Horoskopa zīmju planētas

Horoskopa zīmju planētas

Uzzini savas horoskopa zīmes planētu, tās pozitīvo un negatīvo ietekmi.


Auni
Aunu planēta ir Mars. Šī planēta dāvā milzīgu fizisko spēku rezervi, neapvaldāmu vēlmi darboties, drosmi un un paaugstinātu seksualitāti. Tomēr bez pozitīvajām īpašībām tā savu zīmi apvelta arī ar nevajadzīgu agresiju, nekaunību un noslieci uz konfliktēšanu.

Vērši un Svari
Vēršu un svaru planēta ir Venēra. Tieši pateicoties šai planētai Vērši un Svari tiek apveltīti ar īpašu pievilcību, lielisku gaumi un spēju priecāties par dažādām dzīves izpausmēm. Tomēr Venēra arī padara viņus vājākus, pārvēršot Vērsi un Svarus par komforta un baudas ķīlniekiem.

Dvīņi un Jaunavas
Dvīņu un Jaunavu planēta ir Merkūrijs. Merkūrija ietekme ir saistīta ar intelektuālo sfēru, prāta darbību, apziņu un informāciju. Merkūrija negatīvā ietekme padara cilvēkus indīgus un stimulē uz meliem un intrigām.

Vēži
Vēžu planēta ir Mēness. Šī planēta ietekmē neapzināmā sfēru, emocijas un padara Vēzi ļoti jūtīgu, uzņēmīgu un iespaidojamu, mainīgu, pasīvu un reizēm arī kaprīzu, vieglprātīgu un bezprincipiālu.

Lauvas
Lauvu planēta ir Saule. Saule atbild par līdera spējām, varu, atrašanās uzmanības centrā, apdāvina ar iekšējo un fizisko spēku, labklājību un veiksmi. Tomēr Saule apvelta arī ar augstprātību, lepnumu un tieksmi uz slinkumu.

Skorpioni
Skorpionu planēta ir Plutons. Plutons ir saistīts ar atsevišķu indivīdu, sabiedrības un dabas ekstremālām izpausmēm. Kā arī ar reformām un tieksmi pēc varas.

Strēlnieki
Strēlnieku planēta ir Jupiters. Jupiters apdāvina Strēlniekus ar daudzpusīgām spējām, uzskatu plašumu, tieksmi pēc zināšanām, veiksmi un optimismu. Tomēr Jupiters padara Strēlnieku arī par nejūtīgu, egoistisku un augstprātīgu sliņķi.

Mežāži
Mežāžu planēta ir Saturns. Saturns audzina Mežāža rakstura stingrību, liekot tam pārvarēt grūtības, dod Mežāzim nopietnību un gatavību uz sevis ierobežošanu. Saturns Mežāzi atalgo tikai par nopelniem.

Ūdensvīri
Ūdensvīra planēta ir Urāns. Urāns stimulē Ūdensvīra virzību uz priekšu neskatoties ne uz pagātni, ne tradīcijām. Urāns veicina kardinālas izmaiņas un dažāda mēroga revolūcijas. Urāna negatīvā ietekme spēj pārvēst cilvēkus par nekontrolējamiem ciniķiem un anarhistiem.

Zivis
Zivju planēta ir Neptūns. Neptūns aizrauj un atrauj cilvēku no realitātes, savieno to ar augstām enerģijām un apvelta ar ievērojām radošām spējām. Tomēr Neptūns spēj arī pazudināt, atņemot stingru pamatu zem kājām.

One thought on “Horoskopa zīmju planētas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

10 − 9 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.