Kā izvairīties no strīdiem ar dažādām horoskopa zīmēm

Dažādu horoskopa zīmju pārstāvji ne tikai atšķirīgi uzvedās vai izskatās. Dažādas horoskopa zīmes arī dažādi mīl un strīdas. Ir saprotami ka neeksistē tādu pāru kuriem viss ir pilnīgi ideāli un nekad negadās nekādas nesaskaņas. Laiku pa laikam kaut kādas nesaprašanās gadās pilnīgi visiem pāriem, un reizēm šīs nesaprašanās var pāraugt par lielākiem vai mazākiem strīdiem. Tomēr no konfliktiem var arī izvairīties ja ir zināms kā pareizi šādos gadījumos rīkoties. Un par to kā to izdarīt mums var pastāstīt cilvēka horoskopa zīme.

Zemes stihija (Vērsis, Mežāzis, Jaunava)
Šīs stihijas pārstāvji mīl stabilitāti un uzticību, novērtē tiešumu un uzticības pilnas attiecības. Par visu kas attiecas uz attiecībām ar šo zīmju pārstāvjiem ir jārunā tieši, izvairoties no dažādiem miglainiem mājieniem. Ir jāpacenšas lai iegūtu un pēc tam nepazaudētu šo zīmju pārstāvju uzticību. Ar zemes zīmēm labāk nespēlēt spēlītes un nevajag mēģināt tos pārsteigt ar savu izdomu. Nevajag viņus pārsteigt ar negaidītiem pārsteigumiem, viņi to vienkārši nenovērtēs, un var pat nobīties.

Gaisa stihija (Svari, Dvīņi, Ūdensvīrs)
Šo zīmju pārstāvji atrodas patstāvīgā kustībā, viņi mīl pārmaiņas, neiebilst pret eksperimentiem, viegli atrod kopēju valodu ar jauniem cilvēkiem. Ar gaisa stihijas pārstāvjiem ir viegli nodibināt attiecības, tomēr tās saglabāt ir ļoti sarežģīti. Gaisa stihijas pārstāvjiem ir raksturīga nepatstāvība un trauksmainība, kas savukārt padara sarežģītāku romantisku attiecību veidošanu ar šīs stihijas horoskopa zīmēm. Ar Svariem, Dvīņiem un Ūdensvīru ir jāizrāda maksimāla pacietība, tad pastāv iespēja ka partnerattiecības ar tiem izdosies.

Ūdens stihija (Zivis, Skorpions, Vēzis)
Šīs stihijas pārstāvji patstāvīgi atrodas sapņu un fantāziju varā. Vienmēr jābūt gatavam ka viss ko jūs tiem pateiksiet kļūs par vēl vienu iemeslu viņu sapņiem. Šīs stihijas pārstāvjiem ir lieliska fantāzija un viņi tic visam par ko tie fantazē. Tāpēc lai iegūtu šo zīmju labvēlību jums būs nepieciešami patīkami vārdi, solījumi, un viņi atkal noticēs sapnim. Tomēr nevajag samīt šo zīmju sapņainās smilšu pilis, būs labāk ja viņi turpinās ticēt saviem sapņiem.

Uguns stihija (Auns, Lauva, Strēlnieks)
Uguns stihijas pārstāvji ir līderi kopš dzimšanas, cenšas parādīt savu “Es”, noskaņot cilvēkus pieņemt viņu viedokli, viņiem noteikti ir vajadzīgs savu tuvo cilvēku un viņu atzinums ka tie ir pārāki par citiem cilvēkiem. Ar uguns stihijas zīmēm labāk nestrīdēties jo viņi ir ļoti spītīgi un nekad neatzīst savas kļūdas. Strīdi ar viņiem ir tikai vēl viens veids kā noskaņot viņus pret jums. Auniem, Lauvām un Strēlniekiem ir jāsaka tas ko viņi grib dzirdēt, un tad viņi būs apmierināti ar sevi un jūsu attieksmi pret tiem.

Izmantojiet šos padomus saskarē ar citiem cilvēkiem un neaizmirstiet izrādīt pacietību attiecībā uz mīļajiem. Tuvus cilvēkus nav vērts zaudēt, jo iegūt tos ir ļoti grūti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

4 × five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.