10 padomi, kā izlikties par gudrāku meiteni nekā tu patiesībā esi

10 padomi, kā izlikties par gudrāku meiteni
Tas ka cilvēku sagaida pēc izskata, bet pavada pēc prāta vēl joprojām ir spēkā, un ja tu vēlies, lai tevi uzskata par gudru meiteni tad ņem vērā šos vienkāršos, bet noderīgos padomus.
Lasi kā izlikties par gudrāku nekā tu iespējams patiesībā esi!

Nēsā brilles
Domāju, ka neviens nav jāpārliecina, ka brilles to nēsātāju padara vizuāli gudrāku. Mums neapzināti visi briļļu nēsātāj šķiet gudri un daudz zinoši cilvēki. Tā kā pat ja redze tev ir laba, pasūti brilles ar vienkāršiem stikliņiem bez redzes korekcijas. Atceries arī ka masīvs, tumšs briļļu rāmis vēl  arī radīs vieglu nepieejamības auru, bet viegls briļļu rāmis paaugstinās tavu nozīmi un vienlaikus neradīs uztveres barjeru.

Atturība apģērbā
Apspīlēts apģērbs, kleita ar šķēlumu un dzīļu dekoltē protam piešķirs tavam tēlam seksapīlu tomēr tas visticamāk nepadarīs tevi gudrāku, drīzāk jau pretēji. Jo atklātāks ir tērps, jo mazāk nopietna un gudra šķiet tā valkātāja. Ja šaubies, pavēro meiteņu mūzikas grupu dalībnieces. Tev viņas šķiet ļoti gudras?

Nelamājies
Nelieto lamu vārdus. Cilvēks, kurš mēdz lamāties automātiski, tiek uzskatīts par ne īpaši gudru cilvēku, un tur pat dārgas brilles tevi neglābs. Īpaši ja tu lieto lamuvārdus vārdu sasaistīšanai. Vari protams lietot šādus vārdus labi zināmu draugu kompānijā, tomēr ja vēlies, lai apkārtējie tevi uztver kā gudru, koncentrējies un nelieto šādus vārdus. Ja bez šādiem vārdiem nespēj iztikt, tad vienkārši klusē.

Pārāk neaizraujies ar savas ārienes spodrināšanu
Parasti speciālistu vīrieti uzskata kompetentāku nekā speciālisti sievieti. Tāpēc lai sieviete varētu veiksmīgāk konkurēt ar vīriešiem, tai ir jāapgūst dažas maskēšanās prasmes. Neaizraujaties ar kosmētiku un reizēs kad tas ir nepieciešams cenšaties nedaudz noslēpt savu sievišķību. Nēsājat lietišķu apģērbu un lietišķu frizūru.

Runā ātri
Ja tu domā, ka daudz un garas pauzes sarunas laikā tevi padarīs par apdomīgu personību, tad tu kļūdies. Daudznozīmīgas pauzes neliecina par lielas gudrības klātbūtni. Tad nu pacenties sarunas laikā nebremzēt un nelikt gaidīt uz atbildēm. Nav ieteicams arī runāt pārāk ātri, ja bērsi vārdus, kā zirņus, tad arī nebūs vienkārši likt kādam domāt, ka esi gudra.

Runā vienkāršāk
Nevajag censties izmantot sarežģītus vārdu izkārtojumus vai smagus frāžu veidojumus. Pirmkārt jau runājot šādā veidā, ir viegli pieļaut muļķīgu kļūdu, un otrkārt šāds runas veids vienkārši neiederas privātā sarunā un tava vēlme izlikties gudrākai kādam var šķist kā muļķīga izlikšanās.

Mācies klausīties
Ir labi ja tu proti pareizi un labi runāt, tomēr prasme klausīties vērtīga un reta parādība. Kad tavs sarunu biedrs runā uzmanīgi skaties uz to un nepārtrauc to. Laiku pa laikam pamāj ar galvu un ik pa brīdim uzdod precizējošus jautājumus(kas, kā, kāpēc) vai arī izsaki tādus komentārus kā: “Tiešām? Neticami! Lieliski!”. Cilvēki mīl, kad tos klausās un tevi automātiski uztvers kā gudru, pat tad ja tu neko daudz no dzirdētā nesaprati.

Stāja
Laba un pareiza stāja ir puse no uzvaras. Nopietna cilvēka uztveres daļa sastāv no neverbālām zīmēm, tā kā turi muguru taisnu un pārvietojies pārliecinātā gaitā.

Sirmi mati ir tavi draugi
Sirmi mati, protams, padara tevi, vecāku, tomēr vienlaicīgi sirmi mati arī asociējas ar dzīves pieredzi un gudrību. Ja vēlies visus apburt ar savu skaistumu tad regulāri krāso matu saknes, bet ja vēlies kļūt par autoritāru priekšnieci tad sirmi mati tev piešķirs papildus plusu.

Atturies no alkohola
Tev visa vakara gaitā ir izdevies saglabāt gudras un ieturētas būtnes tēlu, tomēr ar tādām mokām radītais ziepju burbulis var pārplīst tajā brīdī, kad tavās rokās nonāks trešā vīna glāze. Tavas actiņas iemirdzēsies, tavs ķermenis kļūs mānīgi viegls, bet galvā parādīsies patīkams reibums un šādā stāvoklī viss ko tu līdz šim brīdim ar smagu darbu esi panākusi var viegli sagāzties kā kāršu namiņš. Tāpēc neaizmirsti sevi kontrolēt, bet alkoholu atstāj mājas ballītei draudzeņu sabiedrībā.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to!

One thought on “10 padomi, kā izlikties par gudrāku meiteni nekā tu patiesībā esi

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

two × four =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.