Visa neglītā patiesība par horoskopa zīmēm


Visi astroloģijas piekritēji parasti saka, ka viņu īpašības sakrīt ar to horoskopa zīmes īpašībām. Tomēr patiesība ir tāda, ka horoskopu sastādītāji cenšas cilvēkiem izpatikt un parasti piemin tikai pozitīvākās horoskopa zīmju īpašības. Ja tevi interesē kādas ir tava horoskopa zīme ne no tās labākās puses – lasi šo rakstiņu!

Auni
Pārsvarā jūs esat mērkaķis. Auni ir impulsīvi, agresīvi un rada lielu troksni. Jūsu raksturam pietrūkst dziļuma, un tāpēc daudzi cilvēki uzskata, ka esat neīsts un spēlējat uz publiku. Daudzi vēlas uzzināt, kas jums patiesībā ir galvā, tomēr patiesība ir tāda, ka tajā jums nekā nav. Jūsu spēja vienkāršot realitāti tiek izmantota, lai vienkāršotu pasauli pašam sev, un nevis priekš apkārtējiem. Un jūsu nespēja paskatīties tālākā nākotnē padara jūs par naivu muļķi.

Vērši
Tu esi mazs, garlaicīgs un privātīpašniecisks tipiņš. Tomēr pats stiprākais ir tas, ka Vērši ir paši spītīgākie radījumi uz pasaules. Tavā prātā ir tikai viena doma: “Mans! Mans! Mans!”. Nauda jau sen ir kļuvusi par tavu dzīvi, kaut apkārtējie par to izvēlas klusēt.

Dvīņi
Jums ir uzmanības deficīta sindroms? Jūs, to protams variet noliegt, tomēr fakts ir tāds, ka šai zīmei piemīt pilnīga nespēja uz kaut ko sakoncentrēties un nomierināties. Jūsu galvā patstāvīgi notiek visīstākā doma viesuļvētra. Jūs ne tikai nespējat neko atcerēties, jūs pat nespējat kaut ko apzināt. Kopumā tas ir vēl sliktāk nekā Auna tukšā galva. Jūs esat īsts profesionālis haosa un pilnīgas nekārtības radīšanā. Jūsu tuvākie jūs visticamāk uzskata par pilnīgi neizturamu.

Vēži
Jūs tā arī neesat pieauguši. Vēži principā nemēdz pieaugt un paliek par lieliem bērniem visa mūža garumā. Jūs esat neieturēts. Ko tur slēpt, Vēži vispār neprot sevi kontrolēt savas emocijas. Visa jūsu dzīve ir nebeidzams nervu sabrukums. Tāpēc nebrīnieties, ja jūsu tuvākie uzskata jūs par histēriķi. Vēl jūs esat egoistiski. Un tik prasīgi pret sevi ka pārvēršat par murgu ne tikai apkārtējo cilvēku dzīves bet arī savu. Jūsu domas pārsvarā sastāv no: “Nu kāpēc es? Nu kāpēc atkal es? Neviens par mani nerūpējas. Es esmu tik nelaimīgs.”.

Lauvas
Pasaulē nav neuzmanīgāku cilvēku kā Lauvas. Jūs vienmēr esat nodarbināts tikai ar sevi un apkārtējo uzmanības piesaistīšanu. Jūs patiesībā sevi uzskatiet par kaut kādu izņēmumu, kurš ir pelnījis vairāk uzmanības un komplimentu kā citi? Turklāt Lauvas ir sīkumaini un skopi. Galvenā nodarbe, ar ko tie nepārtraukti nodarbojas, ir patīksmināšanās. Nu un pazemot citus Lauvas arī lieliski prot.

Jaunavas
Jaunavas nepārtraukti ir norūpējušās: tās izjūt nepārvaramu nepieciešamību visu kontrolēt. Tāpēc visa pasaule ir Jaunavām parādā. Tomēr Jaunavas palīdz citiem un dara to patstāvīgi. Tomēr aiz šī neīstā altruisma mēdz slēpties, aizsegts narcisms. Jaunava palīdz citiem tāpēc lai vēlāk varētu stāstīt citiem kādas tās rūpīgas un atsaucīgas.

Svari
Jūs varat būt sociopāts. Jums līdzīgi cilvēki nekad nezina kādas iegribas un prasības radīsies jūsu prātā jau pēc stundas. Jums izpatikt ir pilnīgi nereāli. Turklāt Svari ir īsti meistari manipulēšanā. Jūs patstāvīgi pētāt savu apkārtni, lai ar vēsu prātu to raksturotu. Brīžiem šķiet, ka Svari ir cilvēkveidīgi roboti, kuri ir ieprogrammēti uz to, lai vajadzīgā brīdī pateiktu īstos vārdus, vajadzīgiem cilvēkiem. Un noslēgumā pati nepatīkamākā lieta par jums: jūsu samākslotā gudrība ir tikai tukša pozēšana. Jūs cenšaties izskatīties tik labi, cik vien iespējams, tomēr apkārtējie redz, ka jūsu iekšējā pasaule ir tukša.

Skorpioni
Jūs esat sīks, atriebīgs monstrs. Jūs savu iekšējo pārliecinātību par sevi, projicējiet uz citiem. Jūs sitiet pirmām kārtām par tiem kuri jums ir vērtīgāki nekā citi. Jums patīk skatīties, kā citi cieš. Un tikai tāpēc ka esat sevi pārliecinājis, ka viņi šīs ciešanas ir pelnījuši.

Strēlnieki
Cilvēki domā, ka jūs esat gudrs cilvēks, tomēr tā nav taisnība. Jūs vienkārši atkārtojiet citu gudru cilvēku gudrās domas un lozungus. Jūs bārstiet svešus citātus un tā vien šķiet, ka tikai tā jūs spējat sarunāties. Un vēl jums vienmēr ir garlaicīgi, jebkurā situācijā un jebkurā kompānijā. Turklāt jūs to galīgi neprotat slēpt. Un tomēr jūsu galva patstāvīgi ir aizņemta ar domām par to, ko domā un runā citi cilvēki. Tas arī izskaidro jūsu noslieci uz pārspīlēšanu. Strēlnieks ir lielisks priekšnieks – viņam ir absolūti nospļauties par citiem, viņš visus apkārtējos tur aizdomās par visiem pasaules grēkiem, un viņam principā ir pilnīgi nospļauties par to, ka nevienam viņš nepatīk.

Mežāži
Mežāži ir pasaules labākie ziņotāji. Sava mērķa dēļ tie ir gatavi iet pār citu cilvēku galvām. Mežāži uztrauc tikai viens cilvēks, un tas ir pats Mežāzis. Jūs esat gatavs jebkuru pagrūst zem braucoša autobusa tikai lai iegūtu to jūs gribat. Jūs esat egoistisks un pārņemts ar savu sociālo statusu. Pat māksla jums ir tikai veids kā kļūst slavenam.

Zivis
Tā ir drāma!!! Zivis mēdz sacīt, ka necieš scēnas, bet pašas tās mēdz rīkot regulāri. Visa Zivju dzīves ir viena liela nelaime. Jūsu nespēja pastāvēt par sevi padara jūsu dzīvi par haosu. Bet jūsu skaudība padara jūs par neveiksminieku. Jūs esat tāds cilvēks, kurš nepārtraukti žēlojas par dzīvi un neko nedara, lai to mainītu. Jūs esat nelaimīgs un padarāt nelaimīgus apkārtējos.

Ūdensvīri
Jūs sevi uzskatāt par pārāk “parastu”, un tāpēc jūs darāt visu, lai pierādītu savu unikalitāti. Jūs esat tik ļoti pārņemts ar savu unikalitāti, ka tuvu cilvēku jums nav vispār. Neviens nav spējīgs saprast jūsu smalko māksliniecisko dabu. Nu kāpēc gan jums ir vajadzīga pasaule un tās “pelēkie” cilvēki, ja jums pašam ir tik bagāta iekšējā pasaule. Jūs vēlaties, lai jums liek mieru? Ok, nekādu problēmu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

sixteen − 8 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.