Piecas pazīmes, kas liecina, ka tu nestrādā savā īstajā vietā

Piecas pazīmes, kas liecina, ka tu nestrādā savā īstajā vietā
Tev tavs darbs nepatīk, tomēr tu cītīgi centies par to nedomāt? Tu sevi pārliecini, ka nekas uz šīs pasaules nav ideāls un ka darbs tev ir vienkārši jāpacieš. Tomēr ir dažas pazīmes, kas nepārprotami liecina, ka tu neesi savā īstajā darbā un ka tev ir vērts padomāt par darba maiņu.

Draugu trūkums darbā
Tas var norādīt uz to ka darbā esošie cilvēki un pat pati apkārtne ir tev sveši. Ka tev nav domu biedru un pat vienkārši cilvēku ar kuriem tev gribētos uzturēt saites. Tu vienkārši ej uz darbu, izpildi to un ej mājās. Tomēr pie šādas lietu kārtības nav paredzamas nekādas tālāk ejošas perspektīvas. Cilvēkam ir nepieciešama komunikācija ar citiem cilvēkiem, īpaši ja ņem vērā, ka darbā mēs pavadām ļoti lielu savas dzīves daļu.

Tu kautrējaties no sava darba
Tā ir droša pazīme ka ir vērts darbu mainīt. Ja tu nespēj citiem cilvēkiem atklāti pateikt kur un par ko tu strādā, ir jāsaprot ka ilgi tas tā turpināties nevarēs. Tu nepārtraukti izjutīsi neapmierinātību. Turklāt ir vērts arī padomāt par to kādas iespējas tu vari zaudēt paliekot šādā darbā vēl ilgāk. Kā arī par to ka šāds darbs tev nesagādā nekādu prieku vai gandarījumu.

Paaugstināts darba apjoms
Jebkurā darbā ir brīži kad darba kļūst vairāk un, ja tev darbs ir patīkams un sirdij tuvs to nav grūti pārdzīvot. Cita lieta ir ja tu visu laiku jūties izsmelts un pārguris. Tas var nozīmēt arī to, ka jūs neesat savā īstajā vietā. Šādā gadījumā darba apjoms nopietni pārsniedz to apjomu, kuru tu spēj paveikt un tas noved pie pārslodzes un depresijas. Šajā gadījumā ir vērts sev pajautāt vai tas tiešām ir tas ko tu vēlies.

Dīkstāve
Tu tik reti izmanto savas profesionālās prasmes, ka gandrīz jau esi par tām aizmirsis? Tā nebūt nav laba zīme. Šādi tu vari pazaudēt savas profesionālās prasmes un atpalikt no citiem. Šajā gadījumā var palīdzēt patstāvīgi kvalifikācijas celšanas kursi. Tomēr arī tādā gadījumā ir jātiecas pēc darba specialitātē, jo pretējā gadījumā šādiem kursiem nav lielas jēgas.

Nav iespējas augt profesionāli
Tu strādā un viss ir šķietami stabili, tomēr tu jūtiet tā, it kā stāvētu uz vietas? Tu nepārtraukti dari vienu un to pašu darbu un tajā nav nekādu jaunu atklājumu vai izaicinājumu. Ir cilvēki kurus šāda lietu kārtība pilnībā apmierina, tomēr ja tu neesi šajā kategorijā un tev ir vēlēšanās augt un attīstīties, bet tavs pašreizējais darba devējs nevar to piedāvāt, tad tomēr labāk ir nomainīt darbu pret tādu kurā tu varēs sevi pilnībā realizēt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

three × 1 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.