6 pārbaudīti veidi, kā iepatikties cilvēkiem

6 pārbaudīti veidi, kā iepatikties cilvēkiem

Vai esi domājis, kāpēc mums šķiet, ka daži cilvēki ir labāki nekā citi? Iespējams, ka šie cilvēki vienkārši zina, kā iepatikties cilvēkiem. Izlasi, ja arī tu vēlies patikt!

1. Nenosodiet cilvēkus par viņu kļūdām
Nevienam nepatīk kritika. Pat tad ja kritizētājs, kritizētajam tiešām vēl tikai labu. Tāpēc neapspriediet citus cilvēkus ar kādu citu kā vien ar pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Nekritizē citus šo cilvēku klātbūtnē un jūs iemantosiet šo cilvēku mīlestību un cieņu.

2. Stāstiet citiem personiskas lietas
Kad cilvēks kādam stāsta par savām personīgajām problēmām, klausītājs automātiski sāk uztvert stāstītāju kā tuvu draugu un sāk just tam līdz. Galvenais ir nepārspīlēt un nepārvērsties par asarainu stāstiņu mašīnu. Viegli stāstiņi par kādām jūsu sadzīves nebūšanām liks cilvēkiem noticēt, ka jūs ar tiem esat patiess.

3. Cenšaties
Lielākā daļa dialogu notiek pēc kādas ierastas shēmas: viens no sarunu biedriem aizrautīgi stāsta par sevi, bet otrs rada iespaidu, ka uzmanīgi klausās, tomēr ik pa brīdim “nemanāmi” ieskatās savā telefonā. Tomēr, lai iegūtu otra cilvēka uzticību vajag ļaut šim cilvēkam izteikties, un neaizmirst uzdot precizējošus jautājumus, šādi uzturot ilūziju, ka esat patiesi ieinteresēts. Tas jums noteikti palīdzēs iegūt šī cilvēka simpātijas.

4. Atceraties detaļas
Cilvēki ļoti novērtē to ja kāds kas nav to ģimenes loceklis, atceras šī cilvēka dzimšanas dienu vai  detaļas no kādas sarunas kas norisinājusies jau pirms ilgāka laika. Tādēļ cenšaties atcerēties dažādas nozīmīgas jūsu sarunas biedra paustas detaļas un pieminēt tās vēlākās sarunās.

5. Esiet jautrs
Cilvēkiem patīk pozitīvi noskaņoti cilvēki. Ja ar savu vieglo attieksmi pret dzīvi spēsiet uzlabot sava sarunu biedra garastāvokli, esiet drošs ka tas  noteikti radīs par jums pozitīvu iespaidu. Turklāt parasti pozitīvi cilvēki tiek mīlēti daudz vairāk nekā cilvēki, kuri vienmēr ir pareizi un nopietni.

6. Esiet viesmīlīgi
Starp cilvēkiem, kuri tiek cienīti un mīlēti, lielākā daļa ir tādi cilvēki kuri zina kas ir viesmīlība. Ja kāds jūs ir uzaicinājis pie sevis ciemos un labi uzņēmis, jūs pavisam noteikti sāksiet pret šo cilvēku izturēties labāk. Šis noteikums strādā visos laikos.

Vēlies uzzināt, kā iepatikties cilvēkiem vēl vairāk? Lasi arī rakstu Kā iepatikties jebkuram cilvēkam

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

one × 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.