Ko rokas pirkstu garums var pastāstīt par cilvēku raksturu

Piedāvājam vienkāršu testu, kurš ļaus jums noteikt savu vai kāda cita cilvēka raksturu pēc šī cilvēka pirkstu garuma. Viss, kas jums ir, jādara, tas ir jāpaskatās uz roku un jāsalīdzina rādītājpirksta un zeltneša garums.


A. Zeltnesis ir garāks par rādītājpirkstu
Šādi cilvēki bieži vien ir visai pievilcīgi, harizmātiski un patīkami saziņā. Šādi cilvēki ir izlēmīgāki par citiem, tiem piemīt lielākas alkas pēc riska un viņi viegli tiek galā ar jauniem izaicinājumiem. Turklāt viena no šo cilvēki īpašajām spējām ir prasme just līdzi un līdzpārdzīvot savam sarunu biedram. No šādiem cilvēkiem sanāk lieliski inženieri, zinātnieki un īsti krustvārdu mīklu risināšanas meistari.

B. Rādītājpirksts ir garāks par zeltnesi
Šādi cilvēki ir pašpietiekami un pārliecināti par sevi. Šie cilvēki izbauda atrašanos vientulībā ar sevi, un tie nemīl ka tos traucē dēļ sīkumiem. Šie cilvēki nav no tiem, kuri spers pirmo soli, un nav svarīgi vai tās ir attiecības vai jauns bizness. Tomēr šie cilvēki novērtē uzmanību un ir labvēlīgi noskaņoti pret uzslavām.

C. Rādītājpirksts un zeltnesis ir vienāda garuma
Šādi cilvēki ir miermīlīgi, labsirdīgi un ļoti nemīl dažādas konflikta situācijas. Šie cilvēki ir ļoti organizēti un parasti ar visiem labi satiek. Šādi cilvēki ir uzticīgi attiecībās un lojāli pret savu darbu un darba devēju. Tomēr esat uzmanīgi, šajos cilvēkos kvēlo maza uguntiņa un labāk nepieļaut, ka šī uguntiņa pārvēršas par ugunsgrēku. Vienmēr esiet viņu pusē.

2 thoughts on “Ko rokas pirkstu garums var pastāstīt par cilvēku raksturu

  1. kādas muļķības. pirksti…
    īstā zinātne ir cilvēka analizēšana pēc pakaļas. jā, d@@@as, tieši tā. pameklējiet “rumpology” internetā, atradīsiet savu pakaļoloģijas speciālistu…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

sixteen − 9 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.