Horoskopa zīmju veiksme

Kā un kurās dzīves sfērās veicās dažādām horoskopa zīmēm.

Auni
Auniem visvairāk veicas karjeras veidošanā. Un tā tas ir tikai tāpēc ka tie apbrīnojami viegli tiek galā ar jebkuru tiem uzdoto uzdevumu. Turklāt arī ar tādiem ar kuriem citi viņa kolēģi netiktu galā.

Auni ir arī veiksmīgi azartspēlēs un dažādās izlozēs, tomēr tieši dzīve ir viena no Aunu mīļākajām spēlēm.
Auniem veicas spēlēs, tāpēc ka tos galvenokārt interesē spēles process, spēles azarts, bet ne pats laimests. Auni ir arī veiksmīgi karotāji, jo tie ir, dzimuši Marsa ietekmē, bet Marss, kā zināms ir kara dievs. Tomēr mūsdienu pasaulē kareivja prasmes ir vajadzīgas aizvien mazāk, un tāpēc Auns joprojām uzvar, bet nu jau intelektuālajā līmenī.

Vēl Auniem ļoti veica finanšu jomā. Tajos finansiālajos jautājumos, kuros citiem neveicas, lai ko tie arī nedarītu, Auni viegli iegūst visu, ko vēlas, turklāt gandrīz bez nekādām problēmām. Tā nu sanāk, ka Auni ir pati veiksmīgākā no horoskopa zīmēm.

Vērši
Vēršiem veicas naudas lietās. Pat tajos gadījumos kad tie īpaši neizrāda vēlmi strādāt tie vienalga bez naudas nepaliks. Ap Vērsi vienmēr grozīsies kāds, kurš būs gatavs apmaksāt visas tā iegribas, turklāt ne tikai tā lai pietiek pieklājīgai dzīvošanai, bet arī izklaidēm.

Ja nu tomēr Vērsis tiešām nopietni strādā, tad tas visai ātri sasniedz pieklājīgu materiālās labklājības līmeni, turklāt pat neskatoties uz to ka netiek veikti uzkrājumi un visa nauda tiek iztērēta ceļojumiem, komfortam un citām ģimenei vajadzīgām un n tik vajadzīgām lietām. Par Vēršiem var droši teikt, ka nauda pievelk naudu.

Vērši atšķiras ar to, ka tiem bieži veicās darbā, vairums no tiem atrod tādu darbu kas tiem patīk turklāt ar labu algu. Vēl Vērsim visur ir noderīgas pazīšanās un sakari, kas ļoti tiem dzīvē noder.

Dvīņi
Dvīņiem ļoti veicas tirdzniecībā. Tiem piemīt talants pārdot pat visbezcerīgāko un nevienam nevajadzīgāko preci. Turklāt Dvīnis to izdarīs tik lieliski, ka šīs preces pircējs pat jutīsies laimīgs, ka šo preci ir nopircis.

Vēl Dvīņiem piemīt talants iegūt informāciju, kuru tas pēc tam varēs tā izmantot, ka tā nesīs viņam izdevīgumu. Dvīņiem veicās tādās dzīves situācijās, kurās ir jābūt piekāpīgam, nepatstāvīgam un daudzpusīgam. Dvīņiem viegli padodas atrisināt tiem uzdotos uzdevumus un sasniegt mērķi, turklāt gan darījumos, gan mīlas lietās. Dvīņiem arī veicas finansiālās lietās un nemēdz būt, tā ka Dvīņi sēdētu bez naudas. Dvīņiem nauda parādās gandrīz vai maģiskā veidā pat tad, kad tā tiem ir beigusies. Kāds var atdod vecu parādu, vai Dvīnis atrod naudu, kuru tas pats savulaik, ir noslēpis.
Tāpat Dvīņiem veicas arī draudzībā, tie gluži kā magnēts pievelk cilvēkus, kas vēlāk kļūst tiem par uzticamiem draugiem, kaut pašu Dvīni ir grūti nosaukt par lielisku draugu.

Vēži
Vēžu veiksme izpaužas uzkrāšanā. Vēži jūtas mierīgi un laimīgi tikai tad, ja tie zina, ka viņiem ir uzkrājumi bankā vai vairākās bankās un jo vairāk šādu uzkrājumu, jo labāk. Vēži vienmēr ir lietas kursā, kur var izdevīgi ieguldīt līdzekļus, tiem uz to ir īpaša intuīcija, un ja citādi nesatricināmais Vēzis izlems piedalīties kādā finansiālā afērā, tad viņš noteikti vienmēr būs ieguvējs.

Vēl viena joma, kurā Vēžiem veicas, ir ģimenes dzīve, tomēr tas tā ir, vairāk pateicoties tā iekšējām īpašībā, Vēži ir ļoti uzticīgi savai otrajai pusītei, un tie cenšas, lai to tuvinieku dzīve būtu pēc iespējas kvalitatīvāka, lai mājās visa ir gana un nevienam nekas netrūkst. Vēži cenšas nest visu uz mājām. Kaut arī Vēžu raksturs nav nekāds maigais, tā tuvinieki Vēzi mīl dēļa tai saimnieciskuma. Ja Vēzis nesāks pašanalīzi vai arī tas nesāks skumt par to, kas tam dzīvē nav izdevies, tad tam tālāk dzīvē veiksies.

Lauvas
Lauvām veicas ar labiem cilvēkiem. Tie paliek labā cilvēku atmiņā uz daudziem gadiem. Lauvas pēc sava rakstura ir egoisti, tomēr tas tiem netraucē iegūt daudz uzticamu draugu, kas tiem nekad neatteiks.

Pateicoties savai iekšējai un ārējai pievilcībai Lauvām piemīt vara pār cilvēkiem un tie viegli var ar tiem manipulēt.

Lauvām vēl ļoti veicas ar pirkumiem. Tiem ir iedzimta spēja nopirkt labu preci par salīdzinoši nelielu cenu. Lauvas visā jūt izdevīgumu, un pat ja tiem ir maza alga, tas tiem netraucē lieliski izskatīties.

Vēl Lauvām veicas seksuālajā dzīvē, pat nedaudz labāk nekā mīlestībā. Dēļ Lauvām cīnās un tiem vienmēr būs kāds kas centīsies pierādīt k tieši viņš ir Lauvas labākā izvēle. Lauvām vienmēr ir daudz mīļāko, pat cienījamā vecumā.

Jaunavas
Dzīve Jaunavas ir nedaudz apdalījusi ar veiksmi, toties tām ir paveicies ar neatlaidību. Tur kur citi nolaiž rokas, Jaunavas panāk visu, ko vēlas, turklāt pašas. Jaunavām nekas nenotiek pats no sevis, viss ir jāpanāk pašrocīgi. Tāds vienkārši ir Jaunavu liktenis.

Reizēm Jaunavā liktenis atsūta kādu dāvanu ceļojuma vai atrastas naudas veidā vai arī to dzīvē parādās kāds cilvēks, kuras tās izmanto visos tām nepieciešamajos veidos.
Par Jaunavu veiksmi var uzskatīt arī to nevainojamo gaumi. Jaunavas apbrīno, tām lūdz padomu un novērtē to uzmanību, un tas nebūt nav maz. Jaunavas nekādā gadījumā nedrīkst krist depresijā, pretējā gadījumā tām tiešām nemaz vairs neveiksies.

Svari
Svaru veiksme slēpjas to prasmē novērst uzmanību. Svariem to dzīvē ir ļoti svarīga harmonija, un tāpēc dažādu iemeslu dēļ tie nespēj ilgi par kaut ko sērot. Svaru domas vienmēr ir aizņemtas ar kaut ko svarīgāku.

Tiek uzskatīts, ka Svari ir nenopietna, bezrūpīga un vieglprātīga horoskopa zīme, tomēr pašus Svarus tas pilnīgi neinteresē. Vēl Svariem ir paveicies ar to, ka apkārtējiem ir ļoti grūti tiem kaut ko atteikt. Un tas tā ir tāpēc, ka Svari ir apburoši un vienmēr gatavi paveikt kaut ko labu citiem cilvēkiem. Tieši šī Svaru īpašība ir tā, kas piesaista to veiksmi.

Svari bieži uzskata sevi par neveiksmīgiem cilvēkiem un dēļ tā bieži pārdzīvo. Tomēr ja par to padomā nedaudz vairāk, tad tā tas nemaz nav. Veiksme Svariem smaida un sarūpē tiem pa kādai patīkamai dāvanai katrā to dzīves sfērā, un tieši tāpēc Svariem pašiem šīs veiksmes dāvanas nav tik labi pamanāmas.

Skorpioni
Skorpioniem šajā veiksmes horoskopā ir īpaša vieta. Skorpioni tiek uzskatīti par veiksmes mīluļiem. Ja Skorpioni to paši vēlas, tad tie spēj pārvērst zeltā visu, kam tie pieskaras. Vai arī otrādi, pārvērst visu praulos ja tas tiem ir izdevīgi.

Liktenis ir apveltījis Skorpionu ar daudziem talantiem, viss kam tie pieķeras tiem sanāk vienkārši lieliski. Vēl kāda īpaša Skorpionu veiksme ir sajust dažādus noslēpumus, atradumus un atklājumus. Skorpioni dievina svešus noslēpumus un ieskatīties citu dvēseļu dziļumos, un turklāt dara to ar lielu prieku. Tieši pateicoties tam, tie iemanto atzinību sabiedrībā vai naudu. Ja Skorpioni iepinas kādā bīstamā avantūrā, tad viņiem kaut kādā maģiskā veidā izdodas izvairīties no visām bīstamajām situācijām un laicīgi izvairīties no problēmām.

Skorpioni ir ļoti veiksmīgi arī mīlestībā. Tiem nekad netrūkst pielūdzēju. Ja Skorpioni iemācīsies novērtēt to, kas tiem ir dots, tad tiem vienmēr dzīvē veiksies. Galvenā Skorpionu problēma ir tā, ka tos garlaiko tas, kas tiem jau ir.

Strēlnieki
Strēlniekiem veicas ar dažādām veiksmīgām dzīves situācijām. Liktenis Strēlniekiem ir ļoti labvēlīgs un vienmēr cenšas palīdzēt piepildīt to vēlēšanās un realizēt to plānus.

Patiesībā Strēlnieku dzīvē apstākļi vienmēr izkārtojas tā, ka viss ko tie ir iecerējuši kaut kādā brīnumainā veidā arī piepildās. Ja Strēlnieks sagrib ceļot un apskatīt pasauli, tad tam uzradīsies darbs, kas ļaus to arī izdarīt. Ja Strēlnieks sāks alkt pēc mīlestības, tad tam noteikti uzradīsies kāds cilvēks, kas to mīlēs. Ja Strēlnieku piemeklē zaudējums kādā dzīves jomā, tad noteikti kādā citā dzīves jomā tam parādīsies kāds ieguvums. Un arī tajā dzīves jomā, kurā gadījās neveiksme, viss zaudētais ātri atjaunosies. Visi šie brīnumi ar Strēlnieku notiek, tāpēc ka tas ļoti viegli uztver savas uzvaras, tāpēc ka viņš ir pārliecināts, ka tas kas ar viņu ir noticis ir taisnīgi. Un arī pateicoties tam ka pret saviem zaudējumiem tas attiecas optimistiski, jo ir pārliecināts, ka viss sliktais paies un ka situācija mainīsies uz labo pusi.

Mežāži
Mežāžiem visvairāk veicas ar dažādiem atradumiem. Tieši viņiem visbiežāk sanāk kaut ko atrast un pēc tam šo atradumu arī izmantot, jo šīs lietas saimnieks tā arī neuzradīsies. Mežāžiem patstāvīgi gadās atrast dažādus juvelierizstrādājumus vai citas vērtīgas lietas.
Pat ja Mežāzis dosies kopā ar draugiem uz mežu pēc sēnēm, tad tieši Mežāzis atgriezīsies ar vispilnāko grozu.

Kaut arī pēc rakstura Mežāži nav nekādas dāvaniņas, tiem tomēr ļoti veicas ar radniecīgām saitēm. Visbiežāk Mežāži stājas aprēķina laulībā. Neskatoties uz to ka tuvinieki no Mežāža pat nedaudz baidās tie vienalga Mežāzi ļoti mīl un cenšas tam visā palīdzēt.

Vēl kāda nozīmīga joma, kurā Mežāzim veicas, ir veselība. Mežāžiem piemīt visstiprākā fiziskā veselība no visām horoskopa zīmēm. Tie parasti īpaši neslimo ar dažādām sezonālajām slimībām, reti saaukstējas, un tie mazāk nekā citas horoskopa zīmes cieš no hroniskajām slimībām. Vienīgi Mežāžiem vajadzētu izvairīties no kāju traumām. Bet citādi to veselība tiem nepatīkamus pārsteigumus sagādā reti.

Ūdensvīri
Ūdensvīru veiksme ir tajā, ka tie spēj dzīvot gan reālajā, gan izdomātajā pasaulē. Ūdensvīri ir nelabojami sapņotāji tomēr tiem nav svarīgi vai to sapnis piepildīsies vai nē. Pats galvenais tiem ir, lai to sapņi un izdomājumi atrastos to prātā.

Tiem viegli izdodas ceļot, pat neizejot no mājas, un tie gūst no šādiem ceļojumiem prieku un gandrīz reālus ceļojumu iespaidus.

Ja pievēršamies Ūdensvīru reālajai pasaulei, tad tiem veicas jebkurā sfērā, kurā ir azarts un zināšanu gūšana. Tas var būt azartspēles, loterija vai vienkārši mācības. Ūdensvīri līdzīgi kā Auni gūst baudu nevis no laimesta, bet no spēles procesa. Ūdensvīriem interesē pilnīgi viss un tie no tā visa lēruma spēj gūt patiesu prieku. Un tie arī ļoti labi zina kā no tā visa iegūt izdevīgumu.

Zivis
Zivju galvenā veiksme ir to iekšējais, dabas dotais magnētisms. Cilvēki intuitīvi pakļaujas Zivīm, un tas tām ļauj iepazīties ar nepieciešamajiem cilvēkiem un tikt pie izdevīgiem piedāvājumiem.
Tomēr tā Zivīm veicas tikai vienā dzīves sfērā. Piemēram ja Zivij veicas darbā, tad tai neveicas mīlestībā vai naudas lietās. Tā kā ja Zivs ir veiksmīga darbā, tad par privāto dzīvi tai gandrīz vai ir jāaizmirst. Un tā tas ir ar pilnīgi visu. Zivīm ir jāiemācas novērtēt katru dzīves mirkli, un tikai tad tās atradīs savu patieso laimi.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 × 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.