Kā dzimšanas mēnesis ietekmē raksturu

Vai cilvēka dzimšanas mēnesis var atsaukties uz tā raksturu un personību? Lasi, uzzini un salīdzini!

Janvāris
Janvārī dzimušie parasti tiek uzskatīti par ambicioziem, godīgiem un darbu mīlošiem cilvēkiem. Šiem cilvēkiem piemīt arī izcilas novērotāja spējas un tie dievina dabu. Janvārī dzimušie ir gudri un apveltīti ar spēcīgi attīstītu intelektu un arī ļoti produktīvi. Janvārī dzimušie bieži ir intravertas personības.

Februāris
Februārī dzimušie ir gudri un brīvi savā garā. Bērnībā šie cilvēki izceļas ar nepaklausību, bet kad tie izaug tad par visu vairāk, vērtē brīvību. Februārī dzimušie atšķiras ar spītību, drosmi, ambiciozitāti un uzņēmību, viņi jebkurā laikā ir gatavi piedzīvojumiem. Emocijas, kuras izjūt šie cilvēki vienmēr, ir patiesas, ja viņi mīl – tad kaislīgi, ja neieredz, tad vienmēr to pasaka tieši.

Marts
Martā dzimušie ir sapņotāji. Tie parasti ir kautrīgi un draudzīgi, dabiski un godīgi. Martā dzimušie visticamāk vispirms centīsies palīdzēt citiem un tikai tad sev. Bērnībā šie cilvēki ir mierīgi un nekad nemelo vecākiem, bet kad izaug tad tie ir mierīgi un nekad nedusmojas, pat tad kad tie jūt, ka tos ignorē.

Aprīlis
Aprīlī dzimušie parasti ir spēcīgas personības. Tie ir izlēmīgi un apķērīgi, mīl ātrumu un atšķiras ar īpašu drosmi. Aprīlī dzimušie bērni ir sociāli un mīl būt uzmanības centrā. No negatīvajām īpašībām šiem cilvēkiem var piemist nosliece uz pārspīlētu greizsirdību un tie var būt atriebīgi.

Maijs
Maijā dzimušie parasti atšķiras ar spēcīgu, enerģisku un dažkārt smagu raksturu. Maija cilvēki mēdz būt neiecietīgi un tiem ir grūti pieņemt viedokli, kas nesakrīt ar viņu viedokli. Tomēr no otras puses šie cilvēki ir jūtīgi pret citu cilvēku bēdām, un tāpēc tie kļūst par uzticamiem pāriniekiem un palīgiem. Maijā dzimušie ir nemierīgi, mīl ceļot, apmeklēt dažādus muzejus un izstādes kā arī mīl literatūru un mākslu.

Jūnijs
Jūnijā dzimušie atšķiras ar dzīvu un spēcīgu intelektu, no šie cilvēki bieži kļūst par filozofiem un domātājiem. Viņi ir pieklājīgi, laipni un ar viņiem vienmēr ir viegli, jo tiem piemīt lieliska humora sajūta. Daudzi no šiem cilvēkiem ir visai ievainojami un jūtīgi.

Jūlijs
Cilvēki, kuri ir dzimuši jūlijā, ir jūtīgi, emocionāli un sentimentāli. Šie cilvēki mīl rūpēties par citiem, pirmām kārtām par saviem tuvākajiem vai par tiem cilvēkiem kas tiem simpatizē. No negatīvajām īpašībām šiem cilvēkiem piemīt kaprīzums, tie ir temperamentīgi un reizēm neparedzami.

Augusts
Augustā dzimušie pirmām kārtām atšķiras ar drosmi. Kā arī ar alkām pēc varas: augustā dzimušie vīrieši vēlas komandēt vienmēr un visur. Vēl svarīgas šo cilvēku īpašības ir lepnums, spēcīgi izteiktas līdera spējas un šarms. Diemžēl bieži apkārtējie cilvēki no šiem cilvēkiem ātri nogurst jo šādi cilvēki prasa daudz uzmanības un dusmojas kad tie nesaņemt to ko tie vēlas.

Septembris
Septembrī dzimušie gandrīz vienmēr ir rūpīgi, apdomīgi un labi organizēti cilvēki. Viņi ir arī uzmanīgi un mīl visu laicīgi izplānot. Diemžēl tie arī mīl kritizēt visus kas nav tādi paši kā viņi. Šie cilvēki nemēdz izrādīt savas jūtas, tomēr tie lieliski orientējas citu cilvēku jūtās.

Oktobris
Oktobrī dzimušie ir emocionāli, izlēmīgi un apveltīti ar spēcīgu personību, kas ļoti piesaista citus cilvēkus. Tomēr par visu to uzmanību, pēc kuras tie tā alkst, nākas arī maksāt, tāpēc šiem cilvēkiem ir jābūt uzmanīgiem. No negatīvajām īpašībām var atzīmēt to, ka šiem cilvēkiem periodiski uznāk skaudības un egoisma uzplūdi.

Novembris
Cilvēki, kuri ir, dzimuši novembrī, atšķiras ar attapību, asprātību un tiem piemīt lieliskas analītiskās spējas. Šie cilvēki ir mērķtiecīgi, kaut arī tiem vairāk nekā citiem ir nepieciešamas uzslavas un atbalsts, gan no radinieku un draugu puses, gan arī no priekšniecības. Reizēm šie cilvēki uzvedas kā īsti spītnieki, kuri negrib nevienu klausīt. Un tas tikai tāpēc ka šie cilvēki ir arī patstāvīgi un neatkarīgi.

Decembris
Decembrī dzimušie parasti ir apveltīti ar izcilu humora un stila sajūtu, kā arī tie spēj viegli likt citiem tajos iemīlēties. Šie cilvēki mīl komunicēt ar citiem cilvēkiem, spēlēt dažādas spēles un jautri pavadīt laiku. Tomēr šiem cilvēkiem ir arī grūti koncentrēties uz kaut ko vienu, kas var negatīvi atsaukties uz to karjeru. Vēl šie cilvēki mēdz ciest no biežām garastāvokļa maiņām. Tomēr viens ir pavisam skaidrs, ar decembrī dzimušajiem garlaicīgi nav nekad!

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

4 × one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.