūdensvīri ir aktīvi interneta lietotāji, nu gluži tāpat kā pārejās gaisa stihijas zīmes. Ūdensvīri ir visai komunikabli, un tiem patīk visi saziņas veidi, un to paziņu skaits patstāvīgi palielinās. Modernās tehnoloģijas tam tajā tikai palīdz, un reizēm ir pilnīgi vienalga, ar kādu mērķi tiek veidotas jaunas pazīšanās.
Vai ir vērts izskatīt Ūdensvīra kandidatūru kā potenciālo mīļoto? Viss ir atkarīgs no tā ,cik mentāli un intelektuāli produktīva būs jūsu sarakste, tas vai jums ir kopīgas intereses, līdzīgs pasaules redzējums u.t.t. Komunikācija ar Ūdensvīru ir visai interesants lauks dažādiem eksperimentiem. Reāla satikšanās un reāla saskare ar Ūdensvīru var slēpt ne mazums pārsteigumu, gan patīkamus, gan ne pārāk. Tomēr Ūdensvīrs ir viens no tiem cilvēkiem ar kuru jūs var palikt par labiem draugiem vai domubiedriem arī pēc neveiksmīga satikšanās, ja vien protams jums ir kaut kādas kopīgas intereses.

Zivis
Interneta pazīšanās ar Zivīm slēpj ne mazums zemūdens akmeņu. Pirmkārt jau Zivis prot melot pat neapzināti un tāpēc ir grūti noskaidrot, kādi ir Zivs patiesie nolūki. Otrkārt Zivis ir pakļautas ilūzijām un nereti tās apbur ar šīm ilūzijām arī apkārtējos.
Ja rodas aizdomas, ka jūsu Zivs ir fantazētāja, “gaisu piļu” celtniece vai vienkārši tai patīk pamānīties, tad nav vērts rēķināties ar to, ka būs arī reāla satikšanās. Toties neapšaubāms Zivju plus ir tas ka tās dievina romantiku un ka tām ļoti vajag būt mīlētām, bet tas savukārt nozīmē, ka iepazīšanās portāli pa lielam ir tieši tas ko tām vajag. Zivju emocionālie uzliesmojumi ir visai patiesi, un attālums nav nekāds šķērslis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 × 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.