Trīs veidi, kā attīstīt gribasspēku

kā attīstīt gribasspēku
Gribasspēks nav fizisks rādītājs, tam nav formas vai svara, bet tomēr to var sajust un izmērīt dažādās dzīves situācijās. Tavs gribasspēks tiek mērīts tajā, cik ilgi tu varat darboties, lai sasniegtu mērķi. Jo stiprāks ir tavs gribasspēks, jo veiksmīgāk tu pārvarēsi šķēršļus kas radīsies tavā dzīvē. Un tas noteikti ir viens no nozīmīgākajiem iemesliem savu gribasspēku attīstīt. Vai tu vēlies uzzināt, kā attīstīt gribasspēku?

Atrod savu stimulu
Viens no veidiem, kā izmantot savu gribasspēku, izpaužas tādu stimulu meklēšanā, kas spēs tevi noturēt uz izvēlētā ceļa. Piemēram, ja tu izvirzi mērķi atbrīvoties no liekā svara, tev ir jādomā par to, ko tev tas dos. Par to cik tu būsi pievilcīga, kad sasniegsi mērķi. Par to, ka tev vairs nebūs jābaidās no nosodošiem skatieniem, ka tev vairs nebūs problēmu ar savu kurpju auklu sasiešanu un ka tu spēsi bez problēmām iekļūt sabiedriskajā transportā. Tu kļūsi daudz pievilcīgāka lielākam skaitam cilvēku. Fokusējies uz šādām lietām un drīz vien tu kļūsi par tādu cilvēku, kurš pats ir spējīgs attīstīt savu gribasspēku.

Meditē
Vēl ļoti daudziem cilvēkiem meditācija ir kas svešs un nezināms. Daudziem cilvēkiem kas neko daudz par meditāciju nezina, tā liekas garlaicīga un tukša laika nosišana. Cilvēki kas tikko sāk praktizēt meditāciju, sāk just nemieru jau pirmajās tās minūtēs. Taču tieši šī iemesla dēļ meditācija var palīdzēt attīstīt gribasspēku. Dažas pirmās meditācijas praktizēšanas dienās, tavs prāts izjutīs kārdinājumu no šīs nodarbes atteikties. Tomēr mēs spējam kontrolēt savas domas un varam likt šīm domām pazust. Jo biežāk tu nodarbosies ar meditāciju, jo vairāk gribasspēka tev radīsies. Šādi tu it kā trenē savu saprātu pretoties domām, kuras aicina tevi padoties. Un tieši šādi arī tiek attīstīts gribasspēks.

Turieties pie viena mērķa vienā laika brīdī
Ir daudz grūtāk attīstīt gribasspēku, ja tavs prāts raujas uz vairākām pusēm. Tādēļ turies pie viena mērķa, vienā laika brīdī. Šādi tu varēsiet koncentrēt visu savu uzmanību un enerģiju uz tiem darbiem, kurus vēlies paveikt. Katrs nākamais sasniegums baros tavu gribasspēku un jo vairāk tu to praktizēsi, jo spēcīgāka būs tava izlēmība. Tad pavisam drīz pateicoties savam gribasspēkam, tev būs daudz vieglāk manipulēt ar saviem mērķiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

4 × five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.