Uzticība pēc horoskopa zīmes

Kā uzticību uztver dažādas horoskopa zīmes.

Auns
Ja saite ir pietiekami gara, Auns nespēj pretoties kārdinājumam. Bieži tas krāpj tikai tāpēc lai tam būtu iespēja lieku reizi palielīties. Tomēr ja piekrāpj pašu Aunu, tas ir spējīgs uz ļoti izsmalcinātu un nežēlīgu atriebību.

Vērsis
Vērsis pēc savas dabas nav spēlmanis. Vērsim pārāk stipri vajag uzticamu partneri lai pats krāptu.

Dvīnis
Dvīņi pilnīgi neprot melot un slēpt savu krāpšanu. Diemžēl visbiežāk viņi krāpj ar kādu jums ļoti labi pazīstamu personu.

Vēzis
Ja Vēža attiecības ar partneri veidojas neveiksmīgi,Vēži sāk meklēt mierinājumu malā. Ja Vēzis jūs krāpj, cenšaties tajā nejaukties. Noveliet visu vainu uz to kurš jums par šo krāpšanu izstāstīja, un mēģiniet savam Vēzim piedot.

Lauva
Lauva ir pārāk lepns lai krāptu. Vai tad Lauva varētu būt kļūdījies partnera izvēlē? Nu nekad taču! Lai Lauva krāptu, ir jābūt tiešām nopietnām problēmām attiecībās.

Jaunava
Sīkas vaļības Jaunavai nav nekas svešs, tomēr tās reti pārvēršas par īstu mīlestību. Bez tam Jaunavas nebūt nevēlas pakļaut savu reputāciju riskam un kaut vai šī iemesla vien Jaunavas saglabā savu uzticību.

Svari
Šis romantiskās un burvīgās radības visai viegli iemīlas, bet jeb kurā gadījumā Svari vienmēr atgriežas mājās. Ja Svari ir stājušies laulībā, tie savas saistības pret partneri uztver ļoti nopietni. Šķiršanās priekš Svariem ir gandrīz pilnīgi neiespējama lieta.

Skorpions
Skorpioni nopietni izturas pret mīlestību un laulību. Skorpioni gandrīz nekad nekrāpj. Vienīgi gadījumos ja tie nemaz nemīl savu partneri.

Strēlnieks
Strēlnieki daudz vieglāk kā citas zīmes ļaujas kārdinājumam. Ja radīsies iespēja ielaisties kādā sakarā malā, Strēlnieks to visticamāk izmantos. Strēlnieks vienkārši nespēj turēties pretim kārdinājumam, un viņa partnerim to vajadzētu ņemt vērā.

Mežāzis
Ja Mežāzis nav iemīlējies, tad ar īpašu uzticību tas neizceļas. Iedomājaties ka jūsu priekšā ir atvērta liela konfekšu kārba ar šokolādes konfektēm, un piedāvā izvēlēties tikai vienu konfekti. Jūs taču piekritīsiet ka tāda izvēle ir pārāk ierobežota. Tomēr ja Mežāzis ir pārliecināts par partnera uzticību, tas tam būs pilnīgi uzticīgs.

Ūdensvīrs
Ūdensvīri ir ļoti neatkarīgi, tie nemīl ja tiem norāda kā tiem ir jāuzvedas. Ūdensvīru neprognozējamība jautājumu par uzticību padara visai neskaidru. Ņemiet to vērā.

Zivis
Zivis neieredz neuzticību citos. Ja jūs esat piekrāpis Zivi, tad pat nesapņojiet par kaut kādu attiecību saglabāšanu. Ja jūsu Zivs par to uzzinās, jūsu dzīve pārvērtīsies par īstu elli. Kaut no otras puses, pašas Zivis ar lielām grūtībām noturas lai nekristu kārdinājumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

10 + 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.