10 iemesli nepirkt Apple automobili

10 iemesli nepirkt Apple automobili

Visi mēs esam dzirdējuši, ka Apple gatavojas sākt ražot automobiļus. Protams, ka daudziem cilvēkiem šķiet dīvaini, ka uzņēmums, kurš ir nodarbojies ar datortehnikas un viedtelefonu ražošanu pēkšņi ir izdomājis ķerties pie auto ražošanas. Tāpēc piedāvājam 10 nenopietnus iemeslus, kāpēc labāk nevajag pirkt “Apple” ražotu automobili.

1. Pirmais modelis bieži lūzīs
Daudzi “Apple” produktu lietotāji noteikti būs pamanījuši, ka “Apple” produktu pirmās paaudzes labāk ir izlaist. Gan iPod, iPhone, un iPad tie visi bija nedaudz viduvēji un ar tieksmi uz tehniskām problēmām. Tomēr ja MP3 atskaņotājā to var pieciest, tad izvēloties auto gan labāk no šādiem variantiem izvairīties.

2. Auto antena neuztvers radio(un jūs paši pie tā būsiet vainīgi)
Visticamāk radio tiks, slikti uztverts, jo jūs nepareizi turēsieties pie stūres. Turklāt drīz vien izrādīsies, ka arī citiem auto ražotājiem ir līdzīgas problēmas. Un tas tā būs tikai tāpēc, ka neviens nelasa lietotāja rokasgrāmatu.

3. Jums būs jāklausās Bono vienalga vai jums tas patīk vai nē
Tā būs dāvana no Tima Kuka. Tas uzradīsies jūsu auto audiosistēmā un gribēs tur palikt mūžīgi. Tomēr jums vismaz būs ko darīt vakaros, varēsiet sēdēt Apple lietotāju forumos un meklēt veidu kā no šīs dāvaniņas atbrīvoties.

4. Apple auto būs divreiz dārgāks nekā analoģisks auto no Google un tas būs arī nedaudz lielāks
Turklāt cilvēki, kuriem patiks kompaktākas automašīnas tiks pilnīgi aizmirsti, jo visi piedalīsies sacensībā kurš izlaidīs vislielāko iespējamo auto.

5. Auto tiks integrēts sociālais tīkls, kurā jūs varēsiet dalīties ar saviem mīļākajiem braucienu maršrutiem
Šo sociālo tīklu sauks “BrumBrum” To neviens neizmantos un tā būs pilnīga izgāšanās, bet pēc dažiem gadiem visi par to aizmirsīs.  Pati Apple vadība izliksies, ka neko par to nezina.

6. Iebūvētas Apple kartes
Vēlam jums veiksmi! Daudz veiksmes…

7. Paies daži gadi, un kārtējie sistēmas atjauninājumi samazinās auto pārvietošanās ātrumu
Un pat nedomājiet pieminēt kaut ko par tīšu ierīces morālu nevecināšana. Jums būtu jābūt pateicīgiem par to, citi auto vispār nesaņem nekādus atjauninājumus.

8. Auto nevarēs vadīt šauros džinsos
Auto vadīšana šauros džinsos var novest pie virsbūves deformācijas. Nu tā gan notiks tikai dažos gadījumos, bet mēdiji un blogeri par to klaigās, tā ka maz neliksies.

9. Jūs varēsiet nopirkt arī auto versiju no tīra zelta
Nu vismaz tik ilgi kamēr pirmais šī auto īpašniek apjautīs, ka šādam auto ir grūti pārvarēt inerci tā svara dēļ un tādēļ tas nespēs vajadzīgajā brīdī apstāties. Toties par metāllūžņiem jūs varēsiet dabūt smuku summiņu.

10. Nu un protams, baterija nosēdīsies jau pēcpusdienā
Un šajā gadījumā jūs neglābs pat auto “piepīpētāja” lādētājs.
Avots

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fifteen + 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.