Vīriešu krāpšana pēc to horoskopa zīmes

Vīriešu krāpšana pēc to horoskopa zīmesLasi un uzzini, kā dažādu horoskopa zīmju vīrieši izturas pret krāpšanu un kāds ir to uzvedības modelis krāpšanas laikā.

Ūdensvīrs
Ūdensvīriem nepatīk slēpties un ja viņam tomēr nākas to darīt, viņš jūtas nekomfortabli. Šīs zīmes pārstāvjiem slepenas attiecības nesagādā lielu prieku, jo nākas pielikt nopietnas pūles, lai neviens par tām neuzzinātu. Savukārt balva par to bieži vien ir pieticīgāka nekā cerēts. Tomēr vilkme pēc dažādības mēdz būt stiprāka un Ūdensvīru vīrietis bieži satuvinās ar kādu sievieti tikai tāpēc, ka viņa galīgi nav līdzīga tai otrajai.

Zivis
Šīs zīmes pārstāvji ir viltīgi krāpnieki. Viņš labi saprot kur šādi darbi ved un tādēļ rīkojas slepeni, izmantojot visu savu fantāziju un iztēli lai savus šaubīgos varoņdarbus slēptu.

Auns
Kamēr Auns ir iemīlējies tas pat nepieļauj domu par krāpšanu. Iemīlējies Auns ir jūtu pārņemts un viņa galvā nav vietas domām par jaunu aizraušanos vai flirtu. Kamēr Auns tevi nēsā uz rokām, apber ar dāvanām un sola nonest zvaigznes no debesīm – zini, ka viņam eksistē tikai tu. Par Auna krāpšanu visvieglāk ir uzzināt no paša Auna, melot viņš neprot un vispār nemīl to darīt, bet skarbo taisnību pateiks viegli un pat ar tādu kā slepenu baudu.

Vērši
Vēršu vīrieši parasti nedzenas pēc Kazanovas lauriem un Vēršiem nemēdz viegli zaudēt galvu sieviešu dēļ. Tomēr vēršu vīrieši arī nesteidzas ar savas īstās un vienīgās izvēlēšanos. Ja vēršu vīrietis tevi cītīgi nepēta, nenoskaidro visus tavus plusus un mīnusus, neizprašņā par vissīkākajiem notikumiem, ja viņu neinteresē ģimenes vēsture un nākotnes plāni vai arī tas vairāk necenšas tevi apbērt ar padomiem par katru sīkumu – zini, tu vairs neesi viņa dzīves nozīmīga daļa. Vēl atceries, ka Vērši nebūt nelepojas ar savām uzvarām mīlas frontē un krāpšanām.

Dvīņi
Pati drošākā pazīme par to, ka jūsu Dvīņu vīrietis ir tikai jūsu, ir tā nepārtrauktā mainība un nepastāvība. Ja Dvīnis nepārtraukti mainās un katru dienu pārsteidz jūs ar savu uzskatu kardinālu maiņu – zini, ka tikai ar tevi viņš ir atklāts un, ka viņa sirds ir tikai tava. Bet tikko kā tev sāk šķist, ka tavs Dvīnis ir nostabilizējies, palicis gudrāks un vīrišķīgāks, zini, ka visticamāk viņš jau ir kādas citas mūžīgais bērns.

Vēži
Vēžu vīriešiem krāpt nebūt nav viegli. Vēžu vīrietis vēlas būt īsts ģimenes cilvēks, uzticams mīļotais un labs partneris. Turklāt viņš saprot, kā tas ir kad tevi piekrāpj un negrib lai viņam nozīmīgi cilvēki tā ciestu. Ja jauna aizraušanās kaut kā netīšām tomēr ir uzradusies, vēzis šaubās un meklē sev attaisnojumu, runā par to ar saviem draugiem un aktīvi meklē izeju kas apmierinātu visas iesaistītās puses. Vēzis arī nepakautrēsies atbildību par šādu risinājumu uzlikt uz kāda cita cilvēka pleciem.

Lauva
Lauvu vīrieši neprot noslēpt savu krāpšanu. Lauva vienkārši ir pieradis lepoties un lielīties par katru savu izvēlēto sievieti. Lava nespēj sevi atturēt no parādīšanās ar jauniegūto sievieti kādā smalkā pasākumā, nespēj nepalielīties ar viņas skaistumu. Un Lauvam pat prātā neienāk, ka viņa iepriekšējā mīļotā varētu uzzināt par šo notikumu. Turklāt ņemot vērā Lauvu daudzo ne draugu skaitu, vienmēr atradīsies kāds kurš ar prieku paziņos par Lauvas jauno mīļoto viņa bijušajai.

Jaunava
Jaunavu vīrieši ir slaveni ar savu patstāvību. Iekarot šādu vīrieti nebūt nav par spēkam katrai. Taču pat ja šāda krāpšana tomēr ir notikusi, ir liela iespēja ka piekrāptā sieviete par to nekad neuzzinās. Jaunavu vīrieši ir ļoti uzmanīgi. Pat ja vīrietis atradīs tādu, dēļ kuras viņš būtu gatavs riskēt, viņš tāpat diez vai gribēs to darīt. Tomēr ja izdarīs, tad šis viņa noslēpums var arī nekad neatklāties.

Svari
Svaru vīrieši reti kad tiek turēti aizdomās par nepastāvību, kaut arī gadās ka tie pavada daudz laika mīlas trīsstūrī, četrstūrī un pat piecstūrī. Šīs zīmes vīrieši prot kontrolēt savas sajūtas, savām izredzētajām izdalot tikai to ko tās ir pelnījušas. Turklāt tā, ka sieviete ilgi nesapratīs kas notiek patiesībā. Svaru vīrieši nepūlas noslēpties, tomēr patiesība paliek neredzama un tas ir iespējams tikai tāpēc, ka šīs zīmes vīrieši prot tā izveidot attiecības, ka tās apmierina visus. Šādu krāpnieku izdosies atmaskot tikai ļoti neveiksmīgas apstākļu sagadīšanās dēļ.

Skorpions
Pat visuzticamākos un visētiskākos Skorpionus bieži tur aizdomās par krāpšanu. Reizēm tiešām ir grūti saprast, kas notiek jo brīžiem pār tevi birst rožu ziedlapiņas, bet un brīžiem pārmetumu lietus. Skorpioni ir sarežģīti un bieži tie paši netiek skaidrībā ar savām jūtām. Gadās ka uzrodas būtnes, kas vēlas Skorpionam palīdzēt šajā jautājumā, tomēr viņas ir naivas un neizprot cik smagu darbu grib uzņemties. Pēc krāpšanas Skorpions paliek tik viltīgs, ka pats iepinas savās lamatās. Tas ceļ neaprakstāmi sarežģītus plānus, bet emociju uzplūdā mierīgi var par tiem izpļāpāties.

Strēlnieks
Pat visnopietnākais Strēlnieks vienmēr ir nedaudz nemierīgs. Viņa slāpes pēc piedzīvojumiem ir nepiepildāmas un romantiska rakstura piedzīvojumi nav nekāds izņēmums. Lielākajā daļā gadījumu tie par krāpšanu pat neiedomājas un tāpēc arī nejūtas par to vainīgi. Nu notika tas kas notika,jo tā vienkārši sanāca. Strēlnieks vēl ilgi pirms uzvara būs gūta noteikti par to kādam izstāstīs, vienkārši tāpēc, lai viņu no tā atrunā. Uzzinot, ka mērķa sasniegšanā nav nekā sarežģīta, Strēlnieks ātri zaudēs par to interesi. Aizliegtais auglis ir iekārojams tikai tāpēc, ka tas ir augstu.

Mežāzis
Mežāži ilgi ceļ savus plānus un cītīgi tos apdomā. Tas attiecas arī uz romantiskajiem dzīves aspektiem. Vēl ilgi pirms viņa paskatīsies uz viņu, Mežāzis apsvērs visus “par” un “pret”, radīs viedokli par to kā viņu attiecības attīstīsies un kā viņš saglabās šīs attiecības noslēpumā. Vēl pirms viņš ar citu sievieti sarunās tikšanos, tas pieradinās šo sievieti pie domas, ka ir ļoti aizņemts un nespēs tai veltīt daudz laika. Mežāzis sastādīs pastaigu maršrutus, kurā izvēlēsies tikšanās vietas. Mežāzis paredzēs pilnīgi visu. Mežāzi – krāpnieku ir viegli atmaskot, viņš spītīgi veiks vienu kļūdu pēc otras, zemapziņā pat saprotot pie kā tas novedīs, bet joprojām slepeni cerēs, ka šīs kļūdas paliks nepamanītas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

three + 13 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.