Horoskopa zīmes un to temperaments

Kāds ir dažādu horoskopa zīmju temperaments

Auns
Auns ir pirmā horoskopa zīme kura pieder uguns stihijai.
Auna lozungs ir: “Esmu pirmais”. Auns ir mūžīgais bērns, vienmēr maigs un sentimentāls, bet vienlaicīgi arī ļoti seksuāls. Auns ir nepiesātināms un ja tā enerģija nespēj izlādēties seksā, tad sekas var būt visai nevēlamas. Auns prot mīlēt pa īstam, tomēr tajā pašā laikā ir ļoti ievainojams. Kad auns iemīlas viņš novieto savu mīļoto uz ļoti augsta postamenta un ļoti pārdzīvo ja tā mīļotais cilvēks krīt no šiem augstumiem. Un tas tikai tāpēc ka auns nepieļauj pat domu par to ka viņš varētu kļūdīties.

Vērsis
Vērsis ir zemes zīme un tādēļ tas ir diezgan stabils. Tas ir patstāvīgs un līdz ar to arī uzticams. Pati doma par kaut kādu krāpšanu uzdzen vērsim drebuļus. Ģimenē vērsis ir vienkāršs un no kaut kādiem kompleksiem brīvs darba rūķis. Tomēr desmit pašu dīvaināko horoskopa zīmju topā, vērsis kopā ar aunu dala otro vietu. Ja vērsis kaut ko nevar izturēt, tad tas ir partneris kuram patīk dažādība. Vērsis ir diezgan romantisks, nekad nepamet partneri pirmais un ļoti sāpīgi pārdzīvo krāpšanu.

Dvīņi
Dvīņi pieder intelektuālajai gaisa stihijai un tie patstāvīgi izjūt nepieciešamību pēc sazināšanās. Pie tam garastāvoklis dvīņiem var mainīties burtiski pa minūtēm. Visi dvīņi patstāvīgi meklē spilgtu individualitāti un dievina flirtu. Seksuālā saskarē ar dvīņiem jādara tikai tas ko viņi no jums negaida, tā jūs noteikti nekļūdīsieties. Tomēr dvīņus vairāk interesē prāts un nevis ķermenis, tāpēc cenšaties nekļūt dvīnim neinteresants, citādi paši nepamanīsiet kā pazaudēsit partneri.

Vēzis
Vēzis ir pirmā ūdens zīme un tieši tāpēc kad vēzis strīdas no tā plūst spēcīga emociju straume. Vēži ir ļoti jūtīgi un tiem piemīt apbrīnojama intuīcija. Vēzim piemīt satriecoša humora izjūta. Vienlaicīgi vēzim piemīt arī spēcīga vēlme “ierakties” savā ligzdiņā un piepildīt to ar daudziem maziem vēzīšiem. Nav tādu mīlas noslēpumu par kuriem vēzis neko nezinātu. Seksā vēzim emocijas un erotika ir neatdalāmas, pie tam vēzis var turēties pie partnera arī tad kad mīlestība jau ir aizgājusi un palikušas ir tikai patīkamas atmiņas.

Lauva
Lauva ir horoskopa otrā uguns zīme, tādēļ lauvas ir ļoti silti un emocionāli, tomēr vienlaicīgi arī visai karaliskas būtnes. Lieliskajai lauvai ir milzīga nepieciešamība pēc skatītājiem un tie dievina visu kam ir kaut kāda saistība ar teātri. Lauva dievina savus kaķēnus un nekad no tiem nešķirsies. Lauvas arī nav jāapmāca mīlas mākslā, lauva jau tajā ir nodevis pilnīgi visus iespējamos eksāmenus. Lava tā prot pastāstīt par savu mīlestību ka jūs to noteikti atcerēsieties uz visiem laikiem. Lauvām ir nepieciešama īsta mīlestība, citādi lauva vienkārši neredz dzīvei jēgu.

Jaunava
Jaunava ir ļoti intelektuāla zemes zīme. Visi to piedzīvojumi parasti sākas ar kādu satriecošu ideju. Jaunavas ir ļoti norūpējušās par savu veselību un tāpēc tās satrauc katrs sīkums. Jaunavas necieš netīrību un nekārtību, tās ir lieliski organizētas un pilnīgi nesatricināmas. Pirmais ko jaunavas grib zināt par savu partneri ir tas vai šis cilvēks ir pietiekoši gudrs. Ja to partneris šai prasībai atbilst, tad seks ar jaunavu būs satriecošs un ne ar ko nesalīdzināms. Ja nē – tad seksa nebūs vispār, kā arī visa pārejā.

Svari
Šie gaisa bērni izprot skaistumu tikai tad tas ir līdzsvarots. “Dievišķīga harmonija vienmēr un visā” – šāda ir svaru devīze. Svari nepanes strīdus , viegli iemīlas un uztver mīlestību ļoti idealizēti. Svari arī ļoti ātri viļās. Svari mīl stāstīt cik tie ir temperamentīgi un nepiesātināmi, tomēr gultā bieži izrādās visai paslinki, īpaši ja partneris neatbilst svaru uzskatam par to kāda ir harmonija.

Skorpions
Dzīva ilustrācija teicienam: “Klusie ūdeņi ir tie dziļākie”. Skorpioni ir aizraujoši un noslēpumaini. Tie vienmēr cenšas būt stāvokļa noteicēji, vadīt visus un visu pašam paliekot ēnā. Skorpioni pieder ūdens stihijai un ja tos nopietni ieinteresē tad tie būs temperamentīgi, dinamiski, apbrīnojami un uzticīgi partneri. Aiz elegantās un atturīgās ārienes slēpjas maiga un vienlaicīgi spēcīga dvēsele. Gultā skorpions ir nesteidzīgs, tomēr ja esat tajā nokļuvuši kopā ar skorpionu tad uzmanieties. Skorpiona devīze ir: “Visu vai neko”

Strēlnieks
Šai uguns stihijas zīmei veicas ar dažādām nepatikšanām. Strēlnieki ir ļoti noskaņoti uz fantāzijām, kaut spītīgi apgalvos ka tas ko viņš stāsta ir tīrākā patiesība un ka viss tā tiešām arī ir noticis. Strēlnieks dievina brīvību, tā kā pat nemēģiniet to piesiet vienai vietai. Arī uzticība strēlniekam tālu nav pirmajā vietā. Pie tā visa strēlnieks vēl ir neticami jūtīgs un nespēj katru nakti spēlēt vienas un tās pašas spēles. Strēlniekam arī mīlā vajag piedzīvojumus. Vienīgais veids kā strēlnieku noturēt ir sarīkot ar to divatā īstas orģijas. Bet ja jums tas nav pa spēkam, tad labāk aizmirstiet par strēlnieku.

Mežāzis
Pati burvīgākā šī zemes zīmes rakstura īpašība ir spēja pasmieties pašam par sevi. Mežāzim piemīt arī neaprakstāma vainas apziņa un tie mūžīgi sev pārmet ka nav sasnieguši sev uzstādītos mērķus. Mežāzim ir ļoti nepieciešams izjust slavu. Daudzi mežāži savu seksualitātes augstāko punktu sasniedz pensijas vecumā. Mežāžiem arī laiku pa laikam rodas nepieciešamība pēc miera un klusuma. Ārēji nopietnais un klusais mežāzis mīl visas zemes baudas un šajā ziņa var būt pat ļoti izsmalcināts. Mežāža ambīcijas neļauj tam ielaisties “nenopietnās” attiecībās vai atstāt partneri neapmierinātu.

Ūdensvīrs
Šīs zīmes pārstāvji vienmēr ir gatavi pārsteigt un šokēt. Pēdējā no gaisa zīmēm vienmēr tiecas pēc brīvības. Mīlestībā ūdensvīrs meklē dižciltīgas, augsts līmeņa attiecības – nekas cits to neapmierina. Dzīvot kopā nereģistrētās attiecībās ir viens no lielākajiem katra ūdensvīra sapņiem. Ūdensvīri ir gatavi nodoties jebkāda veida seksam tikai tāpēc lai izmēģinātu kā tas īsti ir. Ūdensvīrs ir pārāks par jebkuru Kazanovu vai Emanuelu, kā arī sekā tas neatzīst nekādus noteikumus, labākajā gadījumā tas pats rada noteikumus.

Zivis
Zivis reizēm paliek par noslēpumu pašas priekš sevis. Zivis var būt brīnišķīgi mistiskas, smalkas, garīgas un vienlaicīgi neticami artistiskas. Zivis ir pēdējās no trim ūdens stihijas pārstāvēm un tādēļ ar tām ir jā apietas ļoti uzmanīgi. Zivis bieži kļūst par personīgās iztēles upuriem. Zivīm mīlestība vienmēr ir drāma, pat ja ārēji viss izskatās pilnīgi mierīgi. Zivis ir ļoti erotiskas, bet tajā pašā laikā tām pilnīgi pietiek ar grāmatām, melodrāmām un skaistiem sapņiem. Zivis var būt pilnīgi laimīga ar savu partneri, un vienlaicīgi meklēt sakarus malā. Un pats galvenais – vēl nevienam nav izdevies apmānīt Zivis un palikt nesodītam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.