Kādas ir dažādu horoskopa zīmju piemērotākās profesijas

Vēl joprojām neesi atradis savu aicinājumu? Tu strādā bet tavs darbs nenes tev gandarījumu? Neredzi nekādas iespējas savai profesionālajai izaugsmei? Iespējams ka tava horoskopa zīme var palīdzēt tev atrast tavu īsto profesiju. Kādas gan ir tās profesionālās īpašības kuras tev piemīt, un kuras ir tās profesijas kuras der tavai horoskopa zīmei?


Auni
Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti mērķtiecīgi cilvēki, kuri parasti jau no bērnības zina ko tie vēlas. Viņi biežāk kā citi gūst panākumus karjerā. Auniem piemīt neizsmeļamas enerģijas rezerves un viņu vidū sliņķi ir reti sastopami. Auniem ir ļoti piemērotas tādas profesijas kuras ir bīstamas, saistītas ar risku un tādas profesijas kuras dod sajūtu ka tie ir neaizstājami. No tādiem cilvēkiem sanāk lieliski sportisti, pārdevēji, brokeri, stomatologi un ķirurgi. Tomēr visveiksmīgākā un produktīvākā priekš Auna būs priekšnieka profesija.

Vērši
Vērši ir ļoti radoši cilvēki kuri tiecas pēc materiāliem panākumiem. Viņi atšķiras ar īpašu veikalniecisku ķērienu un tieksmi nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas. Tādiem cilvēkiem ar to iedzimto mieru, derēs jebkurš darbs kurš prasa ilgstošu pacietību un pamatīgumu. Par Vēršiem arī droši var teikt ka rokas tiem aug no pareizās vietas, un starp tiem ir daudz īstu meistaru. Šīs zīmes pārstāvjiem ir piemērotas tādas profesijas kā arhitekts, interjera dizaineris, celtnieks, pavārs vai pedagogs.

Dvīņi
Šīs horoskop zīmes pārstāvjiem derēs darbs kurš prasa izdomu un ātru reakciju. Dvīņiem ir svarīgi lai tiem būtu iespēja brīvi izvēlēties veicamās rīcības. Gandrīz visiem šīs zīmes pārstāvjiem piemīt literāras spējas. Tāpēc tiem ir piemērota žurnālistika, darbs reklāmas sfērā, vadībā, politikā. Dvīņiem ir arī spēcīgi izteikts uzņēmēja talants, tāpēc tie ir piemēroti uzņēmējdarbībai. Tāpat dvīņi var būt labi producenti, režisori, konsultanti un televīzijas reportieri. Vispār Dvīņi var darboties dažādās profesijās, tomēr viņiem ir ļoti svarīgi lai tiem būtu savs neatkarīgs darba lauks. Viņiem ir ļoti piemērotas dažādas starpnieku profesijas, un tiem mēdz piemist spēja gaisu pārvērst zeltā.

Vēži
Vēžiem ir ļoti svarīgi atrast tādu profesiju, kas tiem nesīs gandarījumu visas dzīves garumā. Vēži ir ļoti akurāti un darbu mīloši. Nereti savas profesijas izvēlē Vēži iet pa savu vecāku pēdām. Tomēr Vēži var strādāt salīdzinoši daudz profesijās. Tiem piemērotas ir profesijas kas ir saistītas ar mākslu, literatūru, teātri, mūziku. Vēži var arī būt labi pavāri, muzeja darbinieki, vēsturnieki, ekologi un pat mežsargi. Tomēr lai arī kādu profesiju tie neizvēlētos, Vēži vienmēr ir noskaņoti uz panākumiem, labu atalgojumu un vispārējas cieņas iegūšanu. Vēži vienmēr ir gatavi cītīgi strādāt, tomēr darbs tiem nekad nekļūs svarīgāks par ģimenes interesēm.

Lauvas
Labākās Lauvām piemērotākās profesijas ir saistītas ar intelektuālu darbu. Viņi var sasniegt panākumus profesijās kas saistītas ar jurisprudenci , socioloģiju un ar pasniedzēju darbu. Šīs zīmes pārstāvjiem piemīt tieksme pēc līderības un tiem ir veiksmīgas arī profesijas kas saistītas ar kultūru mākslu un šovbiznesu. Lauvas var būt arī vadītāji, administratori. Kopumā Lauvām ir piemērotas profesijas kas ir saistītas ar aktīvu saziņu ar cilvēkiem. Jo Lauvām tas patīk un tās to prot. Lauvām arī piemīt ļoti augstas darba spējas.

Jaunavas
Šīs zīmes pārstāvjiem ir raksturīga analītiska pieeja, punktualitāte, skaidrs, kritisks prāts, uzmanība, precizitāte, akurātums un tie ir labi izpildītāji. No Jaunavām sanāk lieliski farmaceiti, un vispār tās ir piemērotas ar medicīnu saistītām profesijām. Tāpēc tām ir piemērotas ārsta, veterināra, dietologa, masāžista, kosmetologa un arī friziera profesijas.

Svari
Svari vislabāk jūtas profesijās kas ir saistītas ar mākslu un kuras prasa māksliniecisku gaumi. Svariem lieliski derēs mākslas zinātnieka, dekoratorā, mākslinieka, komponista, aktiera, dizainera, stilista profesijas. Tiem piemītošā abstraktā domāšana ļaus tiem kļūt par matemātiķiem, fiziķiem, filozofiem un arhitektiem. Šīs zīmes pārstāvji atšķiras ar tiekšanos pēc harmonijas un līdzsvara. Iedzimtais diplomātiskums var palīdzēt tiem kļūt par labiem diplomātiem. Svariem piemīt ar spējas uz komerciju, tomēr visticamāk viņi nekļūs par ietekmīgiem uzņēmējiem. Svariem nav piemērotas profesijas kas saistītas ar fizisku darbu.

Skorpioni
Šajā zīmē dzimušajiem piemīt ļoti daudz spēju, nav tāda darba ko viņi nespētu veikt. Viņus nebaida nekādas grūtības. Skorpioni vienmēr un visur paļaujas tikai uz sevi. Skorpioni prasmīgi strādā ar informāciju un tiem ir labi piemērotas profesijas kuras ir saistītas ar loģiku un dedukciju. Skorpioni arī vairāk tiecas pēc līderības, kā pēc pakļaušanās. Skorpioniem ir piemērotas profesijas kuras ir saistītas ar noslēpumu atminēšanu. Šādas profesijas ir izmeklētājs, psihologs, psihiatrs, zinātnieks, mitoloģijas speciālists, astrologs, tiesu medicīnas eksperts.

Strēlnieki
Šīs zīmes pārstāvji pēc dabas ir filozofiski, apdāvināti, atbildīgi, izlēmīgi, jaunievedumu un progresa piekritēji, kā arī brīvību mīloši. Lai ar ko arī Strēlnieki nenodarbotos, viņi tam nododas pilnībā un to prasa arī no apkārtējiem. Strēlniekiem ir piemērotas profesijas kuras ir saistītas ar reliģiju un pasaules uztveri, tādas kā filozofijas, vai reliģiju vēstures pasniedzējs. Profesijas kas saistītas ar svešām valstīm un tāliem braucieniem(lingvists, tulks, tūrisma menedžeris) un profesijas kas saistītas ar attiecību veidošanu. Strēlnieki visticamāk nejutīsies komfortabli strādnieka vai zemākās pakāpes kalpotāja lomā.

Mežāzis
Šajā zīmē dzimušie atšķiras ar īpašu akurātumu un centību. Tie ir tendēti lēnu, bet pārliecinoši iet uz savu mērķi un tie vienmēr visu noved līdz galam. Mežāži sasniedz lielus panākumus zinātnē, finansiālajā sfērā, tehnikā un arhitektūrā. Mežāžiem ir piemērotas matemātiķa, fiziķa, ķīmiķa, biologa, arheologa, grāmatveža, administratora, kontroliera un nodokļu inspektora profesijas. Lai arī kādu profesiju Mežāzis neizvēlētos viņš nebaidās no atbildības, tieši pretēji, Mežāzis bieži vien izvēlas vissarežģītākos darbības virzienus. Tie arī viegli piekrīt būt par vadītājiem, tajā skaitā arī visnopietnākajās sfērās.

Ūdensvīri
Ūdensvīri ir radoši un tiem piemīt laba gaume, kā arī artistiskas spējas. Ūdensvīri var sevi labi parādīt politikā, zinātnē un sabiedriskajā darbībā. Pedagoģija izglītība, socioloģija, psiholoģija, jurisprudence, arhitektūra, inženierzinātnes, fizika, ķīmija visās šajās darbības sfērās Ūdensvīrs ir spējīgs sasniegt lielus profesionālos augstumus. Ūdensvīri ir arī ļoti tendēti uz progresu, tāpēc tie jebkurā profesijā spēs piedāvāt jaunas idejas. Ūdensvīriem kā gaisa zīmei būtu nepieciešama profesija ar zināmu brīvību, tāda kurā ir iespējams izrādīt iniciatīvu un likt lietā savus dabas doto talantus.

Zivis
No vienas puses Zivis ir mērķtiecīgas un praktiskas, no otras puses tās ir sapņainas un artistiskas. Šīs zīmes pārstāvji labi jutīsies kino industrijā, šovbiznesā, teatrālā darbībā, žurnālistikā, tūrismā. Zivīm arī labi der darbība dažādās labdarības organizācijās. Zivis var sasniegt panākumus tādās sfērās kā medicīna, pedagoģija, kosmetoloģija, dermatoloģija, astroloģija. Zivju oriģinalitāte var noderēt dizainera darbā. Šīs zīmes pārstāvjiem ir daudz interesantu ideju, tomēr tiem ne vienmēr pietiek apņēmības tās īstenot. Vislabākos profesionālos panākumus sasnieg tie šīs zīmes pārstāvji kuri spēs realizēt savus dabas dotos talantus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

seventeen + 11 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.