10 iemesli nekad nepadoties

10 iemesli nekad nepadoties
Dzīvēm mēdz iet visādi: gadās gan patīkamas situācijas, gan ne visai un tieši nepatīkamās situācijas spēj izsist pamatu zem kājām. Neviens nemīl un negrib problēmas un tomēr tieši problēmas ir tās, kas mūs māca un norūda. Ja esat saskāries ar šķēršļiem savā ceļā nav vērts padoties, jo varbūt tā ir tikai kārtējā dzīves sniegtā mācību stunda. Nevajag nolaist rokas pirms laika, jo varbūt ka līdz uzvarai ir palicis vairs tikai viens solis.

Jūs vēl joprojām esat dzīvs
Un tas ir pats galvenais iemesls cīnīties līdz galam. Vienīgais iemesls padoties ir nāve, bet viss pārējais ir tikai atrunas.

Visam vajag laiku
Romu neuzcēla vienā dienā un tikai retais kļūst slavens piecās minūtēs. Mācieties katrā savā solī, pieredzes jums kļūs aizvien vairāk un līdz ar to augs jūsu izredzes iegūt kāroto.

Ticiet sev
Ja citi cilvēki spēja kaut ko sasniegt, tad jūs arī spēsiet. Galu galā, ar ko jūs esat sliktāks? Trenējiet savas iemaņas kas palīdzēs jums sasniegt jūsu mērķus. Atrodiet savas vājības un nešauboties šķirieties no tām.

Nebaidieties sevi parādīt
Jūs piedzimāt ne vienkārši tāpat! Jūs esat – Cilvēks! Un viss pārējais ir tikai jūsu galvā un rokās.

Sapņojiet
Jūsu sapņi var kļūt par realitāti. Neļaujiet citiem ar jums manipulēt. Jums ir sava galva uz pleciem un savi sapņi. Ticiet tiem, dzīvojiet ar tiem un katru dienu veiciet mazu soli lai tiem tuvotos.

Klausiet savu sirdi un uzticieties intuīcijai
Ja visi izgudrotāji būtu klausījuši citu cilvēku viedokļus un padomus, iespējams, ka tagad mums nebūtu ne elektrības, ne automobiļu, ne lidmašīnu, cilvēks nebūtu pabijis uz Mēness un nelidotu kosmosā. Lai ļaudis runā, ka jums nekas nesanāks, bet jūs pierādīsiet pretējo.

Vienmēr atceraties ka jūs esat pelnījis labāko
Dariet to kas jums patīk(likuma un veselā saprāta robežās). Gūstiet baudu no katras savas eksistences sekundes. Un neaizmirstiet par tādiem vienkāršām lietām kā pasēdēt klusumā, pagulēt zālē un paskatīties debesīs, doties lēnā pastaigā un vienkārši pasmaidīt. Esiet cilvēks un neaizmirstiet par lietām kas dzīvi padara labāku un neko nemaksā.

Kļūstiet par piemēru citiem
Iedvesmojiet citus cilvēkus. Šādi jūs arī pats ļoti ātri augsiet un palīdzēsiet arī citiem.

Ja jums kaut kas nesanāk – iemācieties to
Cilvēki pie visa var pierast un visu var iemācīties. Tāda ir cilvēka būtība. Cilvēki var runāt vairākās valodās, vadīt dažādus transporta līdzekļus un spēlēt dažādus mūzikas instrumentus. Un ja to var citi, tad jūs arī to varēsiet. Nepadodieties nepamēģinājis!

Jebkurā brīdī jūs variet būt ļoti tuvu mēŗkim
Nolaidīsiet rokas, un iespējams jūs palaidīsiet garām sava mūža lielāko iespēju. Vienmēr izdariet visu līdz galam!

Bilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

fourteen − 9 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.