7 personību veidi no, kuriem jums vajadzētu izvairīties

7 personību veidi no, kuriem jums vajadzētu izvairīties
Dzīve ir pārāk īsa lai to tērētu lietām kas mums nesagādā prieku un cilvēkiem, kuri mūsu dzīvi padara tikai sliktāku. Piedāvājam septiņus personību tipus, no kuriem nav gaidāms nekas labs.


1. Manipulatori
Šādi cilvēki ir speciālisti manipulēšanā ar cilvēkiem. Manipulatori labi pazīst cilvēkus un viegli nosaka cilvēka vājās vietas, kā arī zina uz kādām svirām ir jāuzspiež, lai liktu citiem darīt to, kas viņiem ir izdevīgi.

Ar ko tie ir bīstami
Saskare ar šim cilvēkiem negatīvi ietekmē jūsu pārliecības un pašnovērtējumu. Šādi cilvēki atrod veidus kā piespiest jums darīt tādas lietas kuras jums patiesībā negribās darīt. Bet tas savukārt iznīcina jūs kā personību, un jūs sākat dzīvot pēc šo cilvēku prioritātēm un pārliecībām.

2. Narcisi
Šie ir cilvēki ar pastiprinātu personīgās nozīmības sajūtu, šādi cilvēki ir pieraduši uzskatīt ka pasaule griežas ap viņiem. Viņi nav tik viltīgi kā manipulatori, bet tāpat kā manipulatori mēģina pieskaņot sev pārējos cilvēkus. Šādi cilvēki mēdz sevi uzskatīt par pašu svarīgāko cilvēku uz pasaules.

Ar ko tie ir bīstami
Narcisi domā tikai par sevi, un tie ir sakoncentrējušies tikai uz savām vajadzībām. Jūsu intereses tiem ir pilnīgi vienaldzīgas. Šādi cilvēki jūs izmanto atrodoties pilnīgā pārliecībā ka tieši tā tam arī ir jābūt, jo visiem apkārt ir jāziedo sevi un savas intereses viņu dēļ.

3. Pesimisti
Šie cilvēki nenovērtē to pozitīvo ka viņu dzīvēs ir. Ja jūs tiem pateiksiet ka šodien ir brīnišķīga, saulaina un silta diena, tie jums atbildēs ka rītdien sola lietu un temperatūras pazemināšanos. Jeb kurā pozitīvā un prieku sagādājošā lietā tie atradīs negatīvo un tie sagandēs jūsu prieku.

Ar ko tie ir bīstami
Pesimisti zog apkārtējiem cilvēkiem prieku. Šādi cilvēki skatās uz pasauli ar negatīvu skatienu, un šādi sabojā visu labo. Saskaroties ar šādiem cilvēkiem jūs drīz vien arī pats sāksiet visā saskatīt tikai negatīvo.

4. Kritiķi
Kad jūs redzat kaut ko piemīlīgu un neparastu, kritiķi redz kaut ko dīvainu un nepievilcīgu. Ja jūs kādu cilvēku uzskatāt par talantīgu un perspektīvu, kritiķis viņu uzskata netalantīgu muļķi. Šādiem cilvēkiem patstāvīgi vajag ar kādu strīdēties, un tie uzskata ka to viedoklis ir vienīgais pareizais, bet tos kuri viņam nepiekrīt tie uzskata par muļķiem.

Ar ko tie ir bīstami
Viņi mēģina pārtaisīt visu pasauli pēc sava prāta, un sāk to darīt ar apkārtējiem. Šie cilvēki nesaprot ka pasaule ir interesanta tieši tāpēc ka katrs cilvēks ir savādāks, un ka katram ir savs viedoklis. Kritiķi barojas no negatīvajām emocijām kuras tie iegūst savu bezgalīgo strīdu laikā.

5. Sapņu slepkavas
Ikreiz kad jums parādās ideja, šie cilvēki jums saka ka tās piepildīšana nav iespējama. Kad jūs vēlaties kaut ko sasniegt, viņi velk jūs atpakaļ pie zemes. Kad jūs par kaut ko sapņojiet, viņi būs pirmie kas pateiks ka jūsu sapņi ir nepiepildāmi.

Ar ko tie ir bīstami
Viņi ir pilnīgi koncentrējušies uz to kas ir tagad, un pilnīgi noliedz to kas varētu būt. Viņi viegli iznīcinās jūsu pašcieņu un ticību sev un saviem spēkiem.

6. Liekuļi
Šie ir cilvēki no kuriem tā vien vējo pēc nepatiesības. Kad jūs tiem stāstiet kādu jautru atgadījumu, viņi par to pieklājīgi pasmiesies, kaut ir acīm redzami ka viņiem stāsts nešķiet smieklīgs. Jums sejā viņi teiks ka jūs esat lielisks cilvēks, bet aiz muguras citiem stāstīs cik jūs esat nepatīkams un neaptēsts.

Ar ko tie ir bīstami
Attiecības ar tādiem cilvēkiem ir virspusējas un nepatiesas. Kad jums būs nepieciešams šo cilvēku atbalsts viņu nebūs jums blakus. Viņu siltās jūtas pret jums ir tikai izlikšanās.

7. Tumsoņas
Šie ir cilvēki kuri ir pieraduši kaut ko darīt pašā nepiemērotākajā momentā, pašā nepiemērotākajā veidā. Viņi ir neremdināmi, un ļoti bieži par šiem cilvēkiem ir kauns.

Ar ko tie ir bīstami
Šādi cilvēki nezina nekādu robežu vai rāmju. Viņi neciena citu cilvēku jūtas, un viegli var jūs apvainot. Pie tam paši par to vēl paņirgāsies.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

3 + three =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.