Horoskopa zīmes un krāpšana

Horoskopa zīmes un krāpšana
Kā dažādas  horoskopa zīmes attiecas pret  krāpšanu un krāpj.

Auni
Auni jau no mazotnes ir pieraduši kolekcionēt savas balvas un lielīties ar tām visiem pēc kārtas. Cilvēkiem kas dzimuši šajā zīmē nodošanās gultas priekiem ar jaunu partneri ir tikai kārtējā uzvara tā jau ne mazajā šādu uzvaru sarakstā. Pats savas krāpšanas auns sev viegli piedod, bet tajā pašā laikā nekad nespēs piedot savas otras pusītes krāpšanu.

Vērši
Vēršiem vairāk ir vajadzīga garīga tuvība ar savu otro pusīti, un tāpēc vēršus visticamāk neieinteresēs krāpšanas iespēja. Tā kā vēršus var uzskatīt pat par diezgan ļoti uzticīgiem partneriem. Vērši bieži pat nepieļauj tādu domu, ka tie varētu būt neuzticīgi.

Dvīņi
Dvīņus viegli var nosaukt par vismīlošāko horoskopa zīmi. Viņi mīl visus pēc kārtas, turklāt tie to pat neprot noslēpt. Tas gan nenozīmē ka dvīņi nepārtraukti krāpj savu otro pusīti fiziski, bet tie nepārtraukti flirtē un lenc pretējo dzimumu. Turklāt dvīņi  nekad nav mierā ar zaudējumu un tie vienmēr tiecas pēc uzvaras.

Vēži
Lai vēzis krāptu viņam tam ir nepieciešams nopietns iemesls, jo savu otro pusīti viņš nekad nenodos. Ja jūs ir piekrāpis vēzis, tas nozīmē ka jums ir nopietnas problēmas ar attiecībām, pacentieties piedot un nogludināt šo konfliktu. Ja pēc tam jūsu attiecības uzlabosies, vēzis nekad vairs jūs nekrāps.

Lauvas
Lauvas nekrāpj viena iemesla pēc, un šis iemesls ir lepnums. Viņi nekad nešaubās par savu otrās pusītes izvēli, jo šo izvēli ir veicis pats lauva un krāpšanas gadījumā lauvai vajadzētu atzīt kaut kādu nepilnību savā izvēlē. Bet ja jūsu partneris ir lauva, un jūs būsiet to piekrāpis tad variet nešaubīties, jūs to vēl ļoti nožēlosiet.

Jaunavas
Jaunavām parasti ir ļoti svarīga sava reputācija sabiedrības acīs, tieši tāpēc tās nav spējīgas uz krāpšanu. Jaunavām pats svarīgākais ir tas ko par to padomās sabiedrība. Pat ja jaunavu kāds ieinteresēs, tas visticamāk nekad nepāraugs par kaut ko nopietnāku, un šī interese ātri pazudīs.

Svari
Svari savā būtībā ir ļoti romantiski un tie viegli iemīlas. Bet neskatoties uz to svari vienmēr nakšņo mājās. Viņi tik ļoti tic platoniskai mīlestībai ka tas viņiem traucē nodarboties ar seksu bez nopietnām jūtām. Svari pat vieglu flirtu atļaujas ļoti reti, jo tikai doma par mīļotā cilvēka zaudējumu liek tiem drebēt bailēs.

Skorpions
Skorpions savā dabā ir kaislīga būtne. Lai tas krāptu tam vajag tikai vienu iemeslu – sajūtu ka viņa jūtas pret partneri ir atdzisušas. Vai arī pārliecību ka viņa partneris krāpj viņu. Citādi skorpions ir spējīgs stāvēt pretī vislielākajam kārdinājumam.

Strēlnieks
Šai zodiaka zīmei ir vissarežģītāk noturēties pretim kārdinājumam, jo viņš vienkārši nevalda pār savām emocijām.
Lai radītu strēlniekā prātu aptumšojošu kaisli vajag tikai nedaudz to izprovocēt. Ja jūsu otrā pusīte ir dzimusi šajā zīmē jums nāksies piedot tā sān soļus, bet ja piedod nespējat jums atliek tikai šķirties.

Mežāzis
Ja Mežāzis ir pārliecināts sava partnera uzticībā tad tas nekādā gadījumā nekrāps. Bet ja tam nav spēcīgu jūtu pret savu otro pusīti tad tas bez sirdsapziņas pārmetumiem krāps. Pie tam krāpšanu Mežāzis uztvers kā jauna partnera izvēli. Un šajā gadījumā to nekādā gadījumā nemocīs sirdsapziņas pārmetumi.

Ūdensvīrs
Nav cilvēku kas vairāk mīlētu savu brīvību kā ūdensvīrs. Tāpēc ūdensvīriem ir daudz sakaru. Tie nekad neiedomājas par to cilvēku kuru savulaik sauca par mīļoto, pat tad kad ar grūtībām atceras to vārdu. Tāda vienkārši ir ūdensvīru daba.

Zivis
Zivis nav spējīgas uz nodevību. Tiem pat ir pretīga doma par to, un tieši to pašu tie pieprasīs no sava partnera. Ja zivis uzzinās par sava partnera krāpšanu tie to nekad nepiedos, pat ja attiecību saraušana tiem sagādās nepanesamas sāpes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

19 + 13 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.