Kā dažādas horoskopa zīmes uzvedas attiecību konfliktos


Daudzu cilvēku attiecībās konflikti nav retums. Tomēr katrs cilvēks šādos konfliktos uzvedas nedaudz savādāk. Lasi un uzzini kā šādos konfliktos uzvedīsies tava otra pusīte un ko var darīt, lai jūsu attiecības atkal normalizējas.


Auni
Auni kā jau uguns zīme ļoti viegli uzliesmo, tomēr kad tvaiks ir nolaists tie atkal kļūst maigi un labvēlīgi. Auni pieprasa nekavējošu attiecību noskaidrošanu un dusmās tie spēj pateikt daudz nepatīkama, tomēr Auna agresīvā uzvedība ir tikai aizsargreakcija, veids kādā tie izlaiž brīvībā savas emocijas. Aunam ir jāļauj izteiktie un nomierinātie un tikai pēc tam variet pāriet pie nopietnām sarunām.

Vērši
Vērši patiesi cer, ka viss nokārtosies pats par sevi. Vērši ir ļoti miermīlīga zīme, kas nemīl iesaistīties konfliktos, tomēr ja Vērsis ir, nokaitināts tad, tiks visiem. Vērsis ir ļoti spītīgs, un Vērsis necenšas veikt pārrunas vai izklausīt kāda viedokli. Vērsi var nomierināt tikai ar mīlestību un maigumu. Nodarīto pāridarījumu Vērsis atcerēsies vēl ilgi, un tā labo attieksmi tiešām nav viegli atgriezt.

Dvīņi
Dvīņi parasti cenšas no problēmām un konfliktiem bēgt, pārslēgties uz kaut ko daudz patīkamāku un aizbraukt pēc iespējas tālāk. Tomēr ja Dvīnim tas neizdodas, tad rēķinieties, ka Dvīņi taisīs troksni un kliegs, Dvīņi vienmēr centīsies pierādīt savu patiesību, piestādot dažādus piemērus un citātus. Labākai veids kā mēģināt nomierināt Dvīni ir censties tam izskaidrot savus rīcības motīvus, bet tam ir jānotiek mierīgi, loģiski un argumentēti.

Vēži
Vēzis ir ļoti jūtīga zīme, un konfliktu laikā Vēzis ļoti cieš, tik ļoti ka var pat sākt raudāt. Ja kāds Vēža apkārtnē cieš vai izturas pret Vēzi slikti, Vēzis no pārdzīvojumiem var pat saslimt. Par Vēzi ir patstāvīgi jārūpējas, līdzīgi kā ir jārūpējas par mazu bērnu. Un arī problēmas ir labāk atrisināt, pirms Vēzis par tām uzzina. Vēzis slikti saprot loģiskus skaidrojumus, un tāpēc skaidrot attiecības ar Vēzi ir gandrīz pilnīgi veltīgi. Vienkārši ļaujiet Vēzim sajust, ka viņš ir vajadzīgs un ka jūs viņu mīlat.

Lauvas
Lauvas arī konfliktos uzvedas visai karaliski, un, ja jūs to apvainosiet, tad Lauva aizies ar augstu paceltu galvu. Lauvas nelokāmais raksturs neļauj tam pārciest apvainojumus klusējot un ja jūs Lauvu kaut kā apvainosiet, jūs vienkārši pārstāsiet viņam eksistēt. Tomēr ja Lauva kādu nejauši apvainos, tas ļoti to nožēlos un viegli piedos savam pāridarītājam.

Jaunavas
Jaunavas ir ļoti miermīlīga zīme, un tās pašas nekad strīdus neprovocēs. Tomēr ar savu piekasību un pamācībām tās var nokaitināt gandrīz jebkuru. Jaunavām ir pazemināts pašnovērtējums un tās ļoti sāpīgi uztver jeb kādus aizrādījumus. Sarunājoties ar Jaunavu ir uzmanīgi jāpiemeklē vārdi un jāizrāda, ka jūs labi pret viņu attiecaties.

Svari
Svari slikti pārcieš to, ja attiecībās zūd harmonija, tāpēc bieži Svari ir pirmie, kas mēģina salīgt mieru. Svari ļoti ātri atmaigst, īpaši ja tos sāk aplidot ar ziediem, dāvanām utt. Tomēr nodarīto pāridarījumu Svari neaizmirst un var par to atgādināt pat pēc vairākiem gadiem.

Skorpioni
Skorpioniem konflikts ir to mīļākais stāvoklis, tie pa īstam uzzied to laikā. Skorpioni bieži paši strīdus provocē, tomēr tas notiek neapzināti. Skorpioni ir ļoti ievainojami un noslēgti un šādā veidā tie aizsargā savu iekšējo pasauli. Skorpioni ir ļaunatminīgi, un atriebīgi, jebkuru piezīmi tie uztver kā milzu traģēdiju. Labāk būs ja Skorpions būs jūsu draugs, un tad kopā cīnīties pret kopīgiem ienaidniekiem.

Strēlnieki
Strēlnieki strīda karstumā var sarunāt daudz muļķību, tomēr tie uzreiz savu uzvedību nožēlo. Apvainots Strēlnieks mēz būt ass un nežēlīgs, tomēr tas nav uz ilgu. Pagātne strēlniekam ir abstrakcija un visus konfliktus un attiecību skaidrošanas tas ļoti ātri aizmirst. Strēlnieks viegli atdziest, nav ļaunatminīgs, un dzīvot ar Strēlnieku ir viegli un jautri.

Mežāži
Mežāzis ļoti ilgi pārdzīvo savus pāridarījumus. Ārēji tas izpaužas kā atsvešināšanās un ledus auksta klusēšana. Mežāzis var būt atriebīgs un ilgi kalt izsmalcinātus atriebības plānus. Būs labāk ja neiesaistīsieties atklātā cīņā pret Mežāzi. Savu pozīciju skaidrojiet tam maigi un mierīgi, tad vētra norims un jums tiks visžēlīgi piedots.

Ūdensvīri
Paredzēt kā Ūdensvīrs rīkosies konflikta laikā ir gandrīz neiespējami. Ūdensvīrs var gan noslēgties sevī, gan pieprasīt atklātu izrunāšanos. Ūdensvīri prot labi pasvītrot citu trūkumus un vajadzības gadījumā par tiem pasmieties. Šādi diezgan nopietni pabojājot nervus. Vislabāk būs ja pagaidīsiet kamēr Ūdensvīram patīk par jums ironizēt un mierīgi, draudzīgi ar viņu izrunāties. Tomēr ja vispār nepievērsīsiet Ūdensvīra ironizēšanai uzmanību, tad konflikts beigsies pats no sevis.

Zivis
Zivis apvainojas ļoti viegli, tomēr Zivīm ir arī labs veids, kā tās aizsargājas, Zivis vienkārši iedziļinās sevī un šādi pārcieš vētru. Salīgt mieru ar Zivīm ir ļoti viegli, īpaši labi tās reaģē uz maigumu. Tomēr tajā gadījumā ja Zivīm tomēr nāksies iesaistīties konfliktā, jūs uzzināsiet par sevi daudz nepatīkama. Zivis labi zina visas jūsu sāpīgās vietas, un tās centīsies pēc iespējas sāpīgāk uz tām uzspiest. Zivis var sastrādāt arī kādu riebeklību, tomēr pēc tam par to tiešām ļoti nožēlos.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

2 × one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.