Dažādas horoskopa zīmes un mīlestība


Kā dažādas horoskopa zīmes uztver mīlestību, un kādas tās ir tad, kad ir iemīlējušās.

Auni
Auni ir cilvēki ar ugunīgu sirdi. Auni ir ļoti patiesi un pilnībā atdodas savai mīlestībai. Kad Auns ir iemīlējies tas savas jūtas neslēps vai klusībā necietīs dēļ savas mīlestības, Auns nekavējoties un ļoti enerģiski rīkosies. Reti kurš spēs pārspēt iemīlējušos Aunu aplidošanā. Auni ir ļoti romantiski, spējīgi pārliecināt un izrādīt patiesas rūpes un maigumu. Tomēr pats galvenais ir tas, ka aiz Auna vārdiem slēpjas spēks un izlēmība, un tai reti kurš spēj turēties pretim.

Vērši
Vērši var ilgi izvēlēties to, kas kļūs par tā kaisles objektu, bet kad izvēle ir izdarīta citi viedokļi šajā jautājumā vairs netiks ņemti vērā. Visas draugu vai tuvinieku runas par to, ka Vērša izvēle nav tā pati labākā, tiks ignorēti. Iemīlējies Vērsis ir neatlaidīgs, maigs un romantisks. Vīriešu kārtas Vērši ir spējīgi katru dienu dāvināt savai iemīļotajai ziedus un citas dāvanas.

Dvīņi
Dvīņi ir neparedzami un nepastāvīgi kā vējš. To garastāvoklis ir ļoti mainīgs. Tie viegli spēj apburt, esot valdzinoši un viegli saskarē, bet pēc neilga laika tie jau var kļūt drūmi un noslēgti.

Vēži
Vēži spēj apvienot juteklismu ar romantiku un praktiskumu ar racionalitāti. Pirms Vēzis uzsāks (vai ļausies) aplidošanu, tas var ilgi to apdomāt, jo Vēzis ir noskaņots atrast nopietnu partneri, ar kuru tas būs kopā ilgi. Aplidojot savu mīļoto un izjūtot pret to visai maigas jūtas, Vēzis spēj par to runāt arī par visai praktiskām lietām, piemēram par to kur un par ko jaunais pāris dzīvos pēc kāzām.

Lauvas
Mīlestība ir visa Lauvas dzīves jēga, tas vienkārši nespēj iedomāties savu eksistenci bez sava mīļotā cilvēka. Lauvas viegli iemīlas, turklāt pret katru jaunu romānu izturas tā, it kā tas būtu pirmais un pēdējais viņa mūža romāns. Un tieši šo iemeslu dēļ lauvas var visai agri pirmoreiz apprecēties un būt precēti ne vienu un pat ne divas reizes vien.

Jaunavas
Jaunavām mīlestība ir ilgstošas, draudzīgas un pat darījumu attiecības attiecības. Īsi romāni vai gadījuma sakari nav domāti Jaunavām. Jaunavām vajag stipru savienību, kurā partneri patiesi saprot un atbalsta viens otru.

Svari
Svari ir mīlas pārpilni, bet spēj vilkt līdz pēdējam brīdim pirms tie izdara izšķirošo soli. Iemīlēšanās laikā Svaru garastāvoklis ir vēl svārstīgāks nekā parasti: brīžiem tas ir nokritis līdz pilnīgai nullei, un pēc brīža jau atkal traucas debesīs. Tā kā jau iemīlēšanās laikā Svaru mīļotais cilvēks izjutīs visu tā mainīgo emociju gammu.

Skorpioni
Skorpioni ir ļoti prasīgi. Neskatoties uz visu Skorpionu kaisli īslaicīgi romāni tos interesē visai maz, Skorpions ir tendēts uz ilgām un nopietnām attiecībām. Skorpioni meklē tādu partneri, ar kuru tas varētu dalīties visās savās vētrainajās sajūtās, tādu kuram piemistu intelekts, noteikta dzīves pozīcija, humora izjūta un vēl daudzas citas īpašības, kuras atbilstu Skorpiona augstajiem standartiem.

Strēlnieki
Strēlnieki viegli iemīlas tomēr tie ir vētraini un nepatstāvīgi. Esot iemīlējies tas savam pielūgsmes objektam spēj izrādīt visu savu neatvairāmo pievilcību. Strēlnieku vīrieši gatavi nēsāt savu mīļoto uz rokam, turklāt gan tiešā, gan netiešā šī vārda nozīmē. Vienlaicīgi gan viņi diez vai domā par kopēju, kaut vai pat vistuvāko nākotni.

Mežāži
Mežāžiem nav raksturīga impulsīva rīcība, un Mežāzis nebūs tas, kurš pilnībā metīsies mīlestībā. Mežāzi pilnīgi neinteresē kaut kādas īslaicīgas aizraušanās. Mežāža nodomi ir visai nopietni, un tas dod priekšroku ilgstošām un stiprām attiecībām. Vēlams tādām kuras ilgtu visu mūžu.

Ūdensvīri
Ūdensvīru interesē pilnīgi viss, tajā skaitā arī pretējais dzimums. Tomēr priekš mīlas attiecībām tas pirmkārt meklē uzticamu draugu, ar kuru kopā tam būtu jautri un interesanti. Esot iemīlējies Ūdensvīrs spēj rīkoties neparedzami un ekscentriski.

Zivis
Zivis mīlestībā peld pa straumei tāpat kā citās savas dzīves sfērās. Un tas attiecas ne tikai uz sievietēm, bet arī uz vīriešiem. Zivis diez vai būs tās kas spers pirmo soli, tā vietā tās dod priekšroku klusībā cerēt par mīlestību un paļauties uz Likteni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

sixteen + 9 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.