Sieviešu tipi pēc austrumu horoskopa

Saskaņā ar austrumu horoskopu, visas sievietes iedalās vairākos tipos. Katrs tips atšķīrās ar uzvedību, raksturu un dzīves principiem.

Par vīriešu tipiem pēc austrumu horoskopa lasiet rakstā Vīriešu tipi pēc austrumu horoskopa

Romantiskās sievietes
Šim tipam pieder tās sievietes kuras ir dzimušas Zirga, Tīģera un Suņa gadā. Šī tipa sievietes atšķiras ar savu burvīgo ārieni, un sarežģīto raksturu. Šīs sievietes vēlas izskatīties stipras un neatkarīgas, bet sirds dziļumos tās paliek mīkstsirdīgas un neizlēmīgas. Romantiskā tipa sievietes atšķiras ar aktivitāti un enerģiskumu. Viņas bieži sasniedz to ko vēlas, bet ejot uz saviem mērķiem tās nepadomā par sekām. Mīlestībā šī tipa sievietes bieži cieš no vilšanās. Tās vienmēr idealizē tos kuros tās iemīlas. Attiecībās šī tipa sievietes atšķiras ar uzticību un padevību. Romantiskā tipa sievietes var būt ne tikai uzticamas sievas un labas saimnieces, bet arī laba kolēģe savam vīra kas grūtā brīdī būs lielisks atbalsts savam vīram.

Stiprās sievietes
Šajā sieviešu tipā iekļūst sievietes kas ir dzimušas Vērša, Čūskas un Gaiļa gadā. Šī tipa sievietes ir ambiciozas, izlēmīgas, pārliecinātas un stipras garā. Bieži vien galvenais to dzīvē ir karjera un personīgā izaugsme. Mīlestība priekš tām ir iedvesma un vienlaicīgi arī vājība. Ja šī tipa sievietes aprecās, tad tās sev uzstāda visai sarežģītu uzdevumu apvienot ģimeni, bērnus un darbu. Viņas neko negrib palaist garām savā dzīvē, tām ir grūti kaut ko ziedot. Attiecībās šī tipa sievietes tiecas pēc vadības, kaut sirds dziļumos sapņo atgriezties bērnībā un kļūt atkal mazas un neaizsargātas.

Apburošās sievietes
Šo sieviešu tipu pārstāv sievietes kuras ir dzimušas Žurkas, Pērtiķa un Pūķa gadā. Šīs sievietes ir sievišķības, jutekliskuma un sievišķīga vājuma iemiesojums. Šīs ir sievietes kuras vīrieši pielūdz. To iekšējais un ārējais skaistums ir tik valdzinošs, ka liek vīrieša prātam pakļauties tā sirds aicinājumam. Neskatoties uz savu vieglumu, eleganci un bezrūpību, šīm sievietēm piemīt reālistisks domāšanas veids. Apburošais sieviešu tips attiecībās novērtē finansiālu labklājību, kā arī harmoniju un rūpes. Šī tipa sievietes nereti mēdz būt arī kaprīzas un riebīgas. Savu tās panāk ar asaru un histēriju palīdzību. Šīs sievietes ir labas priekš laulības, bet vīrietim ir jāparūpējas par to lai tām nekā netrūktu.

Neatkarīgās sievietes
Šajā tipā ietilpst sievietes kuras ir dzimušas Kazas, Kaķa un Cūkas gados. Šī tipa sievietēm piemīt maģisks iekšējais spēks kas spēj darīt neticamas lietas. Šajos gados dzimušajām sievietēm piemīt īpaša vara pār vīriešiem. Bieži šī tipa sievietes vairāk uzticas savām sajūtām un intuīcijai, kā arī mēģina visur saskatīt zīmes , kas tās padara vēl neparedzamākas un noslēpumainākas. Šī tipa sievietes nekad neļaus vīrietim pār tām valdīt. Šīs sievietes darīs visu lai sasniegtu savus mērķus. Mīlestība un attiecības nav tas pats galvenais to dzīvē. To prioritāte ir brīvība un neatkarība

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

nine + 14 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.