Kāda ir katras zodiaka zīmes vīrieša ideālā sieviete

Lasi un uzzini kāda ir katras zodiaka zīmes vīrieša ideālā sieviete.


Auns
Auni ir ļoti prasīgi pret savu mīļoto sievieti. Auni sev blakus grib redzēt temperamentīgu, izlēmīgu, atvērtu, patiesu un ticīgu sievieti ar lielisku humora sajūtu. Auni dod priekšroku vidēja auguma brunetēm ar sievišķīgām formām, jutekliskām lūpām un dziļu skatienu.

Vērsis
Vērsis vēlas sievieti ar tādiem pašiem uzskatiem un gaumi kā viņam. Tādu sievieti kas radītu harmoniju vērša apkārtnē. Vērša ideālā sieviete ir mierīga, līdzsvarota, uzticama, atbildīga, tai ir jābūt apveltītai ne tikai ar intelektu, bet arī jābūt lieliskai kulinārei.

Dvīnis
Dvīņu vīrietis būs sajūsmā par dāsnu, draudzīgu , erudītu un labi audzinātu sievieti. Viņam ir ļoti svarīgi lai tā mīļotā neredz dzīvi tikai drūmās krāsās, bet saskata arī dzīves skaistumu. Lai sieviete aizraujas ar mūziku, dejām vai zīmēšanu. Dvīnim nepatīk nekaunīgas, uzbāzīgas sievietes kuras uzskata ka ar kliegšanu un dunkām var atrisināt visus jautājumus. Dvīņiem patiks stalta, trausla brunete ar vieglu gaitu.

Vēzis
Vēžu vīrieši sapņo par sievieti kurai piemistu milzu pašatdeve. Ideālā sieviete viņiem ir blondīne ar gariem, uz muguru krītošiem matiem un gaišām acīm. Vēža sievietei ir jābūt gatavai veltīt savam vīrietim sevi visu, tai ir jāgatavo visgardākās maltītes, jāseko vīra sakoptībai un tīrībai, kā arī ik mirkli par to jāsajūsminās. Ja esi tāda – tu esi vēža ideāls.

Lauva
Lauvas zīmes vīriešiem ir vajadzīga jautra, aktīva un pozitīva sieviete. Lauvas ideālā sieviete būs spilgta, krāšņa un uzticama sieviete. Tai būs jārūpējas par mājas mājīgumu kā arī jāmīl piedzīvojumi un ceļojumi. Lauvas ļoti novērtē padevību, līdzcietību kā arī tam patiks ja viņa sieviete izpelnīsies apkārtējo sajūsmu.

Jaunava
Vīrietis jaunava vēlas elastīgu, akurātu un pedantisku sievieti kura būtu arī daudzpusīgi attīstīta personība. Jaunavas ideālajai sievietei viņš ir jāsaprot bez vārdiem, savu atbalstu un jūtu dziļumu izrādot vien ar rokas pieskārienu. Jaunavas sievietei ir jāseko attiecību tīrībai, un tai ir jāveic tikai labi apdomātas darbības.

Svari
Svaru zīmē dzimušie vīrieši ir uzticami un rūpīgi ģimenes cilvēki kuri gaida ka to autoritāti atzīs visi ģimenes locekļi. Svaru vīrietis meklē sievieti kas spēs piepildīt visas tā garīgās un fiziskās vajadzības. Uzturēs mājās kārtību un klausīsies to.

Skorpions
Skorpionu vīrieši sapņo par pārliecinātu, vīrišķīgu, enerģisku būtni kura ir spējīga aizsargāt savas intereses. Viņa ideāls stipra sieviete ar attīstītu intuīciju un jūtīgumu.

Strēlnieks
Strēlnieku zīmē dzimušie vīrieši vēlas taisnīgu, patiesu, ieturētu, labsirdīgu un augstsirdīgu sievieti, kurai turklāt piemitīs ideāla figūra, un kura būs lieliska mīļākā. Strēlnieka mīļotajai ir jābūt rūpīgai mātei, labai saimniecei, jautrai un attapīgai dzīves draudzenei.

Mežāzis
Mežāžu vīrieši ir diezgan jūtīgi, tāpēc vislabāk tas jutīsies ar tādu sievieti kura ir spējīga viņu izprast. Tā ideālā sieviete ir mierīga, uzmanīga, stabila, respektabla sieviete, kura spēj aizstāvēt savu viedokli.

Ūdensvīrs
Ūdensvīru vīriešiem vajag stipru, uzstājīgu sievieti kura spēs izkrāsot tā pelēko ikdienu. Tas iemīlēs rūpīgu, maigu un jūtīgu sievieti.

Zivs
Zivs vīrieši sapņo par sievišķīgu, mierīgu, labsirdīgu sievieti. Zivs ideālā sieviete ir tā kurai piemīt attīstīta intuīcija, prot apvaldīt savas emocijas, mīl mākslu, dabu ir dāsna, taisnīga un patiesa.

Ja tev patika raksts, lūdzu dalies ar to sociālajos tīklos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

five × four =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.