Par ko sievietes mēdz noklusēt

Lietas, par kurām sievietes mēdz noklusēt
Nav nekāds noslēpums, ka sievietes mīl daudz runāt un visbiežāk vīrieši domā, ka sievietes runā par visu ko domā. Tomēr pastāv arī tādas lietas par kurām sievietes domā, bet nerunā. Vēlies uzzināt par ko sievietes izvēlas noklusēt?

Tiek uzskatīts, ka sievietes ir daudz komunikablākas un atvērtākas nekā vīrieši. Iespējams, jūs būsiet pārsteigti, bet arī sievietēm mēdz būt noslēpumi. Katrā sievietē ir noslēpums kur mēģina atminēt katrs sevi cienošs vīrietis, tomēr izdodas tas ne visiem. Iespējams, ka šis raksts palīdzēs jums piekļūt nedaudz tuvāk šī noslēpuma atminēšanai.

Uzņemieties iniciatīvu
Tas sievietēm ir ļoti svarīgi. Sievietes nemīl plānot un pašas par visu rūpēties. Sievietes vēlas, lai iniciatīvu uzņemas vīrietis. Sievietes to nekad neteiks pašas, tomēr viņas vēlētos, lai sarežģītu uzdevumu risināšanu uzņemas vīrietis. Ja vīrietis uzņemas sarežģītu uzdevumu risināšanu, sieviete saprot, ka nav vīrietim vienaldzīga un ka vīrietis par viņu rūpējas. Un dariet to pēc iespējas biežāk, jūsu sieviete būs par to sajūsmā.

Pārsteigumi
Visām sievietēm patīk pārsteigumi. Sievietes ļoti vēlas, lai vīrietis pēc iespējas biežāk liek lietā savu fantāziju un pārsteidz tās. Pat it kā nenozīmīgi sīkumi spēj uzlabot sievietes garastāvokli un liek tai sajusties vajadzīgai un mīlētai. Turklāt tām noteikti nav jābūt dārgām dāvanām, sievietēm ir svarīgi, lai vīrietis izrāda iniciatīvu un izrāda rūpes un mīlestību. Tiklīdz kā jūsu sieviete sapratīs, ka esat pielicis pūles lai viņa sajustos laimīgāka, jūs pavisam noteikti, tiksiet atalgots.

Bailes no citas sievietes
Visas sievietes baidās, ka viņas vīrieti varētu piesaistīt kāda cita sieviete. Sievietes baidās no tā ka viņas vīrieša sirdi varētu iekarot kāda cita un ka kāda cita varētu kļūt par viņas vīrieša fantāziju. Iemesls tam ir vienkāršs – gandrīz visi vēlas to, ko tie nevar iegūt, un neviens neilgojas pēc liekas konkurences.

Esiet patiess
Katrs cilvēks vēlas, lai viņa partneris ir pret viņu godīgs un atvērts. Neviens nevēlas tikt apkrāpts, un sievietes nav nekāds izņēmums. Sievietes līdzīgi kā vīrieši, var daudz ko piedot, tomēr melus ir grūtāk piedot, kā citas liets. Lielākā daļa sieviešu spēs jūs uzklausīt un centīsies palīdzēt gandrīz jebkurā situācijā. Vienkārši esat godīgs.

Sievietes ievēro un saprot ķermeņa valodu
Sievietēm piemīt zināma gaišredzība, īpaši tas izpaužas attiecībā uz vīriešiem. Sievietes pamana un cītīgi analizē pat pašas niecīgākās vīrieša uzvedības detaļas, tas attiecās arī uz ķermeņa valodu. Sievietes var nojaust pat par sava vīrieša simpātijām pret kādu kolēģi, kuru viņa nekad nav redzējusi. Pamanot kaut ko aizdomīgu, sievietes sāk uztraukties, kaut visbiežāk šādiem uztraukumiem nav pamata.

Vīrieša laiks
Kaut arī par to daudzi vīrieši nezina, tomēr absolūti lielākā daļa sieviešu piekrīt tam, ka vīriešiem ir jābūt laikam, kuru tie pavada citu vīriešu kompānijā. Sievietes saprot, ka vīriešiem vajag laiku sev, ka viņiem ir svarīgi satikties ar saviem draugiem, kopā skatīties sporta spēles, kopā iedzert un spēlēt datorspēles. Svarīgi ir, lai sieviete nejustos pamesta un lai tai netrūktu vīrieša uzmanības.

Sievietes grib patikt vīrieša draugiem
Diez vai kāda sieviete tajā atzīsies, bet sievietes grib patikt sava vīrieša draugiem. Virešiem viņu raugi ir ļoti svarīgi, tāpēc arī sieviete grib tiem patikt. Šādi sievietes cenšas parādīt, ka viņas mīl savu vīrieti. Vēl viens iemesls kāpēc sievietes cenšas iepatikties vīrieša draugiem ir tāds, ka vīrieša draugu simpātijas var ietekmēt vīrieša lēmumus, kas sievietēm ir ļoti svarīgi.

Sievietēm vajag brīvību
Kad sieviete saka, ka viņai vajag brīvību tas nenozīmē, ka viņa negrib savu vīrieti redzēt. Tāpēc nevajag izgaist no viņas dzīves uz vairākām stundām. Sievietei vienkārši var būt svarīgas darīšanas, vīrietim ir tikai tas jāsaprot.

Sakiet taisnību
Kā jau noskaidrojām augstāk, visas sievietes vēlas, lai vīrieši ir patiesi. Tā kā ja sieviete jaunajā kleitā izskatās apvēlusies, nesakiet viņai ka viņa izskatās lieliski. Sievietes parasti labi saprot, kā viņas izskatās. Tāpēc nebaidieties viņai pateikt, ka viņa ir nedaudz pieņēmusies svarā, tiesa gan, šajā gadījumā ir vēlams piebilst, ka viņa joprojām ir ļoti pievilcīga(lieki riskēt arī nav vajadzības). Parādiet, ka jūs viņu mīliet. Variet pat piedāvāt kopā nodarboties ar sportu. Sieviete novērtēs jūsu godīgumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

three × 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.