Horoskopa zīmju dīvainības

Horoskopa zīmju dīvainības

Dīvainības ir visiem. Uzzini kādas dīvainības piemīt dažādām horoskopa zīmēm!


Auns
Varētu likties, ka Aunā nav nekā dīvaina. Auni protas ir, impulsīvi, reizē negaidīti parupji, bet zinot Aunu pie tā var pierast. Tomēr reizēm arī Auniem patīk nedaudz pabojāt savu ugunīgo karmu un sastrādāt kādu mazu grēciņu. Piemēram nosperot restorānā kādu salveti, veikalā košļājamo gumiju vai kādu citu sīkumu. To Auni nedara, lai gūtu kaut kādu labumu, Auniem tas ir vienkārši neliels, jautrs piedzīvojums.

Vērši
Kaut arī Vērši ir kā bez prāta pēc visa materiālā, tiem tomēr mēdz piemist arī kaisle pēc halucinogēniem eksperimentiem. Protams, tālu ne visi Vērši ir narkomāni, daudziem Vēršiem pat nevajag kaut kādus palīglīdzekļus tam lai tie varētu izbaudīt “izmainītas apziņas stāvokli”. Bet iespējams, ka tieši tāpēc starp Vēršiem ir tik daudz mākslinieku. Vērši jaunībā ir ļoti kaprīzi un egoistiski, kaut kad Vērši noveco arī tad tos ir grūti nosaukt par vienkāršiem cilvēkiem. Mūža otrajā pusē Vērši kļūst par filozofiem, kuri ne īpaši mīl uzklausīt savus oponentus. Vēršu labākais laiks ir tieši vidējais vecums.

Dvīņi
Dvīņu dīvainības rodas no to divām visraksturīgākajām īpašībām – runātīguma un nepastāvības. No vienas puses tiem ir grūti atrast līdzvērtīgu pretinieku vārdu kaujās, bet no otras puses, nekas tā nekompromitē Dvīni kā viņa paša pateiktais. Dvīņi var ļoti pārliecināti runāt par jebkuru tēmu, tomēr nesteidzieties visu dzirdēto uztvert kā patiesību. Dvīņi šādi nemaz necenšas jūs apmānīt, vienkārši tieši šobrīd viņi tic visam, ko paši saka. Kaut pēc minūtēm piecām viņiem jau atkal var parādīties cita patiesība, bet jūs būsiet šokēts par dzirdētajām nesakritībām.

Vēži
Vēži vispār ir dīvainas radības. Reizēm paši Vēži domā, ka dīvaini ir cilvēki apkārt ne viņi, un tas liek Vēzim vēl vairāk noslēgties sevī. Nevajag brīnīties, ka pat ja visjautrākais un komunikablākais Vēzis pazūd uz visai ievērojamu laiku, sarauj kontaktus ar ārējo pasauli un slēpjas. Tāda vienkārši ir Vēža daba. Vēži ātri nogurst, un tiem ir nepieciešama vientulība. Vēzis ir spējīgs ieslēgties dzīvoklī un ilgi nelikties ne zinis par ārējo pasauli.

Lauvas
Vismazāk dīvainā horoskopa zīme ir tieši Lauvas. Lauvu uzvedība ir paredzama un tie ar to pat lepojas. Kaut pāris sīku dīvainību ir arī Lauvām. Lauvas ir daudz mierīgāki un delikātāki nekā Auni, tomēr Lauvas spēj pārsteigt ar retiem, bet pilnīgi neparedzamiem agresijas uzplūdiem. Šādas lēkmes notiek negaidīti, tomēr arī ātri pāriet. Jūs vēl ilgi domāsiet, kas īsti notika un kas Lauvu tā varēja nokaitināt.

Jaunavas
Necentieties Jaunavu izprast! Un ne jau tāpēc ka Jaunavas būtu gaisīgas un neparedzamas, gluži pretēji – Jaunavas ir pārāk racionālas. Nelaime tikai tāda, ka viņu uzvedības modelis ir tik sarežģīts, ka mēģinot to izprast, jūs tikai iedzīvosieties galvassāpēs. Jaunavas var pārsteigt ar reizēm fenomenālu nežēlību, kas var gūt izpausmes arī intīmajās attiecībās. Nu protams ja Jaunavu šīs attiecības interesē, jo salīdzinoši bieži mēdz gadīties arī aseksuālas Jaunavas. Salīdzinot ar citām Zemes zīmēm, Jaunavas ir visaskētiskākās.

Svari
Svari vienmēr uztraucās, pārdzīvo, to emocijas nepieklust ne uz mirkli. Un tas ir normāli. Svari var piezvanīt kādam tuvam cilvēkam nakts vidū, ja vien tie par to būs redzējuši sliktu sapni. Uzmanīgi klausieties visā ko jums Svari saka, Svariem piemīt spēja precīzi prognozēt notikumus. Īpaši tas attiecas uz sievietēm.

Skorpioni
Skorpionam viss ir kā pēdējoreiz. Ja ballēties, tad pēc pilnas programmas, ja mīlēt, tad līdz psihozei, ja spēlēt kazino, tad līdz pilnīgai uzvarai vai pēdējam centam. Skorpiona dīvainība ir nekļūdīga vilkme uz to, kas viņam var sagādāt pārbaudījumus vai pat nāves briesmas. Ja milzu laukā būs aprakta viena vienīga mīna, tad visticamāk Skorpions dosies tieši uz to vietu, kur atrodas šī mīna. Tieksme pēc iznīcināšanas un pašiznīcināšanās jau pati par sevi ir dīvainība. Nevar nepieminēt arī mistiku kas vienmēr ir līdzās Skorpionam. Tomēr atšķirībā no Zivīm un Vēžiem, Skorpioniem nepiemīt tik spēcīga intuīcija.

Strēlnieki
Strēlniekiem piemīt daudz neparastu dīvainību. Kaut vai, piemēram, kaut kādu skaņu imitācija. Strēlnieki mīl kaut ko klusu pie sevis dungot, reizēm citēt kaut kādus cilvēkus, reizēm vienkārši kaut ko zem deguna murmināt. Strēlniekiem ir saasināta dzirde, un tie mēdz piekasīties vārdiem. Ja kādreiz pateiksiet kaut ko ne tā, tad Strēlnieks jums vēl ne reizi vien šo jūsu izteikto dīvainību nocitēs, un jūs vēl ilgi savu neveiksmīgo izteicienu nožēlosiet. Kaut arī ārēji Strēlnieki ir smaidīgi un nenopietni, Strēlnieks tomēr ir arī principiāla un pat despotiska zīme, un par to jums vajadzētu atcerēties. Bieži Strēlnieki ir ieciklējušies uz kārtību un ideoloģiskām vērtībām. Strēlnieki mēdz būt no tās cilvēku kategorijas, kuri paši bieži par jums joko, tomēr par viņiem pašiem labāk nejokot.

Mežāži
Mežāži ir bezdvēseliski, mērķtiecīgi karjeristi – praktiķi. Atceraties, ka, ja Mežāzis nonāk atkarībā no kaut kādiem apstākļiem vai cilvēkiem, tad tad tas kļūst par vienu no pašām ievainojamākajām zīmēm. Mežāzim ir bīstams ieradums ciest un būt atkarīgam, tas šo tik ļoti stipro horoskopa zīmi padara trauslu. Daudziem Mežāžiem patiesībā piemīt kaut kādas atkarības vai depresijas un tie būtībā ir nelaimīgi cilvēki. Esot Vēža pretstats arī Mežāži bieži izrādās atstumti no sabiedrības.

Ūdensvīri
Ūdensvīrs ir viena no tām horoskopa zīmēm, kuru var rādīt pozitīvo varoni pamācošās pasakās. Un tas tā tiešām ir, Ūdensvīri ir drosmīgi, tie turas pie augstiem morāliem standartiem un ir stipri savā garā. Par Ūdensvīra dīvainību kļūst tā uzskatu plašums un komunikācijas prasmes. Dažas Ūdensvīra jūs var apstulbināt vai pat nohipnotizēt. Ja jūsu priekšā atrodas Ūdensvīrs – gatavojieties ļoti savdabīgiem intelektuāliem dialogiem.

Zivis
Saprast Zivis nespēja pat Zivis. Šī zīme ir neiepazītā sinonīms. Zivis dzīvo paralēlā visumā un jums ir jāsaprot, ka jūsu priekš nav šī pasaules būtne. Nepaļaujieties uz Zivīm un neapvainojiet Zivis. Jebkura cita horoskopa zīme uz Zivju fona šķitīs pati atvērtība. Zivis ir labsirdīgas, mierīgas bet mānīgas. Un tām piemīt tādas dīvainības, par kurām jūs iespējam pat nojaust nespējat. Zivis ir spējīgas uz visneizprotamāko un pārsteidzošāko rīcību. Esot ar Zivīm, ir vērts būt gatavam uz visu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

6 + thirteen =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.