20 veidi, kā pavadīt laiku ar mīļoto cilvēku

20 veidi, kā pavadīt laiku ar mīļoto cilvēku

Ja esi kopā ar savu mīļoto un jūs nevarat izdomāt ko tādu labu un interesantu pasākt, piedāvājam jums 20 idejas kopīgai laika pavadīšanai.

Sliktā laikā

1. Uzkopšana
Sakārtojiet beidzot savu skapi, bēniņus vai lodžiju. Tā ir vajadzīga un nebūt ne garlaicīga nodarbe, īpaši ja tas tiek darīts kopā ar mīļoto. Turklāt tavas otras pusītes kritiskais skats uz mājās uzkrātajiem krāmiem, ļaus jums izmest vairāk nevajadzīgu vai savu laiku nokalpojušu lietu.

2. Iepirkšanās
Pastaigājiet kopā pa veikaliem, paskatieties grāmatas, filmas vai drēbes. Turklāt jums nekas nav obligāti jāpērk, vienkārši pastaigājiet.

3. Sports
Sāciet nodarboties ar sportu, dodieties kopā uz baseinu, sporta zāli vai slidotavu. Varat arī vienkārši kopā vingrot turpat mājās.

4. Skatieties filmas
Sarīkojiet sev kino, dienu, vakaru vai seansu. Uztaisiet popkornu, sameklējiet pledu un ērti iekārtojaties uz dīvāna. Tad sāciet kopā baudīt filmas.

5. Apmeklējiet muzeju vai izstādi
Nav jāgaida muzeju nakts, lai dotos apmeklētu kādu muzeju vai interesantu izstādi. Mākslas baudīšana arī var būt aizraujoša nodarbe.

6. Uzrīkojiet sev mājas psiholoģijas seansu
Izpildiet kopā dažādus IQ, personības tipa un līdzīgus internetā vai žurnālos atrastus testus. Pat ja rezultāti jums liksies muļķīgi vai apšaubāmi, jūs tik un tā būsiet interesanti pavadījuši laiku.

7. Rokdarbi
Kopā izgatavojiet kaut ko ar savām rokām. Uzadiet katrs pa cimdam, salabojiet kādu saplīsušu lietu vai beidzot pielieciet to plauktiņu, kuru jums jau tik sen vajag.

Labā laikā

8. Pastaiga svaigā gaisā
Pastaigājiet vai papikojaties. Pavasarī pavērojiet kā mostas daba, bet vasarā varat vienkārši baudiet patīkamo laiku. Jebkurā gadalaikā pastaiga divatā būs romantiska un patīkama. Labāk, protams, ir pastaigāties pa parku vai mežu, bet arī Vecrīgai vai Āgenskalna mazajām ieliņām ar nav nekādas vainas.

9. Izbrauciens ar divriteni
Nav svarīgi vai brauciens būs straujš vai mierīgs, tas ir lielisks veids kā kopā pavadīt laiku. Jūs gan būsiet bijuši kopā, gan izkustējušies.

10. Apmeklējiet zooloģisko dārzu
Kad jūs pēdējo reizi esat bijuši zooloģiskajā dārzā? Par ja esat tur bijuši salīdzinoši nesen, vēlreiz kopā pastaigāties un paskatīties uz zoodārza iemītniekiem, jums nāks tikai par labu.

11. Pikniks
Lai paēstu svaigā gaisā, nebūt nav jādodas uz dziļiem mežiem un vispār nav jādodas ārā no pilsētas, jo mums taču ir arī parki. Protams, ja gribēsiet baudīt ceptu gaļu un piedzert tai alu tad parks tam nederēs. Tomēr parks lieliski noderēs, ja vēlēsieties baudīt romantisku divvientulību.

12. Skrituļslidas
Ja diena ir patīkama un saulaina, tad skrituļslidas ir lielisks veids kā pavadīt kopā laiku un izkustēties. Pat ja kādam gadīsies nokrist un tikt pie kāda nobrāzuma, tas tikai būs lielisks iemesls vēlreiz vienam par otru parūpēties.

Brīvdienās

13. Ekskursija
Dodieties ekskursijā uz kādu mazu un romantisku mazpilsētu vai dodieties dziļākā Rīgas izpētē. Tas nekas ja esat šeit nodzīvojuši jau visu mūžu, un to labi pazīstiet. Noteikti atradīsies vietas, par kurām jūs pat nenojautāt. Kā arī neaizmirstiet paķeriet līdzi karti vai savu ar GPS aprīkoto viedtelefonu gadījumam ja sanāks nomaldīties.

14. Izmēģiniet ko jaunu
Pamēģiniet doties uz deju nodarbībām vai jogu. Nav tika svarīgi kas tas būs, galvenais, lai tas liekas interesanti jums abiem, un darīt to kopā.

15. Dodieties ciemos
Dodieties pie vecākiem, radiem vai draugiem. Jūs būsiet nošāvuši divus zaķus ar vienu šāvienu – būsiet gan izgājuši no mājas, gan satikuši tuvus cilvēkus. Galvenais, neaizmirstiet tos laicīgi pabrīdināt par savu vizīti.

16. Miegs
Jums ir bijusi smaga nedēļa? Nu tad vienkārši beidzot izguļaties. Pavadiet dienu gultā, un nenomokiet sevi ar maltītes gatavošanu, bet pasūtiet ēdienu uz mājām.

Kad jums ir tikai pāris stundas

17. Vanna
Piepildiet vannu, sarūpējiet putas un lieniet tajā abi iekšā. Tas ir lielisks veids kā relaksēties un būt vienam ar otru.

18. Paēdiet kopā
Ja laika ir maz, tad kopīga maltīte var izrādīties vienīgais veids, kā pabūt kopā ar mīļoto.

19. Pētiet ģimenes vēsturi
Sāciet pētīt ģimenes vēsturi. Apzvaniet vecākus un radus, precizējiet jums neskaidras vai nezināmas detaļas un lēnām veidojiet savas dzimtas koku. Dariet to vienmēr kad laika ir maz, bet gribas pabūt kopā.

20. Atrisiniet kādu atjautības mīklu
Tā var būt gan kāda internetā atrasta mīkla, kāda mājās esoša prātu trenējoša rotaļlieta vai vienkārša puzles likšana. Galvenais, piedalieties tajā abiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

16 − ten =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.