7 iemesli, kāpēc sievietes krāpj vīriešus

Kāpēc sievietes krāpj
Aptuveni ceturtā daļa sieviešu vismaz vienu reizi mūžā ir krāpušas savus vīriešus. Vēl daudz vairāk ir tādu sieviešu, kuras nav krāpušas, bet ir par to domājušas. Vīriešu vidū gan šie skaitļi būtu vēl lielāki, tomēr šis raksts nebūs par vīriešiem, bet gan par sievietēm. Piedāvājam septiņus biežākos iemeslus, kāpēc sievietes krāpj!

Kad sieviete iemīlas, tā domā, ka šīs sajūtas būs ar viņu mūžīgi un ka viņa mīlēs savu mīļoto līdz mūža galam. Tomēr paiet laiks un šīs sievietes jūtas atdziest. Tam, protams, ir savi iemesli, turklāt katrai sievietei šie iemesli var būt citi. Viena nav mierā ar attiecībām, bet vēl kādai citai mainās uzskati vai gaumes. Iemeslu, kāpēc sievietes krāpj savus vīriešus varbūt ļoti daudz, mēs pastāstīsim par septiņiem populārākajiem.

1. Mīlestība ir ļauna
Grūti pateikt kā tas notika un kā sanāca, bet gaidītā prinča vietā sieviete ir apprecējusies ar visparastāko āzi. Sasolīja viņš viņai zelta kalnus un pilnu pagrabu ar zvaigznēm, bet patiesībā naudu mājās nenes, vairāk sēž pie draugiem, kā ir mājā un iedzert arī mīl. Šīs dziļās vilšanās rezultātā, sieviete sāk meklēt citu variantu. Parasti šādas situācijas beidzas ar šķiršanos, turklāt abi uzskata, ka pie tā vainīgs ir otrs cilvēks

2. Sieviete nav iztrakojusies
Pāris ir izveidojies jau agrā jaunībā. Bērni ir izauguši, bet sieviete vēl ir spēku pilnbriedā un tai rodas diezgan dabiska vēlme atgūt zaudētās jaunības gadus. Ir brīnišķīgi, ja vīrs šos savas sievas centienus atbalsta un arī pats tajā piedalās, bet, ja tā nenotiek, tad sieviete var sākt dumpoties un meklēt citus kompanjonus. Parasti gan šādos gadījumos sievietes pēc laika saprot, ka ir kļūdījušās. No šāda veida sievietes krāpšanas gadījumiem var izvairīties, ja vīrietis šajā laikā ir kopā ar sievieti.

3. Aizliegtā augļa vilinājums
Reizēm par sieviešu krāpšanas iemeslu var kļūt visparastākā ziņkārība. Bieži šāda krāpšana var notikt tīri kompānijas pēc, solidarizējoties ar kādu draudzeni. Bieži šādos gadījumos sieviete pat īpaši nesatraucas par sekām. Ja sieviete mīl savu vīrieti un laicīgi saprot, ko ir izdarījusi, apjauš savu kļūdu un aizmirst par izdarīto uz visiem laikiem. Tiesa, jo jaunāk ir sieviete, jo grūtāk tai to ir izdarīt, bet tas savukārt var attiecības iznīcināt.

4. Novecošana
Pusmūža krīzei ir pakļauti ne tikai vīrieši. Arī sievietes ļoti pārdzīvo novecošanu un tās izraisītās izmaiņas. Sievietes sāk šaubīties par savu pievilcību un seksualitāti. Cenšoties pierādīt, ka tās joprojām ir pievilcīgas un iekārojamas, šīs sievietes var izšķiries par labu krāpšanai. Parasti šādos gadījumos sievietes ātri saprot savu kļūdu un sakaru pārtrauc.

5. Atriebība
Krāpšana atriebības dēļ visbiežāk notiek gadījumos, kad tās vīrietis arī pats krāpj un īpaši savu krāpšanu neslēpj. Vai ja tomēr slēpj, bet sieviete par to ir uzzina. Protams, var būt arī citi iemesli, kas sievietē rada vēlmi atriebties.

6. Rezerves variants
Mēz gadīties, kad sieviete nejūtas pārliecināta par savu laulību. Iespējams, ka sieviete nojauš, ka vīrietim ir kāda cita sieviete vai varbūt pati nevēlas ar šo vīrieti dzīvot, bet kaut kāda iemesla dēļ nespēj no vīrieša aiziet. Šādā gadījumā sieviete sāk meklēt sava pašreizējā vīrieša aizvietotāju. Šajā gadījumā gan sieviete vairāk meklē potenciālo vīru un nevis mīļāko.

7. Iemīlēšanās
Mēdz būt gadījumi, kad sieviete jau ilgi ir ar savu vīrieti un tad pēkšņi satiek savu Sapņu Vīrieti. Turklāt sievietei sāk šķist, ka visa tās iepriekšējā dzīve ir bijusi viena liela kļūda. Šajā gadījumā krāpšana ir neizbēgama un parasti šāda veida situācijas beidzas ar šķiršanos. Ja Sapņu Vīrieša jūtas un nodomi ir bijuši patiesi, tad seko arī laulība. Tomēr tā tas nav vienmēr un reizēm sievietes šādos gadījumos viļās.

Šie, protams, nav pilnīgi visi iemesli, kāpēc sievietes krāpj vīriešus. Sievietes var krāpt, ja tām nākas ilgi dzīvo šķirti vai ja tās jūtas seksuāli neapmierinātas. Iemeslu kāpēc sievietes krāpj var būt ļoti daudz – šie bija tikai septiņi biežākie.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

eighteen − one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.