Kāda ir dažādu horoskopa zīmju attieksme pret seksu


Lasi un uzzini kāds ir visu divpadsmit horoskopa zīmju temperaments un to attieksme pret seksu!


Auni
Auni nav ilgstošu aplidošanu un platonisku attiecību piekritēji, Auni cenšas tikt pie seksa pēc iespējas ātrāk.
Viņa:
Kaislīga, rotaļīga mīļākā, dievina komplimentus, novērtē vīrieša seksuālo iniciatīvu un arī pati mīl šādu iniciatīvu izrādīt. Un lai partneris nepaliek kaislību parādā, mēdz to stimulēt ar porciju greizsirdības.
Viņš:
Nepacietīgs un drosmīgs mīļākais, nesaprot smalkus mājienus un nav pārāk spēcīgs flirtēšanas mākslā. Izteikts izlēmīgas rīcības piekritējs, un atkarībā no situācijas un kaislību stipruma, var uzvesties gan parupji, gan romantiski.

Vērši
Vēršiem patīk vienkārša, cilvēcīga mīlestība un jutekliskas baudas. Tomēr tie arī spēj ilgi slēpt un apvaldīt savas seksuālās vēlmes.
Viņa:
Vēršu sievietes zina kā savaldzināt vīrieti, tomēr tās nebūt necentīsies savaldzināt jebkuru, kurš tām trāpīsies ceļā. Vēršu sievietes, meklējot savu potenciālo seksuālo partneri, ir ļoti izvēlīgas un tam ir jāatbilst ļoti stingrām prasībām, vērtējot šo kandidātu arī kā potenciālo dzīves biedru. Viņas reti kad ļaujas drosmīgiem seksuālajiem eksperimentiem.
Viņš:
Vēršu vīriešiem nepiemīt lielas seksuālās iztēles, tie savās seksuālajās vēlmēs parasti ir visai vienkārši un reizēm pat primitīvi. Tomēr vienlaicīgi tie ir arī īsti seksa maratonisti, kas tos tad arī padara par lieliskiem mīļākajiem.

Dvīņi
Dvīņi ir pieraduši lidināties mākoņos, bet sekss tiem ir viens no veidiem kā sajust zem kājām zemi.
Viņa:
Dvīņu sievietes prot katru reizi pasniegt sevi kaut kādā jaunā veidā, tā izrādot savu lielisko fantāziju un neparastumu. Reizēm viņa var būt kā uzmanīga geiša kas ir gatava parunāties gan pirms, gan pēc seksa, reizēm kā kaprīza un kaislīga mīļākā vai vēl citā reizē kā vēsa aprēķinātāja.
Viņš:
Dvīņu vīrieši ir neparedzami, tie nespēj izturēt garlaicību un vienveidību. Jaunībā tiem ir daudz mīļāko, tomēr tā tie apmierina savu ziņkārību, ne vēlmes. Ja tiem pietrūkst seksuālās saskares vai ja, esot laulībā, tie jūtas ierobežoti savā rīcībā, tad tos var pārņemt spēcīga depresija.

Vēži
Vēži ir vientuļnieki, kuri cenšas nevienu neielaist savā iekšējā pasaulē, ļoti mīl savas mājas, siltas, tuvas attiecības un ģimenes saites. Tomēr kaislības balss tiem viegli liek mesties jaunā mīlestībā vai nogriezties pa to celiņu, kurš ved pa kreisi.
Viņa:
Viņa parasti nav tā, kas izdarīs pirmo soli, viņa ir kautrīga un nesteidzīga. Tomēr kad vīrietis ar viņu satuvinās, tas nonāk tās nedalītajā ietekmē, un viņa spēj apmierināt jebkuru vīrieša vēlēšanos, viegli atbrīvojas no saviem seksuālajiem ierobežojumiem.  Tās mātes instinkti parādās  rūpēm par viņas mīļoto, un tas ar laiku pārvērš vīrieti par mazu zēnu, kas izdabā viņas kaprīzēm un vēlmēm.
Viņš:
Viņš no sākuma var būt kautrīgs un noslēgts, tomēr viņa seksuālie instinkti nepanes ierobežojumus. Kad viņš ir atradis mērķi, tas laiž lietā visu savu sātanisko pievilcību un neatlaidību, dara visu, lai tikai iegūtu sev iepatikušos sievieti.

Lauvas
Paši spilgtākie un mākslinieciskākie mīļākie. Sekss ir viena no tām sfērām, kurā tie vēlas pārliecināties par savu pārākumu. Viņi neizrāda iniciatīvu, bet gaida komplimentus un pirmos soļus no potenciālā partnera, parasti mīla ar ausīm.
Viņa:
Viņa nav no tām kas apgrūtinās sevi ar kāda apburšanu, viņa uzskata, ka viņa jau tāpat pietiekoši piesaista vīriešu uzmanību. Viņa nekļūdīgi izvēlas tādus vīriešus, kas ir gatavi tai pilnīgi pakļauties un kuri atzīs tās karalisko statusu. Gultā tā var būt vēsa, tomēr vienmēr var sajust tās iekšējo spēku, tā apzinās savu varu un vērtību.
Viņš:
Viņš vēlas ņemt no dzīves visu, un seksuālā sfēra nav nekāds izņēmums. Nespēj izturēt ja sieviete tam atsaka, tas sāpīgi sit pa tā iedomību. Gultā ir nenogurdināms tomēr mēdz būt pārāk valdonīgs, pat līdz agresijai.

Jaunava
Neskatoties uz savu mīlestību pret tīrību, kārtību un morāli, Jaunavas spēj būt gatavas uz jebko, kad runa ir par seksu. Jaunavas ir prasmīgi mīļākie un mīļākās, tomēr ikdienas rūpes neļauj veltīt mīlas priekiem tik daudz laika, cik tiem varbūt gribētos. Jaunavu devīze kā dzīve – tā seksā ir: “savs laiks darbam, savs laiks atpūtai”.
Viņa:
Viņa nepieņem pārāk dedzīgus un uzstājīgus vīriešus, viņa ir jāiekaro pamazām. Viņa ir kritiska gan pret sevi, gan partneri, klusībā novērtē partnera seksuālo pieredzi un salīdzina to ar bijušajiem.
Viņš:
Viņš nav no tiem kurš steidzas ātrāk tikt pie tuvām attiecībām un seksa. Viņš no sākuma cenšas, lai abi partneri pēc iespējas labāk viens otru iepazīst. Gultā viņš ir racionāls, lieliski kontrolē situāciju un lai sagādātu simpatizējošajai sievietei baudu tas izrāda atjautību un ir gatavs uz eksperimentiem.

Svari
Aristokrātiski estētiski, mīlas pilni, vēlas, lai to seksuālās attiecības izsauc tikai pozitīvas emocijas, kā harmoniju, mieru, komfortablu atpūtu un pievilcīgu, intīmu gaisotni.
Viņa:
Vīrieša ārienei ir jāizraisa tai estētisku baudījumu, un ir svarīgi, lai vīrieša āriene izpatiktu tās piekasīgajai gaumei. Nekopti mati vai bezgaumīgs apģērbs to var atgrūst un dēļ tā viegli var izpalikt arī seksuāla tuvība. Pārliecināta par savu pievilcību, tā vēlas, lai potenciālais partneris arī tai atbilstu.
Viņš:
Viņš nodarbojas ar seksu tā, it kā baudītu desertu. Tā mīļākajai ir jābūt koptai un pievilcīgai, jo viņš mīl ar acīm. Viņa partneri sagaida izsmalcināti glāsti, tomēr Svaru vīrieši nav pārāk kaislīgi.

Skorpioni
Sekss Skorpioniem ir veids kā eksistēt “pareizi”. Attiecībās tas ir pieradis novest situāciju līdz tādam līmenim, kad nervi ir nokaitēti līdz baltkvēlei un emocijas izvirst nekontrolējamā straumē. Tomēr tas tikai vēl vairāk uzsit tam asinis un rada spēcīgu vilkmi pēc partnera.
Viņa:
Viņa pārzina dažādas seksuālas mīlas gudrības, tā savā gultā necietīs kaut kādu “botāniķi” vai vārguli, viņa ir prasīga un ar noslieci uz seksuālām pārmērībām. Un šāds kokteilis piesaista ļoti daudz vīriešu, tomēr visai ātri tas sāk ļoti nogurdināt.
Viņš:
Viņš ir iekāres, dziļu emociju un dvēseles pārdzīvojumu sintēze. Viņš prot saplūst ar parteri vienā veselumā, tomēr tas netraucē viņam kontrolēt situāciju. Nobriedušu Skorpionu ir grūti ar kaut ko pārsteigt, jo gluži vienkārši viņš to visu jau ir mēģinājis.

Strēlnieki
Sekss ir tikai kārtējais Strēlnieka piedzīvojums. Strēlnieka lidināšanās no viena partnera pie otra ir tā zāles pret garlaicību vai depresiju.
Viņa:
Viņa labprāt izdabā savām seksuālajām vēlmēm, bet tā partnera vēlmes to  uztrauc ievērojami mazāk. Tomēr viņa ir godīga un atklāta, tās jūtas ir maksimāli atklātas. Strēlnieces reti kad ir kautrīgas un neslēpj savu interesi pret vīriešiem, gultā viņas ir aktīvas un atbrīvotas.
Viņš:
Viņš ir tauriņš kurš lidinās virs ziedošas pļavas un tas ar prieku vāc nektāru no pašiem pieejamākajiem ziediem. Katrā ziediņā viņš meklē savu ideālu, un šāds ideāls noteikti ir katram Strēlnieku vīrietim.

Mežāži
Kaut arī Mežāži ir pieticīgi un atturīgi cilvēkos, tomēr seksuālajā sfērā tie sagādā ne vienu vien pārsteigumu. Prot vilināt tomēr kā ēsmu izmanto ārišķīgu vēsumu un ārēju atturību.
Viņa:
Viņa mēdz ārēji būt auksta un nepieejama, tās juteklisms ir pretrunīgs emociju un kārtības maisījums. Tā iemesls slēpjas tajā apstāklī, ka Mežāži vienmēr meklē stabilitāti un aizsardzību.
Viņš:
Parasti viņš ir tas, kuram pārī ir vadošā loma, plānojot un nosakot attiecību toni. Tas visticamāk nepieskaņosies partnerei. Neizrādīs kaut kādas emocijas pret tām mīļākajām kuras dziļi sirdī tam ir vienaldzīgas, tomēr kad satiks savu īsto, vēlas, lai tā pilnībā un uz visiem laikiem atdodas viņam un tikai viņam.

Ūdensvīri
Tipiska Ūdensvīra pozīcija ir tāda, ka sekss ir savstarpējas uzticības un draudzības rezultāts. Pirms stāties ar šo zīmi ilgstošos seksuālo sakaros, ir ļoti svarīgi panākt abpusēju izpratni un atrast kopēju uzskatus par dzīvi.
Viņa:
Viņa nespēj iedomāties, ka varētu būt  vienas nakts seksuālas iekāres objekts. Viņa vispirms vēlas ieinteresēt vīrieti kā personība.
Viņš:
Pirmajās erotiska flirta etapos ar viņu ir ļoti viegli, kaislīgi, nepiespiesti, tomēr kā lieta nonāk līdz seksam, tā izrādās, ka viņā nav ne romantikas, ne dzīvnieciskas kaisles. Viņu pirmkārt interesē seksa tehnika, metodes, pozas, dažādi veidi kā gūt baudu. Savos seksuālajos pētījumos un eksperimentos ir gatavs iet visai tālu.

Zivis
Sekss zivīm ir tikai vēl viens veids kā parādīt savas emocijas un sajūtas. Daudz sentimenta, bet maz kaisles. Un tikai patiesa, abpusēja mīlestība spēj pacelt Zivju kaisles līmeni.
Viņa:
Emocionāla mīļākā, bieži viļas vīriešos, pasīva un neapdomīga līdz neizvēlīgumam, jo bieži caur seksuālajām attiecībām cenšas atrast ideālo mīlestību.
Viņš:
Viņš it kā meklē savu atspulgu sievietē, ļoti jūtīgs partneris, mīl ilgstošu priekšspēli un izsmalcinātas seksuālas rotaļas. Bieži pievelk valdonīgas sievietes izdabājot to iegribām un vēlmēm, bieži tā pat nodarot sev kaut kādu kaitējumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 × four =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.