Dažādas horoskopa zīmes un to sapņi


Ir skaidrs, ka visi sapņo būt bagāti, skaisti un veseli. Tomēr ne visi cilvēki sapņo tikai par šīm trim lietām. Lasi nenopietnu skatījumu uz dažādu horoskopa zīmju sapņiem.

Auni
Auni sapņo iekarot visu pasauli un visus apšaut. Nu labi, ne visus, Auns ir par taisnīgumu, tā kā jāapšauj ir tikai tie kas tiešām to ir pelnījuši. Nu.. tomēr laikam visus.. Pēc tam Auns atlaidīsies saulītē, nopeldēsies okeānā un sāks sapņot par jaunas civilizācijas rašanos. Un vēlams ātrāk, savādāk ložmetējs ierūsēs.

Vērši
Vērsi sapņo iekarot visu Galaktiku. Un tā lai būtu daudz seksa. Vērši, protams, sapņo, tomēr tiem arī nenormāli nāk miegs. Un par cik Vērša taktiskās vēlmes parasti ņem pārsvaru pār stratēģiskajām vēlmēm, tad Vērši arī aizmieg, un savos sapņos tie savā kosmosa kuģī, sava mīļotā kompānijā iekaro vienu Visuma nostūri pēc otra.

Dvīņi
Dvīņi sapņo, lai piepildās tā visas trīs vēlēšanās, tad lai tās pareizinās uz divi lai var pēc tam visiem par to pastāstīt. Un Dvīņi tajā novērtē ne jau šīs situācijas neaptveramo “krutumu”, bet gan šī stāsta dramatismu. Tāpēc Dvīņi nekad nesapņo par aizņemtiem vai precētiem, dramatisma gan tur netrūktu, toties pastāstīt par to nevienam nevar. Un, ja nevar pastāstīt, tad nu kāda velna pēc kādam ir vajadzīgs tāds mērķis?!

Vēži
Vēži sapņo plunčāties Taizemes pludmalē, un vēlams, veselu mūžību. Ideālā gadījumā Vēzis sapņo aizvilkt uz Taizemi visu savu ģimeni un plunčāties tur mūžību visiem kopā. Protams, tai nav noteikti jābūt Taizemei, derēs jebkurš paradīzes uz zemes analogs. Galvenais lai tur ir pludmale, kurā var, ievilkt savus mīļos un skatīties kā viņi tur plunčājas. Un pa lielam jau tas nav nemaz tik slikts sapnis.

Lauvas
Lauvas sapņo par vergiem, glaimiem un troni. Par simtiem un tūkstošiem “Laikiem” sociālajos tīklos. Par patiesu cieņu visu apkārtesošo acīs. Lauva sapņo par atzīšanu un panākumiem vismaz valsts līmenī. Nu tas gan tikai sākumā, nākamais mērķis ir atzīšana Eiropas Savienības līmenī, nu kā starpposms protams.

Jaunavas
Jaunavas ir vienīgā horoskopa zīme, kuru sapņi piepildās katru dienu. Jaunavas to ne vienmēr pašas saprot, bet labākais veids kā Jaunavai sasniegt svētlaimi, tas ir izvest visus apkārtējos ar savām rūpēm, intelektu un nenovērtējami vērtīgajiem padomiem. Tāpēc jo plašāk ir Jaunavas paziņu loks, jo Jaunava ir laimīgāka. Un nekāds miljards ar to nevar sacensties. Kaut nu protams, lieks tas arī nebūs. Bagātība ir vēl viens lielisks veids kā izvest visus tos kas dzīvo nepareizi un tāpēc, nespēj kļūt bagāti.

Svari
Svari sapņo, lai to vēlēšanās piepildās, un vienlaicīgi lai nepiepildās. Citādi paliks garlaicīgi un vairs nebūs par ko sapņot. Un Svari visvairāk nemīl tieši garlaicību. Tāpēc tie ar vienu sapni neaprobežojas, un sapņo ar gaumi un par katru sīkumu – “ak kaut es lidmašīnā dabūtu vietu pie logu”, “ak kaut vakariņās būtu suši” vai “ak kaut viņš ātrāk beigtu, vismaz pagulēt sanāktu…”

Skorpioni
Skorpionam vajag visu, daudz un uzreiz. Lai sievietei piektā izmēra krūtis, lai vīrietis ar smukiem muskuļiem, lai vīns plūst straumēm, lai no debesīm krīt simtnieku lietus. Un prasības tikai aug, sapņu kļūst gan vairāk, gan tie kļūst lielāki, un Skorpions nekad nepārstāj sapņot. Un, pat nodzīvojot līdz sirmam vecumam, Skorpions neatmet ar roku un nepadodas. Un pareizi jau vien ir, padoties var tikai tad, kad jau esi zem zemes.

Strēlnieki
Strēlnieki sapņo izglābt pasauli. Sasildīt visus nosalušos, samīļot visus nemīlētos, izārstēt visus slimos. Nolaist rokas un padoties Strēlnieks neprot, un tāpēc tā labestības un taisnības bultas lido uz visām pusēm. Un kamēr uz šīs pasaule ir kaut vai viens pamests kaķēns, Strēlniekam ir par ko sapņot.

Mežāzis
Mežāzis sapņo horizontāli. Tas ir nevis “iedodiet man vienu miljardu eiro un tālāk es tikšu galā”, bet gan “pielieciet man simts punktus katrā opcijā”. Mežāzis sapņo kaut ko iegūt katrā dzīves jomā. Nedaudz labāku seksu, nedaudz lielāku algu un nedaudz labāku veselību. Tas gan vēl nenozīmē, ka Mežāzis atteiksies no viena miljarda eiro, vienkārši Mežāzim patīk iegūt nedaudz mazāk, bet katrā sfērā.

Ūdensvīri
Ūdensvīrs sapņo par to, lai viņu visi liek mierā. Ūdensvīrs ir pilnīgi pārliecināts, ka viņš var iegūt savu miljardu, slavu un veselību patstāvīgi. Tiesa ar vienu noteikumu: viņš ir jāliek mierā. Un Ūdensvīra sapņi nav gluži bez pamata, Ūdensvīram ir pietiekoši iekšējie resursi jebkura sapņa realizācijai, vienkārši viņš nespēj sakoncentrēties. Tā kā lieciet visi Ūdensvīru mierā!

Zivis
Pirmkārt Zivis sapņo par lielu, tīru mīlestību. Otrkārt par lielu, tīru miljardu eiro. Turklāt Zivis uzvedās,it kā to sapnis jau būtu piepildījies. Pašreizējā mīlestība neatkarīgi no tās tehniskā stāvokļa tiek uzskatīta par lielu un tīru, bet nauda tiek, tērēta tā, it kā Zivs kontā būtu vis lielais un tīrais miljards. Kad noskaidrojas, ka tas viss īsti tā kā neatbilst skarbajai realitātei, Zivis kļūst trakoti dusmīgas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seven + nine =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.