Kā pareizi ēst pēc horoskopa zīmes

Kas būtu jāēd dažādām horoskopa zīmēm lai izvairītos no tām raksturīgākajām veselības problēmām.

Auns
Auna diētai būtu jāsatur dažādi augļi un dārzeņi: bietes, burkāni, redīsi, gurķi, ziedkāposti, āboli, citroni. Šie produkti ir nepieciešami lai stimulētu smadzeņu darbību. Aktīvais auns tik ļoti cenšas būt labākais ka var pārvērtēt savus spēkus un tā sevi novest līdz pārpūlei. Auniem draud galvassāpes, depresīvs stāvoklis un paaugstināta nervozitāte. Bez tam pieminētie produkti labi ietekmē aknu un nieru darbību. Auni ir visēdāji un tiem ir laba vielmaiņa, tomēr brieduma gados tiem ir nosliece uz saslimšanu ar aterosklerozi, tāpēc tiem labāk neaizrauties ar trekniem ēdieniem un izvēlēties liesāku gaļu.

Vērsis
Ņemot vērā vēršu noslieci uz lieko svaru, tiem ir ieteicams atteikties no cieti saturošiem ēdieniem. Saldumi priekš vēršiem var kļūt ne tikai par iemeslu pāris liekiem kilogramiem, bet var novest pie vielmaiņas traucējumiem. Ja vērši ir spiesti ieturēt maltīti nemierīgos apstākļos, tad tas var tiem radīt psihosomatiskas saslimšanas. Tāpēc Vēršiem ir jāpievērš uzmanība tam kādos apstākļos tie ietur savas maltītes un jāiegūst ieradums mierīgi sagremot katru savas maltītes gabaliņu. Vēršiem ir nosliece arī uz vairogdziedzera slimībām, tāpēc tiem jāuzņem ar jodu bagāti produkti, jūras zivis un citus jūras produktus. Kā arī Vērsim nevajadzētu aizmirst par dārzeņiem.

Dvīnis
Lai Dvīņi izvairītos no nervu sistēmas slimībām un arī citām slimībām, Dvīņiem pārtikā vajadzētu lietot vairāk produktu kuri satur proteīnus(liesa gaļa, zivis, olas, rieksti) un kalciju(piena produkti, kāposti). Dvīņiem ir jāpievērš uzmanība arī sirdij, un tāpēc to maltītēs ir jābūt arī kukurūzai, zaļajiem zirnīšiem, ziedkāpostiem un selerijām. Sirdi stiprināt palīdzēs arī dateles, ananāsi un plūmes.

Vēzis
Galvenās Vēžu problēmas ir pārēšanās un to pavadošās problēmas. Tāpēc Vēžiem ir ieteicams atteikties no trekniem un ar kalorijām bagātiem produktiem. Arī no produktiem ar augstu cukura un cietes saturu. Vēžiem vajadzētu arī regulāri uzņemt ūdeni. Paši Vēžiem vērtīgākie produkti ir proteīni(gaļa un rieksti) un jūras produkti. Samērā bieži Vēžus vajā arī vēnu, zobu un redzes pasliktināšanās problēmas, tāpēc tiem nevajadzētu aizmirst arī par piena produktiem, kāpostiem, lociņiem, apelsīniem un rudzu maizi.

Lauva
Lauvām ir jāņem vērā ka uz to vielmaiņu bieži iespaido viņu emocionālais stāvoklis. Tāpēc tiem ir jāizvēlas tādi pārtikas produkti kuri stimulē nervu sistēmu un gremošanas sistēmu. Tādi produkti ir āboli, rieksti, citroni, gurķi, salāti, plūmes un vīģes. Lauvu pati vērtīgākā pārtika ir ar proteīniem bagāta netrekna gaļa, siers, olas, jogurts. Nevajadzētu aizmirst aī par citrusaugļiem, tie ne tikai kalpo kā vitamīnu avots un stiprina imunitāti, bet arī pozitīvi ietekmē visu organisma darbību un uzlabo organisma spēju uzņemt dzelzi un olbaltumvielas.

Jaunava
Jaunavas bieži cieš no ādas saslimšanām un gremošanas sistēmas slimībām. Tām vajadzētu ieturēt diezgan stingru diētu un izvairīties no smaga ēdiena. Jaunavām būtu jāēd liesa liellopa gaļa, maize ar klijām, zivis un dažādas putras. Var lietot arī ar proteīniem bagātu sieru, olas un soju. Lielu ļaunumu jaunavas organismam nodara alkohols un kafija, tāpēc tos Jaunavām vajadzētu izslēgt no savas ēdienkartes.

Svari
Gardēži Svari bieži izjūt problēmas ar uroģenitālos sistēmu, tāpēc ka tie dievina eksotisku ar garšvielām bagātu ēdienu un mēdz lieto daudz šķidruma, kas savukārt dod papildu noslodzi nierēm. Svariem ir ieteicami produkti kuri izvada no organisma toksīnus uztur organismā līdzsvaru. Šādi produkti ir brūnie rīsi, kukurūza, āboli, burkāni, sparģeļi. Lai Svariem labi funkcionētu nervu sistēma tiem būtu jālieto produktus kuri ir bagāti ar varu. Tādi produkti ir gaļa, gurķi, jūras veltes, kartupeļi kā arī putras.

Skorpions
Parasti Skorpioniem ir laba vielmaiņa, bet vienalga tiem nevajadzētu pārāk aizrauties ar treknu ēdienu. Skorpioniem ir ieteicams nomainīt kaitīgus un treknus ar holesterīnu bagātus produktus pret soju un jūras produktiem, olām un jogurtu. Tāpat skorpioniem ikdienā vajadzētu lietot dažādus augļus un dārzeņus, tie palīdzēs izvadīt toksīnus un stiprinās imunitāti.

Strēlnieks
Strēlniekam nevajadzētu lietot treknus un asus ēdienus kuri varētu traucēt aknu darbību. Lai veicinātu aknu un nieru darbību Strēlniekiem ir ieteicami skābi kāposti, augu eļļa, olas dzeltenums un subprodukti. Strēlniekam nāks par labu arī burkāni, redīsi, kartupeļi, sēkliņas dažādi zaļumi un augļi.

Mežāzis
Mežāzim ir jāņem vērā ka šīs zīmes pārstāvjiem ir palēnināti organisma apmaiņas procesi, tāpēc Mežāzim būtu jāizvairās no nosacīti trekna un pikanta ēdiena, kā arī no alkohola. Lai uzlabotu organisma gremošanas procesus Mežāzim starp ēdienreizēm būtu jālieto minerālūdens. Organisma apmaiņas procesus labvēlīgi ietekmē vitamīns A (burkāni, skābenes sarkanie pipari), vitamīns C (arbūzi, melone, apelsīni) un vitamīns E (olas, liesa gaļa). Vēl jāatceras ka Mežāža vājās vietas ir kauli un zobi, tāpēc tiem ir jālieto pārtikā piena produkti, olas, spināti un žāvētas plūmes.

Ūdensvīrs
Bieži ir tā ka ūdensvīriem ir pilnīgi vienalga ko tie ēd , un tieši ar to tiek skaidrotas lielākā daļa viņu veselības problēmu. Ūdensvīram vienmēr vajadzētu atcerēties ievērot ēšanas režīmu: nelielas porcijas 5 -6 reizes dienā. Kā arī atcerēties ka to pārtikā ir jābūt visiem priekš organisma nepieciešamajiem vitamīniem un minerāliem. Par Ūdensvīriem veselīgiem produktiem tiek uzskatīti piens, augu eļļa, siers, kāposti, soja, medus, rieksti. Tāpat nevajadzētu aizmirst arī par augļiem un ogām: zemenes, avenes, apelsīni, granātāboli, bumbieri.

Zivis
Zivīm mēdz sagādāt problēmas vielmaiņas traucējumi un endokrīnās sistēmas darbība. Zivīm ir jāuzņem ar jodu un proteīniem bagāti produkti: gaļa, siers, olas, rieksti, kā arī salāti, āboli, vīnogas, spināti un citi augļi un dārzeņi. Tāpat Zivīm būtu jāatceras parūpēties par imunitāti, tam būs piemēroti rozīnes, rieksti, salāti, zemenes un gurķi.

 

 

Avots

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

16 − 2 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.