Ko dāvināt dažādu horoskopa zīmju sievietēm

Ko dāvināt dažādu horoskopa zīmju sievietēm
Tuvojas Valentīna diena, bet tu nespēj izdomāt ko uzdāvināt savai mīļotajai? Iespējams, ka tev dāvanas izvēlē var palīdzēt tavas mīļotās horoskopa zīme! Piedāvājam nedaudz nenopietnu, bet iespējams tomēr noderīgu rakstiņu par to, ko dāvināt dažādu horoskopa zīmju sievietēm.

Auni
Tava dāma ir uzstājīga un iespējams pat nedaudz agresīva. Tās dzīslās plūst patiesa, kaut ne vienmēr izrādīta kaislība. Jautāt viņai pašai ir veltīgi, jo viņa diez vai tev atbildēt. Auna zīmē dzimušās ir nedaudz kareivīgas un viņās ir kaut kas no amazones. Tāpēc vari mēģināt viņai uzdāvināt nazi vai ieroci. Tomēr ja baidies, ka šī dāvana tiks izmēģināta uz tevis, tad uzdāvini kaut ko no sporta inventāra. Auni mīl sportu un aktīvu dzīvesveidu, tādēļ sporta inventārs tiem varētu noderēt. Tomēr tu vēlies nopirkt dāvanu sievietei, bet Aunu sievietes ir ļoti īpašas sievietes un viņas noteikti priecāsies par kaut ko skaistu.

Vērši
Šķiet, ka Vēršu sievietes ir vissievišķīgākās no visām horoskopa zīmēm. Vēršu sievietes dievina skaistas lietiņas, un tās noteikti priecāsies par šādu dāvanu. Vēršu sievietes ir saimnieciskas, mīl gatavot ēst un arī garšīgi paēst. Neskatoties uz to, ka, mēģinot saglabāt figūru, tās nomoka sevi ar diētām un dažreiz pat pilnībā atsakās no ēdiena, tās tomēr priecāsies arī par ēdamu dāvanu. Šādi tās tās nejutīsies vainīgas, ka tām nāksies apēst kaut ko garšīgu, kaut arī neveselīgu. Galvenais, atceries, ka Vērša zīmē dzimušās sievietes ir spītīgas un nemēdz aizmirst par pāridarījumiem, tāpēc tu ar dāvanas izvēli nedrīksti kļūdīties.

Dvīņi
Tava meitene ir Dvīnis? Nu ko,tu esi visai neapskaužamā stāvoklī, jo izvēlēties dāvanu Dvīņu sievietei ir ļoti grūti. Dvīņi ir nepatstāvīgi kā vējš un to gaumes mainās ar neaptveramu ātrumu. Tomēr mēs domājam, ka vispiemērotākā dāvana šādai sievietei būs kāds ceļojums vai piedzīvojums. Starp citu, Dvīņu sievietes
ļoti mīl ziedus, tāpēc viņa noteikti būs laimīga, ja uzdāvināsi tai ziedu klēpi vai vismaz kārtīgu pušķi.

Vēzis
Vēžu sievietes mīl mājas mieru un mājīgumu. Vēžiem ir raksturīgi, ka tiem mēdz būt iemīļotas lietas, kuras tie taupa un glabā ilgus gadus. Turklāt nav svarīgi vai tā ir pildspalva vai televizors. Vēži ļoti mīl dažādas veclaicīgas lietiņas, tāpēc tie priecāsies par kādu antikvāru dāvaniņu. Ja priekš antikvariāta tev naudas nepietiek, vari uzdāvināt kaut ko romantisku, jo Vēži ir arī ļoti romantiski.

Lauvas
Lauvas ir karaliskas būtnes, un to dāvanai arī ir jābūt karaliskai. Tā nedrīkst būt lēta vai slikti iesaiņota. Lauvas lieliski izprot lietu vērtību, un tām ir izcila gaume. Tāpēc ja tu dāvanai nevari iztērēt daudz naudas, tad labāk nopērc kaut ko nelielu, bet izmeklētu un, protams, neaizmirsti to skaisti iesaiņot. Sievietei – Lauvai būs patīkami, ka tu esi viņas dēļ centies. Dāvana noteikti ir jāpasniedz svinīgos apstākļos. Uzraksti runu, kurā izsaki visu savu apbrīnu un viņa noteikti izkusīs. Lauvas ir ļoti uzņēmīgas pret glaimiem, un tu to vari droši izmantot. Galvenais, nepārcenties.

Jaunava
Jaunavas ir praktiskas un taupīgas. Viņai patiks kaut kas noderīgs un saimniecībā vajadzīgs, bet tikai tajā gadījumā ja tā pati to nevar atļauties. Jaunavas mīl lasīt un īpaši grāmatas par veselīgu dzīvesveidu. Tāpēc Jaunavu gadījumā ļoti laba dāvana varētu būt grāmata.

Svari
Nopirkt dāvanu Svaru sievietei nav viegli. Šajā zīmē dzimušie ir estēti, kuri novērtē smalkas un stilīgas lietiņas. Labā ziņa ir tāda, ka cena Svariem nav tas svarīgākais. Tāpēc Svaru sieviete priecāsies gan par konfekšu kasti, gan par ziediem. Īpaši ja tie būs skaisti iesaiņoti. No vienas puses, Svari ir romantiski un jūtīgi, bet no otras praktiski un nosvērti. Tavs uzdevums ir atrast kompromisu starp šīm abām diezgan pretrunīgajām īpašībām.

Skorpioni
Ja tava mīļotā ir Skorpions, tev ar dāvanas izvēli neies viegli. Skorpioni ir ļaunatminīgi un viltīgi. Tie spēj ilgstoši slēpt savu aizvainojumu un izrādīt savas patiesās jūtas tam visnepiemērotākajā brīdī. Tāpēc ar dāvanas izvēli Skorpioniem ir ļoti jāuzmanās. Turklāt nav teikts, ka nopērkot dārgu dāvanu, tu būsi ieguvējs, jo šīs zīmes pārstāvji vienkārši mēdz nezināt cik kas maksā. Tos var aizskart arī lēta lieta, tāpēc vislabākais variants būs doties pirkt dāvanu kopā ar Skorpionu. Pārsteiguma moments gan būs zudis, toties viņa precīzi zinās, cik dārgi vai lēti tu viņu esi novērtējis.

Strēlnieki
Labākā dāvana šīs horoskopa zīmes pārstāvim būs sporta inventārs. Vari dāvināt arī kaut ko citu, galvenais, atceries, ka tam ir jābūt kam prestižam. Ņemot vērā to ka tu gribi apdāvināt tuvu cilvēku, tev būtu jārēķinās ar viņas interesēm un gaumēm. Tāpēc ja tava meitene mīl rozes, bet tu uzdāvināsi citus, kaut arī dārgus ziedus, viņa var apvainoties. Tad tevi glābs tikai tas, ka Strēlnieki nespēj ilgi dusmoties.

Mežāzis
Ja nu kāds ir pa īstam praktisks, tad tas noteikti ir Mežāzis. Vērši un Jaunavas Mežāžiem netiek līdzi. Mežāzim praktiskums ir visa pamatu pamats. Dāvana, kuru tu nopirksi Mežāzim, ir jābūt viņam vajadzīgai. Mežāži necieš liekas lietas un var tās arī izmest. Mežāžu sievietes gan sirdī ir romantiskas un novērtē mīlestību, tādēļ šādai sievietei ir svarīgi apjaust, ka dāvana tika izvēlēta īpaši viņai un tikai viņai.

Ūdensvīri
Visai sarežģīta zīme. Apkārtējiem liekas, ka Ūdensvīri ir novatori, kas tiecas pēc visa jaunā, kamēr patiesībā viņi ir visai konservatīvi. Tomēr Ūdensvīri priecājas par ekstravagantām un neordinārām dāvanām. Vislabāk gan būs ja izvēlēsieties dāvanu balstoties uz konkrētas Ūdensvīra sievietes gaumi un vēlmēm.

Zivis
Izvēlēties dāvanu Zivīm ir īstas mocības. Viņas pašas īsti nezina, ko vēlas, nu kā lai to uzzina vēl kāds cits? Vienīgais glābiņš ir tāds, ka Zivis padodas pārliecināšanai. Tāpēc viņas ir viegli pārliecināt, ka dāvana ir lieliska. Vēl kāda nianse – pēc tā kā šīs zīmes sievietes izturas pret tavu dāvanu, var spriest, kā tās izturas pret dāvinātāju. Ja viņa to glabā saudzīgi, tad arī tevi mīl un novērtē, ja nē.. ..nu tu saprati..

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five + 1 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.