Ko sievietes varētu mācīties no vīriešiem

Vīrieši un sievietes ļoti atšķiras viens no otra pēc sava pasaules redzējuma, kā arī pēc savas rīcības dažādās situācijās. Neviens no abiem dzimumiem nav ideāls, abiem dzimumiem piemīt savas nepilnības, tomēr nevajag aizmirst arī par katra dzimuma pozitīvajām īpašībām. Ja kādai jūsu paziņai ir kādas pozitīvas un noderīgas rakstura īpašības, kāpēc gan to no viņa neaizgūt un to neiemācīties? Un ja jūs gribat atbrīvoties no kādas savas negatīvas īpašības, tad pie tā jums ir jāpiestrādā. Bet diemžēl ne visi par to aizdomājas. Tomēr reizēm ir vērts kaut ko pamācīties no pretējā dzimuma kā tāda, un šoreiz apspriedīsim ko sievietēm ir vērts iemācīties no vīriešiem.


Tiešu domāšanu
Vīriešiem nav raksturīgi rīkoties caur dažādiem mājieniem, kur nu vēl pašam tos saprast. Iekšējā intuīcija tiem čukst ka tie kas atklāti paziņo par savām vēlmēm saņem vairāk, nekā tie kas par tām klusē. Tāpēc ja vēlies no sava vīrieša Ziemassvētkos jaunu somiņu, labāk skaidri un gaiši pasaki par to. Ja klusēsi un izliksies ka nezini ko vēlies, tad tu riskē ar to ka tiksi pie gludekļa vai labākajā gadījumā pie konfekšu kastes. Vīrietis priecāsies uzzināt ko tu patiesībā vēlies, tas viņam palīdzēs izvairīties no ilgas un nogurdinošas domāšanas ko tad īsti lai tev dāvina.

Spēju nepievērst uzmanību sīkumiem
Vīrieši reti kad fokusē savu uzmanību uz sīkumiem, tos uztrauc daudz nopietnākas lietas. Tie spogulī nemeklēs savu cisku trūkumus, nepārmetīs draugam ka tas nav piezvanījis, un nenotērēs savu pēdējo naudu par somiņu, īpaši ja viņam tādu jau ir vismaz piecpadsmit. Tieši šī iemesla dēļ vīrieši biežāk kā sievietes gūst panākumus karjerā, var atļauties dārgus pirkumus un valda pār savu dzīvi. Tāpēc šī noteikti ir īpašība kuru sievietēm būtu vērts pamācīties no vīriešiem.

Prasmi koncentrēties
Šī bez šaubām ir nenovērtējama īpašība. Ja iesiet pie sava vīrieša parunāties brīdī kad viņš ir ar kaut ko nopietni aizņemts, viņš jūs dzirdēs tikai daļēji jo viņa domas būdams pie tā ko viņš dara. Jums tas visticamāk nepatiks, tomēr kā uzskata laika plānošanas speciālisti, tad kāda uzdevuma izpildīšanai tiks patērēts mazāk laika ja tas tiks izpildīts uzreiz, un nevis ja tas pārnests uz citu dienu. Un gudri vīrieši to zina.

Orientāciju uz rīcību
Daudz strādājot, bieži kontaktējoties ar draugiem un regulāri nodarbojoties ar sportu vīriešiem nav daudz laika lai analizētu situāciju. Ja kaut ko gribi izdarīt – tad dari. Nesaproti kāpēc vēl nav gatavs tavs pasūtījums? Piezvani un pajautā. Gribi algas pielikumu? Ej pie priekšnieka un runā par to. Ja to neizdarīsi tu, tad neviens cits arī neizdarīs. Iespējams ka domas spēj materializēties, bet ar rīcību ir kaut kā drošāk.

Skaidru skatījumu uz lietām
Vīrieši novērtē situāciju pēc faktiem. Mašīna dīvaini trokšņo – tātad tā ir jāved uz servisu un jāremontē, un nevis jācer ka trokšņošana izbeigsies pati par sevi. Sieviete nezvana – tātad sievietei viņš nav interesants un ir jāmeklē kāda cita. Vīriešiem viss ir vienkārši, viņi ņem vērā tikai to ko viņi redz, dzird un saprot. Pamēģini tāpat, un tu redzēsi cik dzīve paliks vienkārša.

Prasmi valdīt pār savām emocijām
Tas nav nekāds noslēpums, vīrieši valda pār savām emocijā daudz labāk kā sievietes. Tā vien šķiet ka skaitā dzimuma pārstāves patstāvīgi atrodas emocionālā spriedzē, un ka tas ir īstais iemesls kāpēc tās var uzsprāgt kaut kāda sīkuma dēļ. Reizēm nemaz nav slikti ļaut sev atslābināties lai nākotnē neveidotos strīdi ar tiem cilvēkiem kas jums ir dārgi. Emocionāla noturība vienmēr ir tikusi augstu vērtēta, jo tā ļauj izvairīties no neveiklām situācijām un strīdiem.

Spēju uzskatīt sevi par labāko
Vīrieši uzskat sevi par labāko, un nekautrējas publiski runāt par savām labajām īpašībām citiem. Sievietes bieži ieraujas sevī, un nespēj normāli uztvert pat komplimentus. Neskaitāmi kompleksi pat visskaistāko un gudrāko sievieti var pārvērst par nevarīgu radījumu bez kaut kādām redzamām pozitīvām īpašībām.

Augstāk vērtē draudzību
Protams arī sieviešu vidū mēz būt ciešas un gadiem pārbaudītas draudzības. Tomēr starp vīriešiem tādas ir daudz biežāk sastopamas. Un vīriešu draudzību vidū daudz retāk ir gadījumi kad draudzība starp diviem vīriešiem izjūk sievietes dēļ. Sieviešu vidū analoģisku gadījumu ir vairāk. Vīrieši savu draudzību vērtē augstāk, un to ir vērts no vīriešiem pamācīties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.