Uzticības horoskops

Uzzini kāds ir tava partnera uzticības horoskops


Auni
Aunu krāpšana ir sava veida protests pret tā partnera rīcību. Tiklīdz kā Auna partneris sāks darīt kaut ko tādu kas tam nepatīk tas saņems skarbu atbildi no Auna. Ja Aunu sāk kontrolēt, tas var piekrāpt tikai tāpēc, lai dotu spēcīgu mājienu par to, ka viņu nu tiešām nav, vērts kontrolēt. Bieži Auns mēdz piekrāpt atriebības un greizsirdības brīžos.

Vērsis
Vērsis var palikt neuzticīgs tikai tajā gadījumā, ja viņš saprot, ka viņa partnera izvēle ir bijusi nepareiza. Vērsim uzticība ir daudz vērtīgāka par kaut kādu gadījuma romāniņu “pa kreisi”.

Dvīņi
Dvīņi mīl jautrību un izklaides, un gluži tāpat ir ar Dvīņa uzticību. Tiklīdz kā jūsu attiecībās parādās rutīna, gaidiet no Dvīņa krāpšanu. Pats jocīgākais tajā ir tas, ka Dvīnis sagrēkos ar tādu cilvēku, kuru abi partneri labi pazīst, tuvu draugu vai draudzeni.

Vēži
No Vēža krāpšanu var sākt gaidīt tajā brīdī, kad Vēža galvā parādās domas par to, ka Vēža attiecības nav laimīgas. Vēža uzticība ir pilnībā atkarīga no tā, ko Vēzis domā un izdomā. Ja Vēzis ir piekrāpis, nav vērts apbērt to ar jautājumiem par viņa uzticību, vienkārši pieņemiet to un piedodiet. Pretējā gadījumā nav iespējams paredzēt, kā tas viss vēl izvērtīsies. Piedodiet un dzīvojiet tālāk!

Lauvas
Lauva lepnums nepieļauj pat domu par kaut kādu viņa vai viņa partnera uzticības pārbaudēm. Lauva ir karaliska būtne, un karaliska būtne nevar kļūdīties savā partnera izvēlē! Lauva var piekrāpt tikai vienā gadījumā – gadījumā kad Lauvas attiecībās ir patiešām nopietnas problēmas.

Jaunavas
Jaunavas patstāvīgi domā par savu reputāciju un tāpēc tās gandrīz nekad nemēdz krāpt. Jaunavas uzticība ir gandrīz ideāla, tomēr arī Jaunavām šādas tādas intridziņas nav svešas.

Svari
Romantiski Svari vienmēr ir pretējā dzimuma uzmanības centrā. Svaru burvīgais smaids un vieglā dzīves uztvere ļauj tiem ļauties daudziem jo daudziem romāniem malā. Tomēr pēc visām savām krāpšanām svari vienmēr atgriežas mājās. Svari kā jau gaisa zīme neizceļas ar 100% uzticību. Tomēr pēc stāšanās laulībā Svari mainās un to uzticība ir visai augstā līmenī. Šķiršanās Svariem ir ļoti nopietns solis, un tāpēc tie šķiras visai reti.

Skorpioni
Skorpionu uzticība ir gandrīz ideāla, un tie ļoti nopietni attiecas pret mīlestību un laulībām. Skorpioni piesaista pretējo dzimumu un čūska – kārdinātāja arī nesnauž. Tomēr Skorpioni ir spējīgi uz krāpšanu tikai tādā gadījumā, ja tie nemīl savu partneri.

Strēlnieki
Strēlnieki ir viena no tām zīmēm, kas viegli ļaujas kārdinājumam. Un tāpēc ja Strēlniekam radīsies iespēja nolaist pa kreisi, viņš to noteikti arī izdarīs. Strēlnieks īpaši neuztraucas par uzticību, kad pie horizonta parādās kāds potenciāls laupījums, un tāpēc to partnerim vajadzētu ņemt to vērā un būt šādam pavērsienam gatavam.

Mežāži
Tiklīdz kā Mežāzis pārstāj mīlēt, tā uzticība izzūd kā pērnais sniegs. Mežāzis ilgi un dikti izvēlēsies, ar ko sagrēkot, un rūpīgi apsvērs visus plusus un mīnusus. Tomēr Mežāža partnerim ir jāzina, ka Mežāzis būs 100% uzticīgs, ja zinās, ka arī to partneris ir tam uzticīgs. Pierādiet savu uzticību Mežāzim un viņš būs uzticīgs jums.

Ūdensvīri
Ūdensvīri ļoti mīl neatkarību un brīvību. Un Ūdensvīri nemīl, ja tiem norāda ko tiem darīt un kā uzvesties. Ūdensvīra neparedzamā uzvedība var likt tā partnerim aizdomāties par Ūdensvīra uzticību. Līdzīgi kā Auns, arī Ūdensvīrs var piekrāpt aiz greizsirdības, tas Ūdensvīru partnerim būtu jāņem vērā.

Zivis
Ja jūs piekrāpsiet Zivi, variet rēķināties, ka jūsu attiecības ir beigušās. Zivis neieredz neuzticību no citu puses, kamēr paši tikai ar grūtībām spēs turēties pretim līdzīgam kārdinājumam. Zivju uzticība īpaši neatšķiras no citu horoskopa zīmju uzticības.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

5 × three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.