Cik ļoti tendētas uz šķiršanos ir dažādas horoskopa zīmes

Cik viegli dažādas horoskopa zīmes ir gatavas šķirties.

Auni
Auni ir dedzīgi, strīdīgi un darbīgi. Auni ir individuālisti kas nešauboties iet, uz savu mērķi un īpaši neuztraucas, ko par to domā apkārtējie. Ja Auns ir iemīlējies viņš centīsies iegūt savu izredzēto tikpat ļoti, kā ir pieradis censties sasniegt karjeras virsotnes un iegūt citus dzīves labumus. Un arī pēc tam jūsu ģimenes dzīve turpinās veiksmīgi attīstīties. Tomēr ja godīgais un atklātais Auns pazaudēs pret jums interesi, tas visticamāk pat nemēģinās jūsu attiecības atjaunot, bet gan izlēmīgi šķirsies no jums.

Vērši
Vērši atšķirībā no Auna izjūt spēcīgu nepieciešamību pēc uzticīga partnera un nekad necentīsies šķirties, ja viņš būs kaut puslīdz apmierināts ar savām attiecībām. Vērši nav tendēti uz šķiršanos. Lai Vērša partneris būtu apmierināts, Vērsis var pat censties pats izmainīties.

Dvīņi
Dvīņi ir visai mainīga zīme, tie mīl flirtēt un novērtē pretējā dzimuma uzmanību. Reizēm Dvīnis(īpaši vīrieši), kuram ir nopietnas attiecības var piekrāpt tīri aiz ziņkārības un alkām pēc kaut kā jauna. Pēc tam šis Dvīnis mierīgi var arī par šo krāpšanu izstāstīt savam partnerim. Turklāt tas vai šai krāpšanai sekos šķiršanās ir atkarīgs tikai no Dvīņa partnera, pats Dvīnis neko tādu nepieprasīs

Vēži
Vēži savu ģimeni vērtē ļoti augstu. Vēzim viņa māja ir viņa cietoksnis un viņi ir gatavi par to cīnīties. Vēži galīgi nav, noskaņoti uz šķiršanos, un līdz pat pēdējam brīdim centīsies no tā atrunāt arī savu partneri, pat tad ja to attiecības acīmredzami brūk.

Lauvas
Arī Lauvas nav noskaņotas uz šķiršanos. Tomēr Lauvu motivācija atšķiras no Vēžu motivācijas. Ja Lauva vēlas šķirties, tad viņam nākas atzīt, ka viņš ir kļūdījies sava partnera izvēlē. Un atzīt savas neveiksmes Lauvas tiešām nemīl.

Jaunavas
Jaunava ir inteliģents cilvēks gan savās, gan apkārtējo acīs. Jaunavas gan mēdz pārmest sev tuviem cilvēkiem par to nepilnībām un aizrauties ar moralizēšanu. Tomēr šķiršanās ir ārpus Jaunavas morāles normām, jo tas taču būtu amorāli un nenāktu par labu viņa reputācijai.

Svari
Svari viegli iemīlas, un tie ir viegli saziņā, tomēr ja Svari uzņemas laulības saistības, tie paliek uzticīgi savam partnerim līdz pašam galam. Pie tā visticamāk vainojams ir Svaru maigais raksturs, kurš traucē tiem pieņemt nopietnus lēmumus. Tomēr fakts ir tāds, ka Svari šķirties nemīl.

Skorpioni
Skorpioni ir kaislīgi un enerģijas pilni. Ja Skorpions satiks kādu, kuru vēlēsies iekarot, tad viņš to iekaros, un nekas to nespēs apturēt. Ja mīlestība pagaisīs tad tikpat enerģiski Skorpions rīkosies arī lai izšķirtos.

Strēlnieki
Strēlnieki ir dedzīgi eksperimentētāji, kuri vienmēr meklē jaunas izjūtas. Strēlnieks nav tā zīme, kura būtu visvairāk tendēta uz šķiršanos, tomēr ja Strēlnieks satiks kādu interesantāku un neparastāku cilvēku, kurš būs ar mieru kļūt par tā partneri, Strēlnieks, visticamāk nedomājot, šķirsies no patreizējā partnera.

Mežāzis
Mežāži novērtē personīgo komfortu. Dažiem šīs zīmes pārstāvjiem mājīgums ir daudz nozīmīgāks nekā jūtas. Ja Mežāzim laulībā ir labi, mājoklī ir silti, uz galda to gaida siltas vakariņas un vakarā tas var mierīgi atpūsties, tad Mežāzis nekad nešķirsies.

Ūdensvīri
Ūdensvīru vīrieši ir visai neparasti un neparedzami. Reizēm tie laulību uztver kā apgrūtinājumu. Vislielākā nosliece uz šķiršanos ir tieši šai zīmei, pie tam ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm.

Zivis
Zivis ir kautrīgas un uzticīgas. Zivis dievina savus partnerus, un paši labprātīgi nekad no tiem nešķirsies. Nu protams ja vien to partneris Zivi nepiekrāps. Zivis gan cietīs, bet krāpšanu piedot nespēs.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

one × 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.