Kā noteikt cilvēka raksturu pēc tā skūpstiem

Ja acis ir cilvēka dvēseles spogulis, tad lūpas parāda cilvēka emocionālo un juteklisko pusi. Turklāt, kā uzskata atsevišķi pētnieki, tad skūpsti ir savdabīgs intīmo attiecību barometrs, kurš var norādīt uz cilvēka raksturu, ieradumiem un cilvēka slēptajām vēlmēm.


Ja jūsu partneris skūpstās paskarbi, ar ritmiskām, vienveidīgām mēles kustībām, turklāt neaizverot acis, tas var liecināt par šī cilvēka pārāk nopietno attieksmi pret dzīvi. Viņš ir reālists, tāpēc visvairāk vērtē cilvēkos mēra sajūtu, stabilitāti un prasmi īstajā brīdī apvaldīt emocijas. Ar viņu būs mierīgi un patiesi droši. Tomēr negaidīt no viņa neprātīgas romantiskas fantāzijas un spēcīgu jūtu uzliesmojumus. Reālisti uz to vienkārši nav spējīgi.

Ja viņš vai viņa skūpstās ļoti maigi un jutekliski, aizverot acis un jūs maigi apskaujot – ziniet, ka jūsu priekšā ir romantiķis. Kad šis cilvēks skūpstās viņš norobežojas no visa apkārt notiekošā, pilnīgi ļaujoties savām mīlas fantāzijām. Romantiķis būs ļoti uzmanīgs, maigs un rūpīgs, tomēr reizēm arī neizlēmīgs un par sevi nepārliecināts partneris. Viņš nespēs degt kaisles uguņos, tomēr spēs jums dāvāt maiguma okeānu. Galvenais – cenšaties, lai viņam nekad nav jūsos jāviļas.

Ja jūsu partneris skūpstoties jūs apskauj tā, it kā jūs būtu viņa laupījums, bet viņa skūpsti ir aktīvi, varaskāri, asi un gandrīz vienmēr laupa jums drosmi un pašpaļāvību, ziniet, ka jūsu paartneris ir izteikti īpašniecisks tips. Viņam vairāk nekā zivij ūdeni vajag drošu atbalstu un stipru aizmuguri. Kā arī sajūta, ka viņa kaisles objekts ir tikai un vienīgi viņa. Ja spēsiet viņam to visu garantēt, tad jums viss izdosies.

Ja jūsu partnerim sagādā baudu skūpstīties cilvēkos, turklāt ar uzspēlētu kaislīgumu, ziniet, ka viņš ir pozētājs. Šādiem cilvēkiem ir svarīgi apzināties, ka apkārtējie viņu apskauž, tas baro viņa iedomību un ir kā dziedinošs balzāms tā daudzajiem kompleksiem. Tomēr reizēm šāda uzvedība liecina ne tik daudz par šī cilvēka slikto raksturu, kā par viņa kautrību un vientulību, no kuras tas ir cietis kaut kad pagātnē.

Ja jūsu partneris pēc katra skūpsta skrien skalot muti, tīrīt zobus vai meklē košļājamo gumiju, bet jūsu skūpsti nekad nav garāki par sekundēm desmit, turklāt šie skūpsti pat īsti neatgādina pieauguša cilvēka skūpstus, ziniet, ka šis cilvēks ir formālists. Šādi cilvēki ir pedantiski, izlepuši un pilnīgi pārliecināti, ka mīlēšanās ir kaut kas ļoti neestētisks. Bieži zem šādas maskas slēpjas nespēja iejusties otra cilvēka izjūtās un pārāk liela uzmanība pret sevi.

Bet ja jūs tiekaties ar tādu ūnikumu, kurš vispār nemīl skūpstīties un tajās nedaudzajās reizēs kad tomēr to dara, dara to ar jūtamu piespiešanos, ziniet, ka jums ir sanācis iemīlēties nelabojamā sliņķī. Šādi cilvēki nav pieraduši censties, tajā skaitā arī, izrādot savas jūtas. Viņi mīl dzīvi un tās sniegtās priekus, tomēr sapņo gūt baudu necenšoties un neapgrūtinot sevi. Brīnumi protams reizēm notiek, tomēr labāk bēdziet no viņa un meklējiet kādu citu mīlestības objektu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

nineteen + 16 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.