Kā iepazīties ar vīrieti

Dažreiz ieraugot pievilcīgu vīrieti mēs sastingstam cerībās ka viņš mūs pamanīs un pirmais izrādīs iniciatīvu. Un ļoti bieži viļamies šajās gaidās. Ko gan darīt lai nākamreiz nepalaistu garām savu iespēju?

Aizmirstiet par vecmodīgiem uzskatiem – izrādiet iniciatīvu pirmā! Un pats galvenais šajā lietā ir tas kā jūs sevi noskaņosiet! Vienmēr ir jātic ka jūs esat pelnījusi vislabāko un ka jūs šim vīrietim izdarīsiet milzīgu pakalpojumu ļaujot viņam kļūt par jūsu sapņu vīrieti.

Pēc psihologa Kurta Levina  domām motivācijas pamatā vienmēr ir cīņa starp “Gribu” un “Baidos”. Pat ja jūs esat ļoti iepatikusies vīrietim, pastāv varbūtība ka pagātnē viņam ir bijusi neveiksmīga iepazīšanās pieredze. Palīdziet pārvarēt šīs viņa varbūtējās bailes, dodiet viņam mājienu ka jūs esat gatava iepazīties ar viņu.
Galvenā atšķirība no tā kā iepazīstas vīrieši, un tā kā iepazīstas sievietes ir tāda ka sievietes ne ar vienu pašas neiepazīstas, sievietes tikai rada augsni tam lai vīrietis pats izrādītu vēlmi iepazīties ar sievieti. Ja jautājiet sev kā pievērst vīrieša uzmanību, tad ziniet ka galvenais ierocis šajā jūsu cīņā ir mājieni. Tieši ar mājieniem jūs ļaujat vīrietim saprast ka esat gatava iepazīties.

Kādi tad ir veidi ar kuriem samērā viegli var pievērst vīrieša uzmanību un iepazīties?

Noķeriet viņa skatienu un pasmaidiet. Apmainieties ar skatieniem. Laiku pa laikam paskatieties uz viņu. Noturiet savu skatienu uz viņu.

Demonstrējiet sevi. Paspēlējaties ar saviem matiem. Maigi pārvelciet ar kādu piemērotu priekšmetu pār kaklu, sava ķermeņa izliekumiem. Sakārtojiet matus, atmetiet nedaudz uz aizmuguri galvu.

Sakautrējaties. Radiet iespaidu it kā jūs sakautrējaties par savām domām. Ideāli ja jūs protat nedaudz nosarkt, tas būtu burvīgi. Nolieciet galvu uz sāniem, pieveriet actiņas.

It kā viegli aizdomājaties. Kad jūs saprotiet ka jūsu zivtiņa jau ir pieķērusies, novirziet savu skatienu sānus ar vieglu aizdomāšanās izteiksmi. Jūsu rotaļīgums nomainās ar sapņainumu vai nopietnību. Ļaujiet viņam palauzt galvu.

Cenšaties lai jūsu kustības ir jutekliskas, un ķermeņa poza atbrīvota. Delikāti parotaļājieties ar pildspalvu, dakšiņu vai glāzi, vienlaicīgi neskatoties uz jūsu izvēlēto vīrieti. Ļaujiet lai sāk strādāt viņa fantāzija.

Parādiet ka jums ir garlaicīgi. Ja jūs izskatīsieties pārāk aizņemta, neviens jūs negribēs novērst. Parādiet ka jūs neesat ar neko nodarbināta un ka jums ir garlaicīgi.

Ja jūs interesējošais vīrietis ir ieinteresējies – aizturiet uz viņu skatienu. Paskatieties uz garderobi, un ceļā uz to, vēlreiz paskatieties uz izvēlēto vīrieti. Un pilnīgi iespējams ka jūs “nejauši” satiksieties pie izejas.

Otrs tiešāks veids kā iepazīties ar vīrieti tas ir sākt ar to runāt pirmajai. Tas gan no jums prasīs nedaudz vairāk drosmes, bet iemācieties pret iepazīšanos ar vīriešiem izturēties kā pret spēli. Līdzīgi kā kaķis rotaļājas ar tikko noķertu peli.

Ejot garām jūs interesējošam vīrietim it kā nejauši pasakiet “Sveiks!”.

Izsakiet vīrietim komplimentu. Kompliments gan nedrīkst būt par tā fiziskajiem dotumiem, un tam nedrīkst būt seksuālas pieskaņas, bet piemēram kompliments par kaklasaiti kurš tiek pavadīts ar jūsu žilbinošāko smaidu varēt būt labs ierosinātājs tālākai sarunai.

Griezieties pie vīrieša ar lūgumu. Piemēram ja jūs esat restorānā, palūdziet lai jums padod salveti vai aizvērt logu. Ja jums kāds ir iepaticies uz ielas, palūdziet lai viņš parāda jums ceļu vai kaut kā palīdz.

Izliecieties ka esat viņu noturējusi par kādu savu paziņu, un tūlīt atvainojieties. Būs gan vajadzīgas neliels aktiera talants, bet kaut kādā ziņā visas sievietes taču ir aktrises.

Zvans draugam. Palūdziet lai cilvēks ļauj izmantot viņa telefonu. Sakiet ka jums steidzami ir kādam jāpiezvana, vai jānosūta SMS, bet jums ir nosēdusies telefona baterija.

It kā nejauši apsēdieties viņam blakus transportā vai uz soliņa. Un it kā tikai pēc tam ievērojiet viņu, un veltiet tam siltu smaidu.

Lai kādā pasākumā uzsāktu sarunu un iepazītos jums noderēs frāzes no sērijas: “Es esmu šeit pirmo reizi..” vai “Es šeit nevienu nezinu..”.

Palūdziet padomu iepērkoties. Ja esat veikalā pamanījusi kādu kurš ir jūsu intereses vērts, palūdziet lai tas jums palīdz izvēlēties kaklasaiti ko dāvināt tētim, vīnu ballītei vai datorpeli datoram. Viss ir atkarīgs no tirdzniecības vietas kurā jūs viņu esat ieraudzījusi, un jūsu fantāzijas.

“Mēs esam tikušies?” Pagaidiet kad viņš ir palicis viens, pieejiet viņam klāt un pajautājiet: “Jūs mani visu vakaru vērojat, vai mēs būtu tikušies?”. Protams sakiet tā ja viņš tiešām ir jūs vērojis, nu vismaz pāris reizes uz jums paskatījies, citādāk viņam tas vārētu šķist nedaudz dīvaini. Kaut iepazīšanās iespēju tas neizslēdz.
Un tā, jūs vīrietim esat devusi mājienu ka jums nav iebildumu pret iepazīšanos. Tālāk iniciatīvai jāpāriet vīrieša pusē. Bez tam vīrietim jāpaliek noturīgam iespaidam ka iepazīšanās iniciators ir bijis tieši viņš. Un ja jūs esat apmainījušies ar telefoniem, nezvaniet viņam pirmā. Ticiet – ja vīrietis vēlēsies ar jums iepazīties, viņš jums noteikti piezvanīs tuvākās nedēļas laikā(vīriešiem arī ir savas viltības). Un ja vīrietis nepazvana – tātad viņš ir palaidis garām savu iespēju. Pasaule ir liela, vīriešu ir daudz, un agrāk vai vēlāk jūs izvēlēsieties īsto. Un atceraties – vīrieši ir viltīgi un gatavi uz jeb kuru riebeklību lai ievilktu sievieti gultā. Šajā viltībā tos var pārspēt tikai sieviete kura ir cieši apņēmusies vīrieti apprecēt. Šeit lasiet kāpēc vīrieši negrib precēties, un kā tomēr piespiest vīrieti apprecēties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × 4 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.