Kā izšķirties no sievietes pēc viņas horoskopa zīmes

Kā izšķirties no sievietes pēc viņas horoskopa zīmes
Ko darīt, ja attiecības ar tavu meiteni paliek aizvien draņķīgākas un draņķīgākas, bet pats viņu pamest tu kaut kādu iemeslu dēl nevari? Kā panākt, lai sieviete pati tevi pamet? Kā izšķirties no sievietes pēc viņas horoskopa zīmes?

Auni
Vēlies izšķirties no sievietes – Auna? Vieglāk par vieglu! Viss kas tev ir vajadzīgs, tas ir ieviest jūsu dzīvē vairāk rutīnas un viduvējības. Visus viņas aizraujošos plānus uztver ar skābu seju, tad paziņo, ka nevēlies pārpūlēties un ka vēlies palikt mājās, dzert alu un skatīties televizoru. Patstāvīgi žēlojies par dzīvi, pārdzīvo par visādiem sīkumiem, piedīc viņai pilnu galvu ar to. Nekādā gadījumā neizrādi savu vīrišķību. Visu ko dari, dari slikti. Ja viņa tev palūdz iesist sienā naglu uz kuras pakārt gleznu, sabojā vairākas naglas, tad iedzen to nepareizā vietā un gleznu pakar šķībi. Lai viņa saprot, ka rokas tev aug no pakaļas un ka uz tevi nekādā gadījumā nevar paļauties. Tas arī viss, tava iekārotā brīvība gaida tevi aiz stūra.

Vērsis
Ja vēlies izšķirties no meitenes – Vērša, tad kļūsti rupjš un nejūtīgs, kā arī aizmirsti par maigumu un glāstiem. Vēršu sievietes no vīrieša gaida stabilitāti un drošību, tev viņai šīs sajūtas ir jāatņem! Vakarus pavadi azartspēļu zālēs pie spēļu automātiem, un viņa ātri no tevis aizbēgs īpaši, ja regulāri zaudēsi naudu.

Dvīņi
Komunikablie Dvīņi nespēj izturēt vienmulību, tad nu dod viņai to neierobežotos daudzumos. Parādi sevi kā absolūti nekomunikablu, garlaicīgu cilvēku ar primitīvām interesēm. Noslogo viņu ar savām jūtām un bezjēdzīgiem pienākumiem. Pieprasi no viņas visu viņas brīvo laiku un ja viņa sāk iebilst, tad žēli čīksti, ka tu lūk viņu tā mīli, bet viņa nepateicīgā to nemaz nenovērtē. Ar šādu attieksmi Dvīnīte visai ātri pamās tev ar rociņu un nozudīs nezināmā virzienā.

Vēži
Vēžu sievietēm ir ļoti nepieciešama mīlestība, maigums un rūpes. Ja atgrūdīsi viņu pārāk asi, viņa neaizies, bet tikai nocietināsies. Tāpēc viss ir jādara pakāpeniski. Kļūsti patstāvīgi aizņemts un neizrādi pret viņu nekādas jūtas un emocijas. Tu vari karsti apspriest savu darbu, bet ja sākas sarunas par jūtām, izvairies un saki, ka neko nejūti. Savus precētos draugus sauc par “mīkstajiem” un “zem tupeles” esošajiem, liec viņai saprast, ka īsti vīri nekad neprecas, turklāt pavadi šo savu sakāmo ar ļauniem smiekliņiem šādi, dodot mājienu, ka esi īsts vīrietis. Neaizmirsti arī izrādīt, ka tev briesmīgi “krīt uz nerviem” bērni. Tas arī vis, ilgi viņa vairs nebūs ar tevi.

Lauvas
Liec šai aristokrātei saprast, ka viņa ir visai parasta ganu meita, bet visi viņi karaliskie gājieni tikai kompleksu un viņas nepārliecības par sevi sekas. Nekādā gadījumā nesaki viņai komplimentus un neizrādi viņai uzmanību. Ja kaut ko viņai dāvini, tad lai tas ir kaut kas masveidā ražots un visiem pieejams. Ja jūs ejat uz restorānu, tad ved viņu uz kaut kādu lētu ieskrietuvi. Skopojies ar naudu un vispār ģērbies tikai nedaudz labāk nekā bomzis. Un Lauviņa ilgi neizturēs, ja viņai blakus būs vīrietis, no kura viņai ir kauns.

Jaunavas
Nolaidies, pārstāj sekot savai ārienei. Parūpējies, lai tavi nagi ir netīri un apgrauzti, bet mati nemazgāti. Kavē tikšanos vismaz par pusstundu un pat nedomā atvainoties – viņai taču ir jāgaida tāda svarīga persona kā tu! Stāti rupjas anekdotes un pavadi tās ar nepieklājīgiem smiekliem. Un ja šādi tu neizsauksi Jaunavas pretīgumu jau trešajā dienā, tad zini, ka viņa nav īsta jaunava.

Svari
Kritizē katru viņas soli. Paziņo viņai, ka viņa absolūti neprot gatavot ēst un ka tu nopietni šaubies par viņas gara spējām. Ka savu humora izjūtu viņa izrāda visnepiemērotākajā brīdi. Bojā viņas dzīvi pēc pilnas programmas. Esi greizsirdīgs par katru niecīgāko sīkumu, bet pats sev atļauj visu un pat vairāk. Piedevām uzrīko kādu skandālu un pat nedaudz palaid rokas. Jau nākamajā dienā viņas tavā dzīvē vairs nebūs.

Skorpioni
Ja vēlies pamest Skorpionu meiteni un pateiksi par savu nodomu tieši, viņa no sākuma tikai pasmaidīs, bet pēc tam noindēs. Tāpēc labāk izvēlies citus variantus. Lai pazeminātu savu vērtību Skorpionu sievietes acīs, kļūsti sīksts, vienveidīgs cilvēks, kurš neinteresējas neparko citu kā tikai par sevi. Izmanto katru iespēju runāt par sevi un savām labajām īpašībām. Nepārtraukti runā par dažādiem plāniem, projektiem un karjeru, ķeries pie visa, bet neko neizdari līdz galam. Un visticamāk viņa diezgan ātri pazudīs no tavas dzīves.

Strēlnieki
Optimistiskā Strēlniece necieš depresīvus tipus, tāpēc kļūsti tieši tāds. Uz visiem viņas mēģinājumiem izvest tevi no šī stāvokļa atreaģē ar zvērināta cietēja patosu un izsmieklu. Paralēli tam kritizē viņas optimismu, ārieni, ģērbšanās stilu, mīļākās filmas, viņas draugus un viņas mīlestību pret ceļošanu. Liec viņai saprast, ka uztver viņu tikai kā partneri mīlas romānam un ka jums nekad nekļūt par draugiem. Strēlniece tā ilgi neizturēs un drīz vien dosies meklēt citu ideālu.

Mežāži
Mežāžu sievietēm parasti nepatīk izcelties, kaut patiesībā šīs sievietes slēpj sevī milzīgu un bagātu iekšējo pasauli. Tad nu izliecies, ka tu šo viņas iekšējo pasauli vienkārši neredzi. Visādos veidos liec viņai saprast, ka tu gribētu, lai tev blakus ir aktīva un jautra sieviete, ne noslēgta, depresīva pelēkā pele. Kritizē viņu par visu pēc kārtas un nikni strīdies. Mežāža sievietes vispār ir grūti uzveikt strīdā, bet tu esi neatlaidīgs un ar visu savu būtību paud, ka tavs viedoklis ir absolūti neapstrīdama, augstākā patiesība. Turies pie pat tādā gadījumā tad ja tas ko tu aizstāvi, ir pilnīgas blēņas. Nekad par viņu nemaksā, un pat pats sāc pretendēt uz viņas svētumu – viņas naudu. Vari nešaubīties, tev nebūs ilgi jāgaida, līdz viņa bez lieliem skandāliem un emociju uzplūdiem no tevis aizies. Tā vien šķiet, ka šis variants varētu strādāt uz visām un ka tālāk lasīt nemaz nav vajadzības:D.

Ūdensvīri
Ūdensvīru sievietēm viena no pati galvenajām vērtībām ir brīvība. Tad nu izmanto to: saki viņai kas viņai ir jāvelk, kas ir jāēd, kā ir jātērē nauda un kādas grāmatas viņai ir jālasa. Aizliedz viņai visu ko vien vari aizliegt, bet ja viņa sāks iebilst, saki, ka tu esi vīrietis un ka viņai tevi ir jāklausa, jo viņa taču ir sieviete. Un nepaies ne nedēļa, ka viņa no tevis būs prom.

Zivis
Zivis ir ļoti jūtīgas, tāpēc aizvainot Zivi ir vieglāk par vieglu. Kļūsti par rupju, nekulturālu, riebīgu un nejūtīgu tēviņu. Ja esat draugu kompānijā, aizmirsti par viņas eksistenci, un viņai redzot, komunicē ar citām sievietēm. Tu, protams, vari arī to visu nenovest līdz pilnīgām galējībām un nekļūt par pilnīgu rupekli jo visticamāk jūtīgajai Zivtiņai pietiks jau ar vismazākajiem mājieniem, lai ātri visu saprastu un izgaistu no tavas dzīves.

2 thoughts on “Kā izšķirties no sievietes pēc viņas horoskopa zīmes

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

twelve + 15 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.