Kā slimo dažādas horoskopa zīmes

Slimo pilnīgi visi, nu vai gandrīz pilnīgi visi. Tomēr visi slimojot neuzvedas vienādi. Lasi un uzzini ko sagaidīt no tava drauga, mīļākā vai kolēģa kad viņš saslims!


Auns
Auns spītīgi mēģina izlikties, ka nemaz nav slims. Nu un ka es šķaudu tā ka logiem rūtis dreb? Tā man tikai tāda maza alerģija. Tas nebija lielgabals, man drusku klepus piemeties, bet nekas, gan tūlīt pāries. Temperatūra virs 40? Nu ir te par karstu, atveriet labāk logu. Tieši tāpēc Auna kolēģiem vajadzētu iegādāties medicīnas enciklopēdiju un cītīgi novērot visus Auna simptomus, jo spītīgais un atbildīgais Auns mierīgi var atnākt uz darbu arī, noķēris tādu, sīkumu kā buboņu mēri.

Vērši
Vērsis cietīsies līdz pēdējam, bet pēc tam liksies gultā, atvadīsies no klātesošajiem, sakrustos rokas uz krūtīm, aizvērs acis un pārstās reaģēt uz ārējiem kairinājumiem. Skats uz to būs diezgan baiss, dakteri norūpējušies šūpos galvas bet Vērša tuvinieki būs panikā. Tomēr panikai ļauties nevajag, vienkārši vajag zināt Vērša imunitātes specifiku, ja slimajam Vērsim paziņosiet, ka slimības lapa netiks apmaksāta, ka plānotais darījums var izgāzties vai ka parādījies potenciāli nozīmīgs klients, Vērsis taps vesels burtiski dažu stundu laikā, tā it kā tas būtu dzīvības ūdeni nobaudījis.

Dvīņi
Dvīņi savu slimību novērtē. Tāpat kā jebkuru iemeslu kas der, lai attaisnotu tā dzīves moto: “Es nespēju strādāt šādos apstākļos!”. Dvīņa iedzimtās aktiera spējas spēj pārvērst mazu skrambu par “man gandrīz pus roku nogrieza”, bet nelielas iesnas par “es nespēju elpot”. Tas varētu slimo Dvīni padarīt par visai neizturamu būtni, bet tomēr nepadara. Noslēpums slēpjas tajā apstāklī, ka jau otrajā dienā Dvīnim slimošana apnīk un tie veiksmīgi izvseļojas.

Vēži
Vēži ir izturīgi kā alvas zaldātiņi. Vēžiem ir tikai divi veselības stāvokļi: 1. Viss ir kārtībā; 2. ai, piedodiet, bet liekas ka esmu nomiris. Bet no otrā varianta var izvairīties ja noslēpsiet medicīnas enciklopēdiju un nelaidīsiet Vēzi pie interneta. Vēži ir no tās cilvēku kategorijas kuri līdzīgi kā visiem(nu vai gandrīz visiem) labi zināmajam Harisam no “Trīs vīri laivā”, kuram ir visas slimības, izņemot ūdeni celī. Bet ja Vēža aizdomīgumu neņem vērā, tad ar Vēzi var zemi art.

Lauvas
Lauvas ir dakteru mīluļi, jo tie ļoti rūpējas par savu veselību. Un to var saprast, karaliskām būtnēm šņaukāšanās nepiestāv. Lauvu aptieciņā ir preparāti pilnīgi visu slimību profilaksei, pat dzeltenajam drudzim, un tas nekas ka mēs dzīvojam Latvijā. Bet, ja gripa tomēr kaut kādā brīnumainā veidā izrādīsies par Lauvu stiprāka, tā vienalga ik pēc stundas zvanīs uz darbu, neļaudams saviem kolēģiem pat uz mirkli atslābināties, jo ir taču pilnīgi skaidrs, ka tie niecības bez karaliskās Lauvas kontroles visu salaidīs pilnīgā dēlī.

Jaunavas
Jaunavas atšķirībā no Lauvām ārstus ciest nevar. Jaunavas ar visu savu būtību balso par homeopātiju un ārstēšanos ar dabas zālītēm. Jaunavas ar visu savu būtību vēlas sakaut tradicionālo medicīnu, un tas tām arī nereti izdodas. Un lieta nebūt nav tajā, ka dabas līdzekļi reizēm tiešām ir labāki nekā tradicionālās medicīnas līdzekļi, bet gan Jaunavas ietiepībā, ticībā un arī tās diezgan riebīgajā raksturā.

Svari
Svariem piemīt talants noķert, kaut kādu puņķainu vīrusu pat ar uzvilktu gāzmasku turklāt atrodoties bumbu patvertnē. Tieši tāpēc slimošana Svariem ir ierasta lieta, un tas maz ietekmē Svaru dzīvesveidu, garastāvokli vai pasaules uztveri. Nu saslimu, kam negadās? Nopērciet man simts gramu to garšīgo tabletīšu un tad jau pēc nedēļas atkal tiksimies. Bučas visiem!

Skorpioni
Skorpions, tāpat kā Vēzis, ir viegli iedvesmojams. Tomēr tam ir ļoti spēcīga, dabas dota imunitāte. Tā kā ja Skorpions nezinās, ka pasaulē plosās zombiju apokalipse, viņš to var arī nepamanīt. Tomēr ja pateiksiet viņam ka vēzi melnais mēris ir kaut kas līdzīgs iesnām kuras pāriet nedēļas laikā, viņš tiešām arī izveseļosies precīzi septiņās dienās. Jebkurā gadījumā, lai ar ko arī Skorpions nesaslimtu, tas ar to tiks galā labāk nekā jebkura cita zīme. Vispār Skorpioni ir apdāvināti ar visādām papildus fīčām, kas “normālā” horoskopa zīmē var izsaukt zināmu greizsirdību.

Strēlnieki
Strēlnieki dzīvo ar devīzi “Es slimot nekādi nedrīkstu”. Un tas nekas ka viņš jau ir saslimis. Ar profilaksi Strēlnieki arī nenodarbojas, jo viņiem tak nekad nav tam laika. Un tieši tāpēc pieredzējuši darba devēji piešķir Strēlniekam slimības lapu un ar apsardzi izliek Strēlnieku no biroja, tiklīdz kā parādās pirmās ziņas par tuvojošos gripas epidēmiju. Strēlnieku labāk ieslēgt, pirms tas nav, aplaidis visus savus kolēģus. Vienmēr atceraties, ka saslimis Strēlnieks pats neparko savu darbavietu nepametīs. Nu kāda vistu gripa ja man rīt jānodod atskaite?!

Mežāži
Mežāži slimo jautri un kā neviens, atkal un atkal pārbaudot sava ķermeņa izturību. Nu un ka man ir kuņģa čūla?! Tas taču ir tik garšīgs vīns, un es izdzeršu tikai vienu nelielu glāzi. Baigais notikums infarkts, man, bērnam uz izlaidumu jājiet, tūlīt rakstiet mani ārā! Jā, jā, parakstīšu visu, ko gribēsiet. Ko jūs sakāt, roka lauzta? Es nevaru atļauties lauztu roku, man ir jālido uz Venēciju, iedodiet labāk celofāna maisiņu, lai ģipsis nesamirkst, un liecieties mierā!

Ūdensvīri
Ūdensvīri slimo un ārstējas ar patiesu lietas izpratni. Ūdensvīra bāzes komplektācijā ietilpst iebūvētas smadzenes un diagnostikas sistēma, kura gandrīz nekad nekļūdās. Un tieši tāpēc Ūdensvīrs sev uzticas ievērojami vairāk nekā kaut kādam vidēji statistiskam ārstam. Un Ūdensvīra mājās parasti ir tāda aptieciņa, kas liek izjust skaudību vidēji statistiskam farmaceitam. Jo, neskaitot parasto, standarta komplektu: paraceptamols, plāksteri un oglīte, Ūdensvīra aptieciņā vienmēr atradīsies kāds speciāls, pēc īpaša pasūtījuma izgatavots superiedarbīgs aspirīns.

Zivis
Zivis slimo virtuozi, kā labā, dramatiskā filmā. Zivis mīl, ka viņas žēlo un vienlaikus glauda to galviņas, un tieši tāpēc tās izspiedīs no savas saaukstēšanās visu maksimumu. Pieredzējusi Zivs spēj pārrakstīt savu testamentu ik reizi, kad tās temperatūra paceļas virs 37,5. Un ja sadomāsiet Zivi šādā mirklī pamest, lai dotos kaut kādās savās darīšanās, gatavojieties izdzirdēt kā jūsu Zivs vājā, drebošā balsī jums sacīs: “neuztraucies par mani, ar mani viss ir normāli, ej uz savu darbu, ej un pamet mani..”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

one × three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.