Kā attīstīt spēju paredzēt nākotni

Kā attīstīt spēju paredzēt nākotni
Cilvēks vienmēr un visos laikos ir vēlējies spēt ieskatīties nākotnē un gūt sev no tā kaut kādu labumu. Ir daudz cilvēku, kas šādai iespējai tic un arī vismaz tikpat daudz skeptiķu. Tomēr jau daudz mazāk ir tādu cilvēku, kas apšaubītu cilvēka intuīcijas eksistenci.
Spēja nojaust piemīt katram cilvēkam. Reizēm mūs šī sestā sajūta brīdina, ka nevajag kaut kur braukt vai kaut ko darīt. Reizēm šī spēja izpaužas kā nepatika pret kādu pilnīgi svešu cilvēku. Daudzi cilvēki šādām sajūtām nepievērš uzmanību, noraksta tās uz sliktu pašsajūtu, stresu vai muļķīgiem aizspriedumiem. Tomēr, ja tu spētu šīs savas spējas attīstīt, tu varētu izvairīties no daudziem nepatīkamiem dzīves momentiem un problēmām.

Eksistē vairākas vienkāršas metodes, kas ļauj attīstīt paredzēšanas spējas. Piedāvājam dažas no tām.

1. Pirmkārt tev ir jātic, ka šāda spēja eksistē. Tas ir nepieciešams tāpēc, ka šāda ticība ļauj atmest šaubas, attīrīt apziņu un būt gatavam uztvert informāciju, kas var palīdzēt paredzēt nākotni.

2. Sakoncentrējies uz tēliem, kurus tu saņem, kā arī mēģini saprast, kādā veidā tu tos saņem. Vai tie ir vizuāli tēli, varbūt tu dzirdi kādu balsi, kas nodod informāciju jeb varbūt tās ir sajūtas un emocijas, kas liek tev kaut ko darīt vai nedarīt.

3. Attīstiet savu iekšējo balsi ar meditāciju. Tā palīdzēs tev uz to labāk sakoncentrēties, un tu spēsi labāk uztvert no tās plūstošo informāciju.

4. Ļoti svarīgi ir necensties atbrīvoties no šīs iekšējās balss. Uzmanīgi ieklausies šajās sajūtās un vizuālajos tēlos, kurus tā tev sūta, un interpretēt tos.

5. Labākais veids, kā attīstīt paredzēšanas spēju, ir iemācīties vadīt savu personīgo apziņu. Atgulies gultā, pacenties pilnīgi atbrīvoties un iedomājieties piemēram karstu vasaras dienu jūras krastā. Tēlam kas tevī radīsies ir jābūt tik spilgtam un reālam, ka tu sajutīsi jūras smaržu un vēju, kas glauda tavu ādu. Pirmajās nodarbībās šīs sajūtas radīšana var prasīt diezgan daudz laika, tomēr regulāri trenējoties, tas tev prasīs vairs tikai dažas minūtes.

6. Meklējot veidus kā attīstīt paredzēšanas spēju, pievērs uzmanību pravietiskiem sapņiem. Kad tu iemācīsies koncentrēties uz tēliem, vari sākt mēģināt meklēt atbildes uz saviem jautājumiem sapņos. Tam tev pirms iemigšanas ir jākoncentrējas uz savu problēmu vai jautājumu, kas tevi uztrauc. Turklāt pacentieties tam veltīt patiešām visu savu uzmanību. Tad sapņos pie tevis sāks nākt atbildes, un tu spēsi kontrolēt savu nākotni.

Atceries, ka kaut nelielus panākumus paredzēšanas spējas attīstībā var sasniegt katrs, galvenais ir nežēlot laiku un spēkus šo spēju pilnveidošanas vingrinājumiem.

One thought on “Kā attīstīt spēju paredzēt nākotni

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

eight − seven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.