9 bīstami izteicieni, kurus vīrietis var dzirdēt no sievietes

Strīdēties ar sievieti ir pilnīgi bezjēdzīga un arī samērā bīstama nodarbe. Vēlies saprast ko sievietes domā, kad jūs strīdaties, un ko patiesībā nozīmē dažas no viņu izmantotajām frāzēm? Tad šis rakstiņš ir priekš tevis.

1. “Lieliski!”
Šo vārdu sievietes parasti izmanto pašā strīda beigās, tad kad viņai ir taisnība, bet tev ir laiks aizvērties.

2. “Es ātri! Tikai piecas minūtes!”
Šo frāzi var tulkot divējādi. Ja sieviete to pasaka, pirms jūs grasāties iziet no mājas, šīs piecas minūtes var izstiepties arī pusstundas garumā.
Gadījumā kad tev ir, iedotas piecas minūtes, lai noskatītos hokeja spēli un tad sāktu mājas uzkopšanu, esi pilnīgi pārliecināts, ka tās arī būs tikai piecas minūtes un ne sekundes vairāk.

3. “Nekas nav noticis”
Bet lūk šī frāze nozīmē klusumu pirms vētras. Šis “nekas” pavisam noteikti kaut ko nozīmē, tā kā esi gatavs ļaunākajam. Strīdi kas iesākas ar “nekas nav noticis”, parasti beidzas ar “lieliski”.

4. “Turpini, turpini”
Tas ir izaicinājums, un nevis atļauja. Tā kā ja negribi nepatikšanas nekādā gadījumā neturpini.

5. Smaga, skaļa nopūta
Vīrieši šo neverbālo paziņojumu bieži tulko nepareizi. Skaļa, smaga nopūta parasti nozīmē aptuveni sekojošo: viņa tevi uzskata par pilnīgu kretīnu, un pati nesaprot, kāpēc te stāv un bezjēdzīgi tērē ar tevi savu laiku.

6. “Viss ir labi”
Viens no visbīstamākajiem paziņojumiem, kuru vīrietis var dzirdēt no sievietes. “Viss ir labi” nozīmē tikai to, ka viņa ņem pauzi, lai izdomātu kur un kā tu samaksāsi par saviem grēkiem.

7. “Paldies”
Ja sieviete tev ir pateikusi “Paldies”, nejautā par ko. Vienkārši pasaki – “nav par ko”. Šeit gan ir kāda nianse, ja “paldies” vietā tu dzirdi “liels paldies!”, turklāt ar uzsvaru uz vārdu “liels”, un tu pamani viņas balsī sarkasmu, pēc tam nekādā gadījumā nesaki “nav par ko”. Citādi sanāks “nav svarīgi”(skatīt nākamo punktu).

8. “Nav svarīgi”
Šis ir smalks veids, kā sievietes sūta vīrieti uz turieni, kur ķeizari iet ar kājām.

9. “Neuztraucies, es pati..”
Šī ir vēl viena potenciāli draudīga frāze, kuru vīrietis var dzirdēt no sievietes. Visbiežāk tā skan tad, kad sieviete kaut ko vairākas reizes jau ir lūgusi kaut ko izdarīt(iznest atkritumus, savākt savas izsvaidītās zeķes, pielikt plauktiņu), bet ir ievērojusi, ka vīrietis pat nav piecēlies no krēsla un sāk darīt visu pati. Vēlāk šī situācija pārveidosies par muļķīgo vīrieša jautājumu “Kaut kas ir noticis?” un sievietes atbildi Nr. 3

Avots
Bilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

18 − five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.