7 pazīmes, kas var liecināt par vīrieša krāpšanu

7 pazīmes, kas var liecināt par vīrieša krāpšanu jeb vīrieša krāpšanas pazīmes
Kad vīrietis sāk sievieti krāpt, sieviete to drīzāk sajūt, ne saprot ar prātu. Un, ņemot vērā sieviešu labi attīstīto intuīciju, tas nav nekas neparasts. Turklāt sievietes spēj sajust arī pašas nenozīmīgākās sava partnera emocionālās izmaiņas. Tomēr ne vienmēr sievietes aizdomas apstiprinās un ne vienmēr pie šīm vīrieša uzvedības izmaiņām ir vainojama cita sieviete, reizēm pie tā ir vainojamas problēmas darbā, veselības problēmas vai materiālās problēmas. Un gadās, arī tā ka pat ar visu savu attīstīto intuīciju apveltītā sieviete, par sava mīļotā krāpšanu uzzina pati pēdējā. Par laimi eksistē dažas pārbaudītas pazīmes, kuras var liecināt par tava vīrieša krāpšanu. Lasi rakstu un uzzini, kādas šīs krāpšanas pazīmes ir!

Izmaiņas dienas kārtībā
Pirmais kam tev būtu jāpievērš uzmanība, ir izmaiņas tava vīrieša dienas kārtībā. Mīļākā prasa laiku. Vīrietim ir ar viņu jātiekas, jāpaliek divatā, jākontaktējas ar viņu un jāmīlējas ar viņu. Un šādam mērķim ar 10 – 20 minūtēm tiešām nepietiek. Tāpēc,ja vīrietim ir parādījusies mīļākā, viņš biežāk “aizkavēsies darbā”, biežāk “saplīsīs” viņa mašīna un viņš kavēsies, jo tā būs jālabo vai arī viņš kaut kādu iemeslu dēļ sāks, pārnakšņos “pie drauga” Sistemātiska šādu un līdzīgu vīrieša prombūtnes iemeslu parādīšanās var liecināt par to, ka vīrietim ir parādījusies cita sieviete.

Mobilais telefons
Uzzināt par tava vīrieša krāpšanu var pēc tā rīcības ar mobilo telefonu. Jo ja vīrietim ir parādījusies cita sieviete, viņam ar to ir jāuztur sakari. Un tieši tāpēc vīrietis pacentīsies novākt savu telefonu no tavām acīm. Tev būs grūti tikt klāt viņa telefonam, pārbaudīt tajā esošos kontaktus, lasīt īsziņas, redzēt ienākošos un izejošos zvanus. Var būt arī tā, ka vīrietis telefonu neslēpj, bet mīļākās tālruņa numurs ir maskēts zem kāda nevainīga kontakta nosaukuma, piemēram: “Grāmatvede” vai “Pēteris”. Vienlaicīgi vīrietis ir sācis arī regulāri dzēst īsziņas. Šādā gadījumā vajadzētu īpaši pievērst uzmanību izejošajiem un ienākošajiem zvaniem. Ja zvanu žurnālā ik dienu figurē kāds “Mehāniķis”, tev vajadzētu sāk par to interesēties.

Attieksme pret apģērbu
Kad vīrieti sāk interesēt kāda sieviete, tas sāk pastiprināti sekot savam apģērbam. Piemēram, ja agrāk vīrietis vienus džinsus nēsāja tik ilgi, kamēr tu tos paņēmi, lai izmazgātu, bet tad pēkšņi tas sāk mainīt drēbes gandrīz katru dienu, iespējams, ir vērts sākt uztraukties. Tāpat vīrietim pēkšņi var sākt nepatikt tas ko viņš ir nēsājis agrāk. Ja vīrietim pēkšņi vairs nepatīk tā iemīļotākais svīteris, jo tas kaut kāda agrāk netraucējoša iemesla pēc ir kļuvis nederīgs, tam būtu jāizsauc tevī aizdomas. Iespējams, ka tavam vīrietim ir parādījusies kāda, kurai viņš vēlas izpatikt.

Biežāka skūšanās
Vēlēšanās izskatīties pēc iespējas labāk var likt vīrietim vairāk sekot savai ārienei un arī sākt biežāk skūties. Jauna mīļākā ir ļoti labs iemesls, lai vīrietis vēlētos izskatīties labāk. Ja agrāk tavs vīrietis nav izcēlies ar īpašu kaislību pret skūšanos, bet tad pēkšņi sāk regulāri skūties, tad zini, ka visticamāk tas nav tevis dēļ. Tev viņš ir gana labs tāpat, bet mīļākā ir jāiekaro, mīļākajai ir jāpatīk un viņam ir jābūt pēc iespējas pievilcīgākam tās acīs. Pamēģini “nejauši” saplēst viņa skuvekli un pavēro tā reakciju, ja tam seko milzu skandāls – zini, ka mīļākās esamības iespējamība ir visai augsta.

Naudas aizplūšana
Mīļākā pirmkārt jau nozīmē laika un naudas patēriņu. Mīļākajai ir jādāvina dāvanas, tā ir jāved uz restorāniem, tai ir jāpērk ziedi, rotas, smaržas un šokolāde. Un tas viss, protams, prasa ievērojamus finansiālos līdzekļus. Ja esat pamanījusi, ka vīrietim naudas paliek aizvien mazāk, tad pastāv iespēja, ka tā tiek tērēta mīļākās uzturēšanai. Iespējams, ka tev ir laiks sākt uztraukties!

Seksuāls atsalums
Ja jūsu vīrietim ir parādījusies mīļākā, zini, ka viņš noteikti kļūs pret tevi mazāk prasīgs seksā. Vīrietis atšķirībā no sievietes nespēj mīlēties pārāk bieži, un vīrietis arī nespēj simulēt. Arī vīrieša enerģijas rezerves nav neizsmeļamas. Tāpēc seksuāla atsvešināšanās ir diezgan tipiska krāpšanas pazīme. Ja tu pamani, ka tu sāc vīrieti interesējat mazāk nekā agrāk, ka viņam ir problēmas ar potenci, vai arī ka viņam ir grūti beigt, ir vērts sākt aizdomāties vai viņam nav parādījusies kāda cita sieviete, kura apmierina tā vēlmes.

Vīrieša skatiens
Vīrieti, kuram ir mīļākā var atpazīt arī pēc šī vīrieša skatiena. Ja tavs vīrietis bieži “lidinās mākoņos”, atrodas kaut kur savās domās, atmiņās un vīrieti maz interesē jūsu kopējā ģimenes dzīve, iespējams, ka viņa, ir kāda cita, kura tam ir interesantāka un svarīgāka par tevi un ģimeni. Tāpēc ar savu ķermeni viņš ir pie tevis, bet domās pie viņas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 × 3 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.