9 ticējumi, kas vienmēr darbojas

9 ticējumi, kas vienmēr darbojas
Tautas un ne tikai tautas ticējumi ir visai nestabila lieta, reizēm tie darbojas, bet reizēm nē. Tomēr ir deviņi ticējumi, kas nostrādā vienmēr..


1. Šis ticējums ir aktuāls smēķētājiem. Ja sabiedriskais transports kaut kur ilgi kavējas un jūs laika īsināšanas vai kāda cita iemesla dēļ esat izlēmis uzpīpēt, variet būt drošs, ka jūsu transports atnāks vēl, pirms būsiet izpīpējis cigareti līdz pusei. Īpaši ātri jūsu transports atnāks tad, ja tā jums ir pēdējā cigarete.

2. Ja jūs arī esat viens no tiem cilvēkiem, kurš nemīl ziemu, aukstumu un sniegu tad viss, kas jums ir jādara, tas ir jāizlemj, ka šoziem intensīvi nodarbosieties ar dažādiem ziemas sporta veidiem un jāsapērkas atbilstošs inventārs. Sniega un aukstuma nebūs garantēti.

3. Ja neesat lietus mīlētājs, tad vienmēr ņemiet līdzi lietussargu. Lietus līs tikai tajās dienās, kad būsiet aizmirsis lietussargu mājās.

4. Ja ļoti vēlaties izrauties uz laukiem un parušināties pa zemīti, bet jums ir daudz darba, ģimenes locekļi pret šo braucienu iebilst vai mašīna nav dabūjama pie dzīvības, tad viss kas jums ir jādara, tas ir jāuztaisa smalks un dārgs manikīrs. Laka pat vēl nožuvusi nebūs, kā darbi atcelsies, ģimenes locekļi pēkšņi paši sagribēs uz laukiem un mašīna “pieleks” no pusapgrieziena.

5. Ja esi izslāpis pēc uzmanības jeb nepacietīgi gaidi svarīgu zvanu vai sūtījumu, nevelc garumā, un ieej dušā. Šajās dažās minūtēs tev piezvanīs visi, kas vien var piezvanīt(pat 20 gadus nesatiki klasesbiedri), sūtījums ar būs klāt kā likts un ģimenes locekļi pēkšņi gribēs ar jums steidzami parunāt.

6. Ja ir radusies steidzama vajadzība, kaut kur iziet, bet nav neviena, kas pieskatītu bērnu, tad mēģini savandīt gultu, salikt izlietnē pēc iespējas vairāk netīru tauku un nolikt redzamā vietā kaudzi ar negludinātām drēbēm. Un vari nešaubīties, vīra māte jau ir pie tavām durvīm.

7. Ja jūsu bērns ir aizspēlējies ārā un pagaisis no jūsu redzeslauka un jūs jau otro stundu dzerat nervu zāles un apzvanāt visus, ko vien var apzvanīt, mēģiniet sākt nodarboties ar seksu! Visticamāk bērns parādīsies, tiklīdz kā jūs atbrīvosieties no drēbēm.

8. Ja tava sirds ir izslāpusi pēc mīlestības un seksa, bet nav nekādu cerību pat uz visnožēlojamāko randiņu, tad nekādā gadījumā neveic epilāciju. Efekta pastiprināšanai vari uzvilkt pēc iespējas vecākas biksītes un krūšturi, vēlams katru savā krāsā.

9. Ja vēlies atgādināt par sevi savam bijušajam vai kādam nedraugam, tad iepriekšējā dienā kārtīgi piedzeries,
nemazgā matus, uzvelc saplēstas trenuškas, paņem atkritumu spaini un dodies uz savas mājas atkritumu konteineri, satiksi ja ne visus, tad lielu daļu no saviem bijušajiem un viņi visi noteikti sapratīs, cik daudz tie ir zaudējuši pametot tādu jauku būtni kā tevi.

One thought on “9 ticējumi, kas vienmēr darbojas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five − four =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.