Kādas sievietes patīk vīriešiem

Kādas sievietes patīk vīriešiem
Kādas sievietes patīk vīriešiem? Cik gan daudz sieviešu gribētu zināt atbildi uz šo jautājumu! Lasi un uzzini ko stāsta vīriešu aptaujas.

Kā liecina kāda mums kaimiņos veikta aptauja, tad pirmkārt jau vīrieši pievērš uzmanību seksuālām sievietēm. Bet tas vēl nenozīmē, ka tev ir jāpiemīt modeles ārienei, jo kā zināms, tad cik ir vīriešu, tik arī ir dažādu viedokļu par to, kas īsti ir seksuāla sieviete. Pilnīgi pietiks ar atbilstošu skatienu un apģērbu, kas veiksmīgi pasvītros tavas sievišķīgās ķermeņa formas. Atbrīvojies un ļauj sev būt jutekliskai.

Tāpat vīriešiem patīk sievietes, ar kurām ir patīkami un viegli komunicēt. Tādas sievietes, kuras var interesanti pastāstīt par sevi, saviem tuviniekiem, savu darbu, hobijiem un citām interesēm. Tur tev noteikti varētu palīdzēt daiļliteratūras lasīšana. Stāstot par sevi gan vajadzētu izvairīties no stātiem par saviem bijušajiem vīriešiem. Tāpat arī nevajag aizrauties par saviem trūkumiem un neveiksmēm. Toties noteikti, nevajag kautrēties stāstīt par to, kas tevi parāda pozitīvā gaismā.

Ja vēlies atstāt labu iespaidu uz vīrieti, tad izvairieties no izlikšanās un uzspēlētības. Vīriešiem patīk sievietes, kuras uzvedās dabīgi, un necenšas izlikties par to kas tā patiesībā nav. Tāpēc necenties, atstāt iespaidu uz vīrieti izliekoties par tādu cilvēku, kāda tu patiesībā neesi. Tas ne tikai neiespaidos vīrieti, tā tu arī zaudēsi vīrieša uzticību.

Vīrieši dod priekšroku tādām sievietēm, kuras uzvedas pieklājīgi un kurām piemīt labas manieres. Tāpēc pārzināt pieklājīgas uzvedības normas un etiķeti, nenāks par sliktu nevienai sievietei.

Lielākajai daļai vīriešu patīk, ja sievietes ir patstāvīgas un mērķtiecīgas. Sievietes, kuras aktīvi strādā pie savu plānu realizācijas, vīriešos izsauc dziļu interesi un cieņu. Un šādu sievieti vīrieši vērtēs daudz augstāk nekā sievieti, kurai īsti nav ar ko sevi nodarbināt.

Vīriešiem joprojām patīk arī sievietes – saimnieces. Ja tev patīk un tu proti gatavot gardas maltītes, uzturi savu māju tīru un kārtīgu tad tev būs daudz lielākas izredzes ieinteresēt vīrieti nekā tādai sievietei, kurai šādas īpašības nepiemīt. Daudziem vīriešiem ir nepieciešams izjust, ka par viņiem rūpējas. Tāpēc daudzi vīrieši būs sajūsmā, ja sieviete gludinās viņa bikses, zinās, kur meklēt dažādas tā mantas, kā arī pārzinās viņa gaumes.
Vīrieši līdzīgi kā sievietes nav vienaldzīgi pret komplimentiem un uzslavām. Tāpēc centies, par to neaizmirst, un ik pa laikam savu vīrieti palieli. Vīriešiem patīk visu veidi komplimenti, sākot ar to, cik labi viņš vada auto un beidzot ar komplimentiem par viņa ārieni.

Lielākajai daļai vīriešu nepatīk sievietes, kuras lieto alkoholu, smēķē un bieži apmeklē klubus, bāru un citas līdzīgas vietas. Tāpēc ja vēlies atstāt labu iespaidu uz vīrieti, un vēlies, lai viņš tev kļūst par ko vairāk nekā vienkārši paziņu, tad pacenties atteikties no kaitīgiem ieradumiem un turies pie mierīgāka dzīvesveida.

Vīriešus arī vienmēr ir piesaistījušas sievietes, kuras bieži smaida, ir apveltītas ar humora izjūtu, saprot jokus un mīl jautrību. Tāpēc neesi pārāk nopietna, nepārtraukti nesūdzies par dzīvi un neesi vienmēr norūpējusies, tas tavu pielūdzēju skaitu noteikti nepalielinās.

Ceru, ka guvi priekšstatu par to kādas sievietes patīk vīriešiem, un vēlu tev veiksmi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

three × 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.