Kā kļūt bagātam bez lielām pūlēm

Kā kļūt bagātam bez lielām pūlēm

Lai kļūtu par turīgu cilvēku ir par maz ar “kaut ko darīt” un “kaut kur strādāt”. Drīzāk šis ceļš aizvedīs tevi tieši pretējā virzienā. Ir 17 likumi, kas var aizvest pie bagātības, lasi un uzzini kādi tie ir.


1. Katra tava problēma ir jāatrisina maksimāli īsākā laika posmā, jo parasti tieši tad to var izdarīt ar vismazākajām pūlēm. Esi izlēmīgs, mazāk domā un vairāk dari.

2. Mazāk strādāt citiem. Jo vairāk tu strādā, jo sliktāk tu dzīvo. Par darbu gan netiek uzskatīta nodarbošanās ar iemīļotu nodarbi.

3. Ja vēlies, lai tev pieder nauda, radi tirgū kaut kādu vērtību un cilvēki paši tev piegādās naudu. Naudas daudzums gan ir atkarīgs no tā, cik pārliecinoši tu pastāstīsi par šīs vērtības izdevīgumu.

4. Strādā tikai savas intereses dēļ. Aizmirstiet par korporatīvo kultūru un lojalitāti uzņēmumam. Tu jau tā tam piederi, jo strādā tajā.

5. Domā par to kā nopelnīt vismaz 10000€ mēnesī. Drīkst vairāk, mazāk nedrīkst.

6. Nauda pie tevis atnāk no citiem cilvēkiem. Tāpēc esi sabiedrisks! Nesabiedriski cilvēki reti kļūst bagāti.

7. Nabadzīga vide gandrīz vienmēr velk tevi nabadzībā. Nabadzīgi cilvēki nemīl bagātus cilvēkus, bieži tos pat neieredz. Vienmēr esi ar uzvarētājiem un optimistiem.

8. Nabadzība rodas ja tu izvairieties no atbildības.

9. Ja tev ir maz naudas, tad ir jātaisa bizness. Ja tev galīgi nav naudas, bizness ir jātaisa steidzīgi un tūlīt! Meklē problēmas un to risinājumus. Pašus veiksmīgākos risinājumus pārveido biznesa projektā un piedāvā tos investoriem.

10. Ceļš uz milzu bagātību ved tikai caur pasīvajiem ienākumiem.

11. Ir tikai divi izdevīgas ieguldīšanas noguldījumi. Pirmais – sargi naudu. Otrais – sagribēji riskēt, skaties pirmo noteikumu.

12. Pēti bagātāko cilvēku biogrāfijas un to paustās domas.

13. Atbildi sev uz jautājumiem: “Kas es esmu? Kur slēpjas mana unikalitāte? Kāda ir manas dzīves jēga? Ar ko es nodarbotos, ja man būtu ļoti daudz naudas?”. Atbildi godīgi! Spēks, kaisle un enerģija, kas slēpjas atbildēs uz šiem jautājumiem, spēj pilnīgi visu.

14. Tavā dzīvē galvenais ir sapņi. Sapņo un tici, ka tavi sapņi piepildīsies. Kad cilvēks pārstāj sapņot, tas sāk iet bojā.

15. Palīdzi cilvēkiem! Par velti un no sirds. Bet tikai tiem cilvēkiem, kuriem tu gribi palīdzēt. Un šiem cilvēkiem noteikti nav jābūt taviem radiniekiem vai paziņām.

16. Saki komplimentus. Vienkārši tāpat gan pazīstamiem, gan nepazīstamiem cilvēkiem. Tas vienmēr uzlabos arī tavu pašvērtējumu.

17. Raksti savu panākumu dienasgrāmatu. Neveiksmes un pāridarījumi paliek atmiņā daudz ilgāk nekā uzvaras un veiksmes. Kad jūties slikti – lasi šo dienasgrāmatu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five + eleven =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.